27.12.15

Τα... μέζεα του Αδόλφου!



Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν όντως κοκαϊνομανής, αφού  «ρουφούσε» μετά μανίας, ενώ παράλληλα έπαιρνε και διάφορα (έως και 28) φάρμακα ταυτόχρονα! Έπασχε μάλιστα από φουσκώματα, μετεωρισμούς, και ανεξέλεγκτα αέρια στομάχου.
Όλα αυτά τα «ενδιαφέροντα» στοιχεία για την υγεία του προκύπτουν από τα ιατρικά του αρχεία, τα οποία πλέον μπορεί όποιος θέλει να τα προμηθευτεί μέσα από διαδικτυακούς πλειστηριασμούς του Alexander Historical Auctions.



Τα εν λόγω αρχεία, που συμπεριλαμβάνουν και δέκα ακτινογραφίες του κρανίου του, δείχνουν μια ρημαγμένη από την κοκαίνη μύτη, ενώ υπάρχουν και σημειώσεις για συχνά κλύσματα, αλλά και ενέσεις από «εκχυλίσματα» όρχεων ταύρων, για ενίσχυση του λίμπιντό του…


Τα αρχεία περιλαμβάνουν απόρρητες στρατιωτικές εκθέσεις σχετικές με την κατάσταση υγείας του Φύρερ, αλλά και διάφορες αναλύσεις, εξετάσεις, κλπ, που έκαναν οι κατά καιρούς προσωπικοί του γιατροί.
Όσον αφορά στη χρήση κοκαίνης, μπορεί τα αρχεία να μην το αναφέρουν συγκεκριμένα, όμως όπως σημείωσε ένας από τους γιατρούς του, την χρησιμοποιούσε συχνά προκειμένου να «καθαρίσει» το συνάχι του, και να «μαλακώσει» τον λαιμό του, ενώ στο τέλος είχε εθιστεί αφού τον «έκανε να αισθάνεται χαρούμενος».
Εν τω μεταξύ προκύπτουν και στοιχεία για την περίφημη κρυψορχία του, αφού επί δεκαετίες ολόκληρες υπήρχαν διάφορες φήμες που ήθελαν τον Χίτλερ να έχει έναν μόνο όρχι! Μάλιστα, σύμφωνα με τις φήμες, αυτό οφείλονταν σε τραυματισμό του από θραύσματα όλμου στη διάρκεια του Α’ΠΠ.
Τα ιατρικά αρχεία όμως, που δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά το 2010, και έχουν πρόσφατα αναλυθεί επίσημα, αναφέρουν ότι το 1923, όταν είχε φυλακιστεί για απόπειρα πραξικοπήματος, έπασχε από κρυψορχία δεξιάς πλευράς. Δηλαδή ο ένας όρχις ουδέποτε κατέβηκε στο όσχεο, όπως συμβαίνει φυσιολογικά στα νεαρά αγόρια.
Ο Γερμανός ιστορικός Peter Fleischmann, που μελέτησε τα ιατρικά αρχεία του Χίτλερ, αναφέρει πως πω ο γιατρός των φυλακών είχε αμέσως εντοπίσει την «ανωμαλία» σημειώνοντας πως ο δεξιός όρχις ήταν «καχεκτικός», αν και ο παιδίατρος του μικρού Αδόλφου υποτίθεται ότι είπε σε Αμερικανούς ανακριτές το 1943 ότι τα γεννητικά όργανα του Γερμανού ηγέτη ήταν «απολύτως φυσιολογικά». Μια άλλη μαρτυρία είναι και αυτή ενός Πολωνού ιερέα και ερασιτέχνη ιστορικού, που έγραψε ότι ένας Γερμανός στρατιώτης νοσοκόμος του είχε αναφέρει κάποτε περί τραυματισμού του Χίτλερ στα γεννητικά όργανα από θραύσματα οβίδας.
Όπως και να’ χει, είτε ο ένας όρχις μπήκε στο όσχεο αργότερα από το συνηθισμένο, και στη συνέχεια τραυματίστηκε, είτε δεν αναπτύχθηκε ποτέ, δεν μπορεί να ξεκαθαριστεί… αυτό όμως που ξεκαθαρίστηκε τελικά είναι ότι ο Χίτλερ ήταν όντως μονόρχις…

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου