13.8.15

Η Ζωζώ, η Ραχήλ, και ο … Φρόιντ!



Σύμφωνα με τον μπάρμπα Αλέκο Φλαμπουράρη, η κυβέρνηση χρειάζεται έναν Φρόιντ για να αντέξει τη Ζωή. Προφανής η αιχμή για την ψυχιατρική αντιμετώπιση ενός κυβερνητικού προβλήματος και μόνο, αν και γνωρίζουμε ότι ο Φρόιντ συνέδεε τα πάντα με την σεξουαλική υγεία των ασθενών του.



Εικάζουμε λοιπόν πως είτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλά προβλήματα στον συγκεκριμένο τομέα είτε ο μπάρμπα Αλέκος λέει μια ακόμη από τις παπάτζες στις οποίες διέπρεψε τους τελευταίους μήνες. Είναι άλλωστε ο εμπνευστής της πολιτικής του φραπέ, που θα πληρώσει τους δανειστές με αέρα και που θα στείλει την τρόικα για μπάνια και η συμφωνία…από Σεπτέμβριο.



Αντί απάντησης στον υπουργό και μέντορα του Αλέξη παραθέτουμε τη δήλωση της φιλενάδας της Ζωής, της γνωστής και μη εξαιρετέας κ. Ραχήλ με τ’ όνομα. Είπε λοιπόν για να στηρίξει τη φίλη της και να επιτεθεί σε έναν κορυφαίο υπουργό: «Οι μεσόκοποι ανεπάγγελτοι κομματικοί υπάλληλοι που υφάρπαξαν την εξουσία με ψεύδη έπιασαν στασίδια στα κανάλια του Αλαφούζου και μιλούν για Φρόυντ και Μαρξ.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Νωρίτερα η κ. Ζωή επιτέθηκε στον Τσακαλώτο, συγκρούστηκε με τον Φίλη και απάντησε στον κ. Φλαμπουράρη: «Τα εργαλεία της ψυχιατρικοποίησης και της αποδόμησης της προσωπικότητας είναι εργαλεία που χρησιμοποίησαν τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα, και μυστικές υπηρεσίες όλοι και αυτοί από τους οποίους υπέφερε η Αριστερά. Γιατί ξεκινήσατε αυτή την στοχοποίηση, πώς τολμάτε να στοχοποιείτε την Πρόεδρο της Βουλής».
Με λίγα λόγια και συνοψίζοντας μια βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και επικεφαλής του τρίτου ανωτάτου πολιτειακού παράγοντα, της Βουλής, αφήνει αιχμές για μυστικές υπηρεσίες και στοχοποίησή της όχι από την επάρατη δεξιά αλλά από την… επάρατη αριστερά.
Ο υπουργός Επικρατείας της λέει ουσιαστικά ότι είναι τρελή για δέσιμο και χρειάζεται ψυχίατρο, κανείς βουλευτής δεν της μιλάει και μόνο η Ραχήλ, που όλοι γνωρίζουμε τι εστί, την υπερασπίζεται βρίζοντας τον υπουργό του δικού της κόμματος.
Κι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια κορυφαία στιγμή για τη χώρα η οποία αντιμετωπίζει ακόμη τον κίνδυνο της χρεοκοπίας. Κι όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στο κυβερνών κόμμα, δεν είναι καν αντιπαράθεση δύο παρατάξεων με εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις.
Αυτό το κόμμα έχει βουλευτές που ο ένας μισεί τον άλλον, έχει υπουργούς που λοιδωρούν και λοιδωρούνται και έχει κι έναν πρωθυπουργό που κοιτάζει σα… χάνος τα όσα συμβαίνουν και δεν είναι ικανός να πάρει δύο σωστές αποφάσεις. Δεν είναι ικανός να ελέγξει τους υπουργούς, τους βουλευτές και τα στελέχη του.
Αυτόν τον πρωθυπουργό κι αυτό το κόμμα το ψηφίσατε Έλληνες και ετοιμάζεστε να το ξαναψηφίσετε. Αυτή την κυβέρνηση την στηρίζετε και την ανέχεστε και το δικαιολογείτε αυτό λέγοντας ότι οι άλλοι ήταν χειρότεροι.
Η επιστήμη της ψυχιατρικής σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Ο Φρόιντ πράγματι αν ζούσε στην Ελλάδα θα έπαιρνε πολλά Λεξοτανίλ για να γλιτώσει από την τρέλα. Κι όπως είχε γράψει: «Ο άνθρωπος είναι το προϊόν των τραυμάτων της παιδικής του ηλικίας».
Ας κοιτάξουν εκεί στην Αριστερά τα παιδικά τους κόμπλεξ και πως δημιουργήθηκαν αυτά.
Ίσως δεν είναι αργά να θεραπευτούν πριν καταστρέψουν την Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου