19.10.15

Άτιμη κρίση… μας γονάτισες (κυριολεκτικά)…



Η κρίση που έπληξε την χώρα… μας έχει γονατίσει όλους. Και όχι μόνο οικονομικά… Αν οι διάφορες πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι αλήθεια, τότε πολλοί εξ ημών έχουμε γονατίσει κυριολεκτικά. Πορευόμαστε δηλαδή στα τέσσερα (όπως ο συγκαμένος ένα πράγμα) μέσα στον βούρκο της καθημερινότητας των μνημονίων.



Αναφέρομαι στις φήμες για φοιτήτριες, νοικοκυρές, συζύγους, και άλλες απελπισμένες κυρίες, που για να τα φέρουν βόλτα με τα χαράτσια και τον ΕΝΦΙΑ, αναγκάζονται να υποκύψουν ηθικά (και σωματικά), να κάνουν πέτρα την καρδιά, και να ασκήσουν και αυτές με τη σειρά τους το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.
Όπως κάνανε πριν από αυτές πάρα πολλές άλλες γυναίκες που βρέθηκαν στη δίνη πολέμων, κατοχής, και γενικά … πείνας, πολλές φορές αριστερής προέλευσης.


Ειδικά στα πάλαι ποτέ σοβιετικά καθεστώτα, αλλά και σήμερα σε κάτι Κούβες κλπ, όπου επίκεντρο είναι ο άνθρωπος (που θα έλεγε κι ο Στρατούλης), το συγκεκριμένο «λειτούργημα» άνθιζε και ανθεί.
Και επειδή οσονούπω, χάρη στον περήφανο Σύριζα,  και η χώρα μας θα ενταχθεί στο πάνθεον εκείνων των περήφανων χωρών, οι γυναίκες των οποίων πουλούσαν το κορμί τους για μια ΚΟΛΥΝΟΣ… καλά θα ήταν να προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά ως κοινωνία, και να κοιτάξουμε το μέλλον στα μάτια, με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.
Ακόμη θυμάμαι αυτό που με μετέφερε κάποτε φίλος, ο οποίος έκανε παρέα στο καφενείο με τον μπαμπά μιας γνωστής «σταρ», που είχε συλληφθεί για πορνεία, πριν από καμιά δεκαριά χρόνια. Όταν λοιπόν άρχισαν να τον τσιγκλάνε οι διάφοροι καφενόβιοι για τα «χάλια» της κόρης του, ο περήφανος πατέρας ανταπάντησε: «Τουλάχιστον εμένα πηδιέται, αλλά μου τα φέρνει στο σπίτι… οι δικές σας που πηδιούνται τσάμπα»; Και αυτό σε εποχές ευμάρειας… φανταστείτε τι γίνεται τώρα!
Αυτή λοιπόν είναι μια σωστή και ψύχραιμη αντιμετώπιση ενός τέτοιου ακανθώδους ζητήματος, το οποίο στις μέρες μας (επί Σύριζα δηλαδή) θα γιγαντωθεί.
Και άντε, το να εκδίδονται οι γυναίκες και οι κόρες μας, καταπίνεται… αλλά οι γιοι μας; Διότι και κάτι τέτοια ακούγονται στην πιάτσα…
Θα μου πείτε, άμα είναι να πεινάσουμε… ποια κόρη και ποιος γιος; Μέχρι και την σκυλίτσα τους θα εκδώσουν κάποιοι! Το ρευστό να πέφτει, να έχουμε να πληρώνουμε τον Αλεξιάδη και τον Κατρούγκαλο, μη μας πάρουν  τα σπίτια… και μετά βλέπουμε.
Τέλος πάντων, τα θυμήθηκα όλα αυτά διότι εκτός από τον οίκο ανοχής Σούλα στην Καρδίτσα, εκτός από τα άπειρα καφέ ΜΙΚΕΛ, εκτός από τον ΡΙΧΑΡΔΟ και τα χρυσά τα δόντια που εμπορεύεται, και εκτός από τις κρυφές βίζιτες των γυναικών μας, μια άλλη αναπτυξιακή παράμετρος που φουντώνει τελευταία, και που προσφέρει θέσεις απασχόλησης, έστω με μαύρα χρήματα, είναι και το επάγγελμα του ζιγκολό!
Το όνειρο δηλαδή του κάθε άνδρα, του κάθε Έλληνα,  από την εποχή που παίχθηκε η εμβληματική εκείνη ταινία με τον Ρίτσαρντ Γκιρ ( American Gigolo).
Αυτό λοιπόν το όνειρο, το έκανε πραγματικότητα ένας 36χρονος Θεσσαλονικιός πρώην ποδοσφαιριστής σε ομάδα της βορείου Ελλάδας, ο οποίος αφού είδε κι αποείδε ότι ο Σύριζας δεν λέει να τον διορίσει πουθενά, το’ριξε στο σορολόπ, και  πληρωνόταν για να κάνει πραγματικότητα τις ερωτικές φαντασιώσεις ευκατάστατων γυναικών. Δυστυχώς όμως, συνελήφθη ξεβράκωτος από τους αστυνομικούς, επ’ αυτοφώρω, σε ξενοδοχείο της Λάρισας.
Ο μερακλής νέος, που έκανε βίζιτες κυρίως σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κοζάνη, Γρεβενά, Λαγκαδά,  και Καστοριά, πιάστηκε στα πράσα (ερεθισμένος), ενώ είχε μαζί του  και «καυτή» ατζέντα με ονόματα και τηλέφωνα της εκλεκτής πελατείας του!
Ο 36χρονος «αθλητικός τύπος», όπως διαφήμιζε τον εαυτό του στη διαδικτυακή αγγελία του, χρέωνε τις πελάτισσές του με 100 ευρώ την ώρα και 300 ευρώ για ολόκληρο το βράδυ, ενώ οι ίδιες αναλάμβαναν και τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής! Κάποιες μάλιστα πλήρωναν εξτρά, για να του κάνουν γλωσσικό μασάζ!
Τι άλλο να ζητήσει κανείς απ την ζωή!!!!
Το κλου της υπόθεσης όμως είναι ότι ο εν λόγω τυχερός λεβέντης, όταν δεν κυλιόταν στα σεντόνια της πληρωμένης αμαρτίας, ζούσε …μια ήρεμη ζωή με τη σύζυγό του (!) στη Θεσσαλονίκη.
Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν σε ξενοδοχείο της Λάρισας ισχυρίστηκε ότι υπέφερε από την οικονομική κρίση και αναγκάστηκε να πουλάει το κορμί του για να εξασφαλίσει το γάλα των παιδιών του. «Τα οικονομικά προβλήματα με λύγισαν και αναγκάστηκα να πηγαίνω κυρίως με πλούσιες παντρεμένες κυρίες για να μπορώ να τα βγάζω πέρα» είπε κλαίγοντας  στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. Το αν πήγαινε και με ευκατάστατους κυρίους δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Ούτε αν στο κόλπο ήταν και η αφοσιωμένη σύζυγός του. 
Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν την αγγελία που είχε αναρτήσει σε «ροζ» ιστοσελίδα για να βρίσκει πελάτισσες. «Καλησπέρα, είμαι ο Κώστας από Θεσσαλονίκη, αθλητικός τύπος, 36 ετών, και προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε κυρίες με πλήρη εχεμύθεια, σοβαρότητα, κλπ. Υπάρχει η δυνατότητα ταξιδιών...» ανέφερε, μεταξύ άλλων.
Τον ρόλο του «δολώματος» έπαιξε μια όμορφη γυναίκα αστυνομικός, που ήρθε σε επικοινωνία με τον ζιγκολό προσποιούμενη την πελάτισσα, η οποία του ζήτησε να βρεθούν από κοντά στη Λάρισα. Πράγματι βρέθηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο,  και όταν ο 36χρονος ξεβρακώθηκε, έχοντας παραλάβει
από τη γυναίκα τα προσημειωμένα χρήματα που είχαν συμφωνήσει για τις υπηρεσίες του (τα 100 ευρώ για μία ώρα), τότε κατάλαβε ότι είχε πέσει για τα καλά στην παγίδα. Η γυναίκα, πριν προλάβει να την κεντράρει ο αθλητής,  αποκάλυψε την ιδιότητά της και στο δωμάτιο εισέβαλαν συνάδελφοί της, οι οποίοι τον προσήγαγαν ημίγυμνο και ταπεινωμένο, πλην όμως ψύχραιμο, στην τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.
Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε ιδιαίτερα εκλεκτό πελατολόγιο! Στην ατζέντα του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν ονόματα γυναικών κυρίως από τη βόρεια Ελλάδα, τις οποίες επισκεπτόταν πολύ τακτικά.
Οι περισσότερες, κατά τις ίδιες πηγές, είναι παντρεμένες και οικονομικά ευκατάστατες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε  βάρος του πρώην ποδοσφαιριστή σχηματίστηκε δικογραφία, ωστόσο ο 36χρονος δεν συνελήφθη, καθώς η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι απλό πταίσμα. Ετσι, μετά την περιπέτειά του επέστρεψε στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να... ηρεμήσει στην αγκαλιά της συζύγου του, και να παίξει με τα παιδιά του.
Διότι μπορεί ο άνθρωπος να διολίσθησε ηθικά, αλλά τουλάχιστον τώρα έχει λεφτά να πληρώσει τις υποχρεώσεις του στο κράτος, και να αγοράσει γάλα για τα παιδιά του.
Το αν και αυτός ψήφισε αξιοπρέπεια, ψήφισε δηλαδή Σύριζα, δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά μάλλον για τέτοιον τον κόβω… και μπράβο του που αντί να γίνει αγαναΧτιστής, ή να περιμένει να διοριστεί σχολικός φύλακας, αυτός προτίμησε να πιάσει τον ταύρο απ τα κέρατα και να παλέψει (κυριολεκτικά) για το μέλλον του.
Άξιος….

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου