13.9.15

Κάποια ζώα είναι πιο ίσα …



Τελικά δεν μπορεί… κάτι πίνουν μόλις γίνονται βουλευτές κάποιοι πειραγμένοι κι αρχίζουν τα δικά τους.
Και πιο ειδικά οι βουλευτές των ψεκασμένων… ειδικά οι συγκαμένοι, οι οποίοι βλέπουν σεκιουριτά και σεληνιάζονται.




Θυμόσαστε το θλιβερό περιστατικό κάποιου ψεκασμένου πρώην βουλευτή, τρόφιμου των τηλεοπτικών πάνελ, που ήθελε μάλιστα να φτιάξει και διαστημικό σταθμό στους Γαργαλιάνους; (Δείτε εδώ )
Που τα έβαλε σε κάποιο αεροδρόμιο με μια κακόμοιρη εγκυμονούσα υπάλληλο των σεκιούριτι, επειδή … δεν του κουβάλησε την βαλίτσα;
Ε αυτός πάει. Δεν είναι πια βουλευτής, και ησύχασαν οι σεκιουριτάδες, άσχετα αν η χώρα έχασε την ευκαιρία να γίνει διαστημική δύναμη…



Πρόσφατα όμως, όπως μαθαίνω,  είχαμε ένα ανάλογο περιστατικό με έναν άλλο συγκαμένο βουλευτή, που όμως δεν είναι βουλευτής, αφού η βουλή διαλύθηκε, και ο οποίος φώναζε το κλασικό «ξες ρε ποιος είμαι εγώ;», ενώ απειλούσε τους (ιδιώτες) σεκιουριτάδες του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι ως το βράδυ θα τους μεταθέσει στον Έβρο(!!!!), μαζί με όλους τους «αρμόδιους», επειδή άκουσον άκουσον δεν τον άφησαν να παρακάμψει την ουρά για τον έλεγχο ασφαλείας, καθότι αυτός είναι πιο ίσος απ τους άλλους επιβάτες, οι οποίοι είναι κορόιδα.
Εξάλλου, όλοι το ξέρουμε, οι ουρές είναι για τους κοινούς θνητούς… τους ψηφοφόρους δηλαδή, ενώ οι βολευτές (sic), ειδικά οι ψεκασμένοι, και πιο ειδικά οι συγκαμένοι, είναι δυο τρία κλικ πιο πάνω και άρα…
Άρα δικαιούνται να παρακάμπτουν τις ουρές, ακόμη και αν έρχονται καθυστερημένοι και τελευταία στιγμή στο αεροδρόμιο, αφού έχουν … υποχρεώσεις. Σώζουν την χώρα αφού!
Αυτό είναι το ήθος κάποιων, που κατά τα άλλα κουνάνε συνεχώς το δάκτυλο. Καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα, αντί για τον ίδιο τους τον εαυτό.
Ίσως το γεγονός ότι όπως όλα δείχνουν δεν ξαναβλέπουν βουλή, οφίτσια, παράτες, ελικόπτερα,  και μεγαλεία, ίσως αυτό τους έχει κάνει να χάσουν την ψυχραιμία τους, με πρώτο πρώτο τον αρχηγό τους, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο ντιμπέιτ.
Τα συλλυπητήρια μας, και χαιρετισμούς στον Άγιο Ευφραίμ... τον προστάτη τους (κατά την ξουλίδαινα).

Strange Attractor

ΥΓ- Να πω και το άλλο, κι ας το πάρει το … Ποτάμι;
Μια  βολευτίνα (sic), της Β’ Θεσσαλονίκης, που το παίζει κι ωραία, και έχει ήδη αλλάξει δυο κόμματα, όταν προ καιρού της απαγορεύτηκε να πάρει μαζί της στο αεροπλάνο δυο βάζα με μέλι Λαγκαδά, εξεμάνη, και  τα έχυσε επιδεικτικά στον κάδο, λέγοντας στους σεκιουριτάδες ότι δεν θα τους κάνει τη χάρη να τους τα παραδώσει … για να το φάνε αυτοί το μέλι!!!!! 

Δείτε κι αυτό εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου