5.8.15

Θα απαγορεύσετε και τις συναθροίσεις άνω των τριών ατόμων;



Δεν πάτε καθόλου καλά σύντροφοι της κυβέρνησης. Μαζέψτε τον Κουρουμπλή και όλους τους υπόλοιπους, γιατί υπάρχουν και όρια.
Έχετε αρχίσει να επιδίδεστε σε πρωταθλητισμό φασίζουσας νοοτροπίας.




Φταίει η αλαζονεία της εξουσίας;
Φταίνε οι σταλινικές καταβολές;
Ή μήπως πρέπει να σας θυμίσει κανείς ότι η Ελλάδα δεν είναι "λαϊκή δημοκρατία"; 


Το πράγμα είχε αρχίσει να δείχνει από την αρχή κιόλας της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Τότε που ο κ. Μπαλτάς είχε κηρύξει τον πόλεμο στην αριστεία. Λες και θα ήταν έγκλημα να ξεχωρίσει κανείς.
Να αναδειχθούν οι ικανότητές του, η ευφυΐα του, η προσπάθειά του. Τι τους θέλουμε άλλωστε τους άριστους; Η ισοπεδωμένη μετριότητα είναι πολύ ευκολότερα διαχειρίσιμη...
Από τότε και αφού στο μεταξύ όρισαν το επίπεδο του πλουτισμού στο εισόδημα των 30 χιλιάδων ευρώ ετησίως, και έπαιξαν κατά συρροή κορώνα γράμματα την τύχη της χώρας, ακολούθησαν αρκετές άτυχες επιλογές, δηλώσεις ή και ενδείξεις αδιαφορίας για τους δημοκρατικούς θεσμούς. Όπως τότε που ο κ. Καμμένος έλεγε ότι ο στρατός μπορεί να εγγυηθεί την τάξη στη χώρα.
Ή όπως για παράδειγμα η επίθεση κατά της ελευθερίας του τύπου. Στη λογική ότι όποιος ασκεί κριτική είναι "όργανο" της διαπλοκής.
Ή όπως με κορυφαία περίπτωση ευτελισμού των δημοκρατικών διαδικασιών το δημοψήφισμα – μαϊμού. Για την υλοποίηση του οποίου έφτασαν στο σημείο να κλείσουν τις τράπεζες! Ναι, με δική τους απόφαση και ευθύνη όχι με απόφαση των ξένων. Ο κ. Βαρουφάκης, εκείνος που επεξεργαζόταν το σχέδιο του grexit, υπέγραψε για το λουκέτο. 
Τελευταία, τα κρούσματα της πολιτικής παράνοιας έχουν αρχίσει και πάλι να πυκνώνουν. Έτσι απαγορεύτηκαν τα beach parties, αρχικά στην Κρήτη...
Τι να πει κανείς. Ποιο μυαλό και με τι λογική πήγε στο κατακαλόκαιρο να απαγορεύσει τα πάρτι στις παραλίες, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Θα μου πείτε, σιγά μην εφαρμοστεί η απόφαση. Αυτό είναι άλλο θέμα. Το επικίνδυνο είναι η σύλληψη της ιδέας.
Πού είσαι Παπαθεμελή να τους αποθεώσεις!
Στη συνέχεια χτύπησε ο Κουρουμπλής. Ο οποίος πήρε ένα σωστό μέτρο, αυτό της πρόληψης για την καλύτερη αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών και το έκανε φασιστική ντιρεκτίβα. Με πρόθεση για υποχρεωτικές εξετάσεις και αντιμετώπιση όσων τις αποφεύγουν με... πρόστιμο!
Να αντιμετωπίζεται ο αμελής πολίτης εφόσον αρρωστήσει ως υπόλογος απέναντι στο δημόσιο και το σύστημα υγείας και να αναγκάζεται να επωμιστεί για την δημόσια περίθαλψή του έως και το 50% του κόστους! 
Είσαστε με τα καλά σας υπουργέ; Ποινή σε πάσχοντες επ’ αμελεία;
Και σε πάσχοντες με βαριές και δαπανηρές στην αντιμετώπισή τους ασθένειες; Ωραίος ουμανισμός. Τους ρωτάτε αλήθεια αν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τη συμμετοχή για να κάνουν εξετάσεις;
Έχετε ιδέα τι συμβαίνει στη δημόσια περίθαλψη;
Τι φασιστικές σκέψεις είναι αυτές;
Δεν μπορεί, κάπου θα υπάρχει παρανόηση...
Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που "χτυπά" ο κ. Κουρουμπλής. Έχει παρελθόν σε αυτή την κυβέρνηση από το ξεκίνημά της. Τότε που ήθελε να καταργήσει την κάλυψη ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ για νοσηλεία σε ιδιωτικά θεραπευτήρια. 
Κύριε πρωθυπουργέ μαζέψτε τους. Εκτός και αν βολεύεστε...
Αλήθεια, ποιος θα είναι ο επόμενος φασίζουσας νοοτροπίας παραλογισμός;
Μήπως θα πρέπει να απαγορευτούν και οι δημόσιες συναθροίσεις για αριθμό μεγαλύτερο των τριών ατόμων;
Έτσι θα μπορείτε να ελέγξετε πιο δραστικά την κοινωνία... 

Δημήτρης Παπακωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου