3.11.15

Οι Σουηδοί τα πήραν στο κρανίο…



Στη Σουηδία οι κάτοικοι έχουν φτάσει στα όριά τους σε σχέση με την μουσουλμανική εισβολή στη χώρα. Εννιά κέντρα προσφύγων έχουν ήδη καεί, μεταφέροντας το μήνυμα: Όχι άλλοι Μουσουλμάνοι!



Τα κέντρα υποδοχής προσφύγων καίγονται το ένα μετά το άλλο, σε μια προσπάθεια μάλλον να περάσει το μήνυμα ότι η Σουηδία έχει ήδη περισσότερους πρόσφυγες απ όσους χρειάζεται. Οι πολλαπλοί αυτοί εμπρησμοί κατέκαψαν ολοσχερώς κέντρα που στεγάζουν ή που πρόκειται να στεγάσουν μετανάστες…


Κάποιοι Σουηδοί είναι προφανώς έξω φρενών, αφού ήδη έχουν σημειωθεί επτά εμπρησμοί κέντρων υποδοχής προσφύγων, ενώ κάηκαν και άλλα δυο τα οποία είχαν ετοιμαστεί για υποδοχή νέων προσφύγων.
Ο τελευταίος εμπρησμός σημειώθηκε σε μια παιδική θερινή κατασκήνωση στην πόλη Eskilstuna 112 χιλιόμετρα μακριά από την Στοκχόλμη, όπου αναμένονταν για φιλοξενία 60 Μουσουλμάνοι πρόσφυγες.
Την ίδια ώρα ένα ακόμη παρόμοιο κέντρο τυλίχτηκε στις φλόγες στην πόλη Munkedal της νοτιοδυτικής Σουηδίας, το οποίο είχε δεχτεί μια ακόμη απόπειρα εμπρησμού την περασμένη εβδομάδα. Δεν σημειώθηκε ευτυχώς κανένας τραυματισμός, αφού η περιοχή ήταν ήδη εκκενωμένη και υπό έλεγχο εξαιτίας της προηγούμενης απόπειρας.
Η Σουηδία έχει δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες, αναλογικά με τον πληθυσμό της, απ όλες τις χώρες της Ευρώπης, με 100.000 ήδη εγκατεστημένους και άλλες 90.000 να αναμένονται εντός του έτους.
Με αυτά τα νούμερα όμως, οι Σουηδοί σήμερα μάλλον αποδεικνύονται λιγότερο φιλόξενοι απ ότι παλαιότερα…

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου