12.9.15

Υποχρεωτική η προειδοποιητική σήμανση στα σατιρικά posts!



Η Αρχή Προστασίας Ξερόλων Που Πιστεύουν Ο,τι Διαβάζουν Στο Ιντερνετ (ΑΠΞΠΠΟΔΣΙ), σε έκτακτη συνεδρίασή της, αποφάσισε να καταστήσει υποχρεωτική την εμφάνιση προειδοποίησης, ώστε να προστατευθεί το κύρος του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων.



Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάνος Καμμένος, πέφτει θύμα του διαδικτύου, υιοθετώντας με βεβαιότητα κάτι προφανώς αστείο ή μια εξωφρενική συνωμοσιολογία.
Τελευταίο κρούσμα, η χρήση δήθεν παιδικών εκθέσεων κατά τη διάρκεια του debate…



Γιατί λοιπόν να παρέμβει ειδικά τώρα η αρμόδια αρχή; Μα είναι απλό: Είναι άλλο να πέφτει θύμα και να αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις ένας απλός πολιτικός και άλλο να «μασάει» ό,τι διαβάζει ο Αρχηγός (έστω και πρώην) των Ενόπλων Δυνάμεων!
Προκειμένου λοιπόν να προστατευθεί το κύρος του Στρατού αλλά και της αντικατασκοπίας, από τις «γκάφες» του πολιτικού του προϊσταμένου, που συνεχίζει να πιστεύει και να επιχειρηματολογεί, θεωρώντας ό,τι διαβάζει στο διαδίκτυο, αληθινό, στο εξής θα μπαίνει ειδική προειδοποίηση.
Πλέον όποιο site θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας, παρασύροντας τον ΥΠΕΘΑ ή το επιτελείο του να πιστέψουν ό,τι τερατολογία διαβάζουν, θα θεωρείται ένοχο εσχάτης προδοσίας και θα τιμωρείται αναλόγως.
Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος πάντως, δεν φέρεται ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη.
«Αν μου στερήσουν τη συνωμoσία και δεν μπορώ να πιστεύω ό,τι με συμφέρει στα site, πού θα βρίσκω στοιχεία για τους αντιπάλους μου;» δήλωσε.

Νίκος Ζαχαριάδης

     Σ.Σ. (Το σατιρικό άρθρο που πήρε σοβαρά ο Πάνος Καμμένος, έχει δημοσιευθεί στο  
       site provocateur.gr και υπογράφεται από τον Κώστα Μανιάτη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου