3.5.15

The Pusher...

Steppenwolf



Ψηφίστε Σύριζα μας έλεγαν…



Κλείσαμε τρεις μήνες και κάτι μέρες με κυβέρνηση Σύριζα.
Οι εκατό μέρες δηλαδή, που ΔΕΝ άλλαξαν τον κόσμο, και ούτε την Ελλάδα, ή μάλλον την Ελλάδα την άλλαξαν… προς το χειρότερο, αλλά δεν πειράζει αφού είμαστε πια περήφανοι, και πλήρεις εθνικής αξιοπρέπειας.




Σε σημείο που αν πει ο Αλέξης να πάει αύριο σε εκλογές, ο σοφός λαός είναι ικανός να του δώσει μέχρι και αυτοδυναμία.
Για τόσο κουτόχορτο μιλάμε.
Τέλος πάντων, ότι και να λέω εγώ, ο κόσμος μίλησε και είπε: Σύριζα.
Οπότε περί γούστου…
Άσχετα αν μαζί με τον Στρατούλη και τον Σκουρλέτη προέκυψαν και οι Τέρενς Κουίκ, Χαϊκάλης, και λοιποί πσαικαζμένοι πλην όμως ανεξάρτητοι Αίλλυνες!
Ας πρόσεχαν όλοι αυτοί οι όψιμοι κομουνιστές που ψήφισαν την άφθαρτη Πρώτη Φορά Αριστερά…

Εξαχρείωση στα Εξάρχεια…



Σε μια ευνομούμενη δημοκρατική Πολιτεία καθείς έχει το δικαίωμα να πάει όπου θέλει.
Οποιος κι αν είναι, ό,τι δουλειά κι αν κάνει: ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης μπορεί να τρώει ανενόχλητος στο «Γιάντες» και ο κ. Νίκος Δένδιας να πίνει τον καφέ του στο «Φλοράλ».



Ομως, διάφοροι χουλιγκάνοι, που το παίζουν αναρχικοί, έχουν δημιουργήσει στα Εξάρχεια γκέτο και μάλιστα με το αζημίωτο.
Γράφτηκε πολλάκις για ομάδες που πουλούν ιδιότυπη προστασία στα καταστήματα της περιοχής. Αυτό κανείς δεν θα το καταγγείλει στην Αστυνομία και, ακόμη κι αν το καταγγείλει, ξέρει πως δεν θα γίνει τίποτε…

Πόσα χρήματα παίρνει ακριβώς ο Έλληνας βουλευτής;



Να ρίξουμε μια ματιά στις απολαβές όσων "κατανοούν" βαθιά τι έφερε η κρίση και η ανικανότητα των ίδιων ή και των προκατόχων τους στην Ελλάδα;



Βουλευτική αμοιβή.
Το «πάσης φύσεως» κόστος του κάθε βουλευτή για το Κοινοβούλιο, αγγίζει τις 20.000 ευρώ μηνιαίως ή τα 700 ευρώ ημερησίως.
Την ίδια ώρα, έχει αρθεί το ασυμβίβαστο και μπορεί ο κάθε βουλευτής να ασκεί παράλληλα το όποιο επάγγελμά του και να κερδίζει και από αυτό.
Έχουμε και λέμε…

Ο Βαρουφάκης κατάφερε να μας μισούν όλοι…



Διαβάστε άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Guardian, που ζωγραφίζει ανάγλυφα το τι ακριβώς πέτυχε ο Βαρουφάκης τρεις μήνες υπουργός Οικονομικών:





Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν μπορεί  να αντισταθεί στη κομπορρημοσύνη.
Λίγο μετά από την επέκταση της συμφωνίας με τους δανειστές, που πέτυχε η νέα αριστερή ελληνική κυβέρνηση, έτσι ώστε να επεκταθεί η διάσωση της χώρας ως τα τέλη του επόμενου μήνα, ο υπουργός Οικονομικών και το ίνδαλμα των ριζοσπαστών του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να παινεύεται για το πώς ξεγέλασε την ευρωζώνη...


Ρήξη ή έντιμος συμβιβασμός;



Την περασμένη Τρίτη ένα… τεχνικό γεγονός οδήγησε χιλιάδες συνταξιούχους να φωνάζουν γιατί δεν πήραν τη σύνταξή τους την ώρα που έπρεπε.
Η κυβέρνηση και οι τράπεζες είπαν ότι είχε πρόβλημα το σύστημα ΔΙΑΣ, άλλοι σκέφτηκαν ότι… δικαιώθηκε ο Μάρδας που έλεγε ότι λείπουν 400 εκατ. ευρώ.



Ότι κι αν συμβαίνει η ουσία είναι αλλού: Είναι ότι οι συνταξιούχοι έστειλαν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση για το τι θα μπορούσε να συμβεί αν για… μη τεχνικούς λόγους πάνε στις τράπεζες και δε βρουν ούτε ευρώ από τη σύνταξή τους.
Και το δεύτερο μήνυμα είναι ότι οι συνταξιούχοι πλέον πηγαίνουν και «σηκώνουν» ότι έχουν, ακόμη και μια σύνταξη των 500 ευρώ επειδή δεν έχουν καμιά εμπιστοσύνη στην οικονομία και το τραπεζικό σύστημα...


Bloomberg: Προχωράει η πώληση λιμανιών και αεροδρομίων!



Η Ελλάδα θα προχωρήσει την ολοκλήρωση της πώλησης στρατηγικών περιουσιακών στοιχείων όπως του ΟΛΠ, του ΟΛΘ και 14 περιφερειακών αεροδρομίων, μεταδίδει το Bloomberg επικαλούμενο Έλληνες αξιωματούχους, που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.




Σύμφωνα με το πρακτορείο τo TAIΠΕΔ θα στείλει την Τετάρτη αναθεωρημένη προσφορά, στους επενδυτές συμπεριλαμβανομένης της Cosco, για τον ΟΛΠ…