9.8.15

Πέρσι τέτοια εποχή…



Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά Γιώργος Μουρούτης ήταν πάντα ανήσυχος σχολιαστής.




Με τις συχνές του παρεμβάσεις και τα αιχμηρά του σχόλια κριτικάρει το κυβερνητικό έργο όλον αυτό το καιρό και πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, "υπενθύμισε" πως ήταν το περσινό καλοκαίρι με τον αυξημένο τουρισμό, ανοιχτές τις τράπεζες και σταθερό ΧΑΑ σχέση με το "ελπιδοφόρο" φετινό…



"Πριν ακριβώς έναν χρόνο απολαμβάναμε τα μπάνια μας με ανοιχτές τράπεζες, με το ΧΑΑ στις 1.000 μονάδες, τα επιτόκια του 10ετους στο 4%, την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην ΕΖ, και την καλύτερη χρονια στον τουρισμό.
Κρυφοσυμφωνούσαμε με τον Τσιπρα που ετοίμαζε με τον Καμμένο πρόταση μομφής κατα των "Σαμαροβενιζελων" που προωθούσαν την αποκρατικοποίηση της (μικρής) ΔΕΗ, μιας και η "ενέργεια δεν ξεπουλιέται".
Τα ΜΜΕ ασχολούνταν επιπλέον, με το χαμένο μαλαισιανο αεροπλάνο και την Αμφίπολη.
Βεβαίως, είχαμε την πολυτέλεια να βρίζουμε τον "μισητό" Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που ετοιμαζόταν να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ επιπλέον 15% (και 50% για τα κλειστά διαμερίσματα) και την εισφορά αλληλεγγύης μόλις 30%, αντί να καταργήσει κάθε φόρο κατα 100% . 

Τέλος, η τελευταία δόση του κοινωνικού μερίσματος (ύψους 600 εκ) απο το "ανύπαρκτο" πρωτογενές πλεόνασμα καταβάλλονταν κανονικά...
Α... Και ανεβαζαμε selfies απο τις διακοπές μας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου