13.8.15

Να θυμίσω στην "Νέα Δημοκρατία" ότι…



Να θυμίσω στην "Νέα Δημοκρατία" ότι:
Ο κ. Μεϊμαράκης ΔΕΝ είναι εκλεγμένος πρόεδρος, αλλά υπηρεσιακός-μεταβατικός  έως ότου ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ, κάποιος γνήσιος πρόεδρος, με ευρεία αποδοχή.



Να τονίσω, ότι ένας ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ πρόεδρος δεν δικαιούται να καλεί πίσω στο κόμμα, "καμένα χαρτιά" του παρελθόντος (Λιάπης, Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης, Λιάπης, Ψωμιάδης κτλ.) ... την στιγμή μάλιστα, που οι ίδιοι οι Δεξιοί ΞΕΡΝΑΝΕ στο άκουσμα των ονομάτων τους…


Να θυμίσω στην "Ν.Δ." ότι λανσάρεται σαν "μεγάλη Πατριωτική Δεξιά παράταξη".... οπότε ένας ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ πρόεδρος, δεν δικαιούται να ομιλεί για "μεσαίους χώρους" και πολιτική "στροφή" σε ΚΕΝΤΡΩΕΣ δεξαμενές ψήφων, όταν ΔΕΝ έχει γίνει κάποιο συνέδριο, που να τον ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ να το κάνει.
Οι ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΙ πρόεδροι, που κάθισαν στην καρέκλα λόγω ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ του Αντώνη Σαμαρά.... ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να φτιάχνουν "προεδρική αυλή", με στελέχη του παρελθόντος και συγγενείς τους... ειδικά ΕΑΝ θα κατέβουν υποψήφιοι μετέπειτα, για την θέση του προέδρου.
ΠΟΣΟ Τίμιο είναι.... να έχεις προβάδισμα, έναντι όλων των άλλων συνυποψηφίων;;;;
ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ: Όταν μιλάει ο κ. Μεϊμαράκης..... ένα 3-5% των ΔΕΞΙΩΝ της "Ν.Δ." φεύγει από την Συγγρού κι οδεύει είτε προς την ΑΠΟΧΗ..... είτε προς τις αγκάλες της "Χρυσής Αυγής".
Ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος οφείλει να στείλει ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ στον υπηρεσιακό πρόεδρο, που ΔΙΩΧΝΕΙ ξεκάθαρα πλέον.... και τους τελευταίους ΓΝΗΣΙΟΥΣ Δεξιούς, που στηρίζουν "Νέα Δημοκρατία".
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Για να κυβερνήσει ένα κόμμα και να γίνει ΕΞΟΥΣΙΑ.... δεν αρκούν μόνο οι ψήφοι των Δεξιών.
Αλλά από την άλλη.... όταν ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ η Ελλάδα.... όταν ήδη έχει ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ η Ελληνική οικονομία.... ένα ΔΕΞΙΟ κόμμα, δεν μπορεί ν' ασχολείται με τον "μεσαίο χώρο".
ΚΑΛΕΙ όλους τους Έλληνες ΧΩΡΙΣ κομματικές σημαίες, να διαδηλώσει ΚΑΤΑ της λαθρομετανάστευσης.
Σε κάθε άλλη περίπτωση..... προτιμώ "Το Ποτάμι"...

Νίκος Βαρδής 

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να μην υπερψηφίσει ο Σαμαράς το νέο Μνημόνιο. Θα είναι αδιανόητο. Έστω και μόνος αυτός συμβολικά εναντίον όλων. Σήμερα δεν υπάρχει καμία εκπροσώπηση του τμήματος εκείνου της κοινωνίας που απεχθάνεται τον Τσίπρα. Είναι απόλυτη ανάγκη να εκπροσωπηθούμε. Και όχι, δεν θεωρώ ότι μπορεί να μας εκπροσωπήσει το Ποτάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή