27.6.15

Failure...

Breaking Benjamin




Η μεγάλη του ψεύδους σχολή…



Η πρόεδρος της Βουλής μίλησε για μια «κυβέρνηση που αντιστέκεται», ενώ ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «ούτε μια στιγμή δεν σκεφτήκαμε να υποκύψουμε.»
Αυτά χθες το βράδυ - και μόλις λίγες μέρες μετά από την πρόταση της κυβέρνησης
στους δανειστές για μέτρα 8 δις, δηλαδή μέτρα 8 φορές υψηλότερα από το περιβόητο email Χαρδούβελη.

Αξιοπρέπεια αλά ΣΥΡΙΖΑ...


Με απίστευτη αναισθησία και κυνισμό έλεγαν ψέματα για άλλη μια φορά μπροστά στους Έλληνες πολίτες, σπρώχνοντας την Ελλάδα σε κάποιο γι’ αυτούς αναπόφευκτο ραντεβού με την εθνική τραγωδία...

Ο Μεγάλος Εκβιασμός…



Στις 4 Μαϊου περιγράφαμε αναλυτικά τον εκβιασμό που επιχειρεί ο Τσίπρας και η παρέα του ενάντια στον ελληνικό λαό για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα του ρεσάλτου προς την εξουσία που επιχείρησε εδώ και πέντε μήνες. Και δυστυχώς σήμερα ολοκληρώνει την εκβιαστική του στρατηγική.
Πραξικοπηματικά, ως άξιος συνεχιστής του ΓΑΠ, συνέχεια του οποίου αποτελεί και σε επίπεδο στελεχών και σε επίπεδο πολιτικής, προχωράει σε συνταγματικό και πολιτικό πραξικόπημα, για να διασφαλίσει (τρομάρα του) λίγους ακόμα μήνες εξουσίας, μια και απεδείχθη ανίκανος να διαχειριστεί οτιδήποτε άλλο εκτός από το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.





Άσχετα με το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί και ποιές εξελίξεις θα επακολουθήσουν, γιατί θα ακολουθήσουν πολλά επεισόδια ακόμα, ο εκβιασμός εξελίσσεται. Και απέναντι σε αυτόν θα πρέπει να τοποθετηθούν όλοι οι παράγοντες, και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και όλα τα κόμματα.
Προφανώς, αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς τις άμεσες εξελίξεις, θα πάρουμε θέση και εμείς.
Διότι από τους τζογαδόρους κανείς μπορεί όλα να τα περιμένει. Πάντως, τα επιχειρήματα και η ανάλυση που είχαμε κάνει πριν δύο μήνες σχεδόν ισχύει στο ακέραιο.
Για νεώτερα συντόμως…

Να διωχθεί η αριστερή χούντα!



Θα χρησιμοποιήσουμε έναν πασοκικό όρο, όμως, χαρακτηρίζει απόλυτα όλους εκείνους τους Έλληνες που πιστεύουν ότι πρέπει να σταματήσει ο κατήφορος που πήρε η χώρα η οποία κινδυνεύει με μια νέα… Μικρασιατική Καταστροφή με ευθύνη του κ. Τσίπρα.




«Ανένδοτος». Αυτό πρέπει να είναι πλέον το βασικό ζητούμενο όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου.
Ανένδοτος σε βάρος της κυβέρνησης μέχρι να ξεκουμπιστεί και να φύγει.
Το ευρωπαϊκό μέτωπο των πολιτικών δυνάμεων της Ελλάδας, μαζί με όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η προκοπή, η αξία, το ταλέντο, η δημιουργία είναι πάνω από όλους τους μπαχαλάκηδες, τους τεμπέληδες, τους μέτριους, τους ανίκανους, τους ανεπάγγελτους...


Το (αριστερό) αυγό του φιδιού εκκολάπτεται…



Πάμε για χουντικές καταστάσεις… αλά Σύριζα;
Όποιος έχει στοιχειώδη γνώση της πολιτικής (και όχι μόνο) ιστορίας, ξέρει πολύ καλά πως τα πιο ανελεύθερα καθεστώτα ήταν και είναι τα κομμουνιστικά.
Στην ΕΣΣΔ, τον «φάρο των λαών»,  υπήρχε ένα μόνο κόμμα, μία δυο μόνο (κρατικές) εφημερίδες, και οι διαφωνούντες στέλνονταν στη Σιβηρία.




Κάτι ανάλογο ίσχυε και στους υπόλοιπους σοσιαλιστικούς παραδείσους του παρελθόντος (Βουλγαρία, Αλβανία, Πολωνία, κλπ) αλλά και σε αυτούς που απέμειναν σήμερα (Β. Κορέα, Κούβα, κλπ).
Οπότε, η άποψη που επιβλήθηκε και καθιερώθηκε στην μεταπολιτευτική Ελλάδα ότι αριστερά σημαίνει ελευθερία, ανοχή, πλουραλισμός, κλπ είναι μια ακόμη σαχλαμάρα για να ξεγελιούνται οι ημιμαθείς, και να κάνουν καριέρες οι επιτήδειοι…

Το σύμπλεγμα της κατωτερότητας…



Ξ​​εκίνησαν πριν από πέντε μήνες με τον αέρα του ανθρώπου που έχει συνηθίσει να πολιτεύεται εναντίον της πραγματικότητας.
Συμπεριφέρθηκαν σαν να περιφρονούν τους λογαριασμούς, τους αριθμούς και τις πράξεις.



Ηταν υπεράνω της μικρότητας των συνομιλητών τους, που δεν τολμούσαν να λύσουν τις γραβάτες τους και να βγάλουν το σακάκι τους, εγκλωβισμένοι μέσα στις συμβάσεις και στους τύπους ευγενείας.
Αυτοί ήθελαν να αλλάξουν τη Γηραιά Ηπειρο.
Δεν ζητούσαν χρήματα. Ζητούσαν αξιοπρέπεια…


Ο Τσίπρας ως Καζαντζίδης…



Αχχχχχχχχχχχ! Μακρόσυρτο. Και δεύτερο αχχχχχχχχχχχ! Πιο μακρόσυρτο.
Και φέρεται να είπε ο Τσίπρας στον Τουσκ «Η Ελλάδα έχει 1.500.000 ανέργους, 3 εκατομμύρια φτωχούς και χιλιάδες οικογένειες που ζουν χωρίς εισόδημα, μόνο με τη σύνταξη των παππούδων. Αυτό δεν είναι παιχνίδι».
Από περιγραφή γεγονότος σκίζουμε. Μπορεί και μόνο αυτό να μας αρκεί.


Κάποιος μετέδωσε τον πόνο μας στα πέρατα της οικουμένης.
Άνοιξε τις καρδιές μας, πήρε το ντέρτι μας και το τραγούδησε.
Πες τον και Καζαντζίδη.
Και ανέκραξαν οι τηλεοπτικοί με ενθουσιασμό «Καλά του τα 'πε!».
Λες και δεν τα ήξερε!
Και ξεφουσκώσανε στα καφενείο τον στεναγμό της ψυχής τους…

Τους κατηγορούμε γιατί είναι συνεπείς;



Διαβάζοντας τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης προς τους δανειστές, διαπίστωσα πόσο συνεπείς είναι αυτές, προς τους ιδεολογικούς προσανατολισμούς της και πόσο "εύστοχα" επιλεγμένα είναι τα υποζύγια των νέων φορολογικών βαρών.
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω, είναι τις διαμαρτυρίες και τις κραυγές των σχολιαστών και των αναλυτών για το χαρμάνι αυτών των μέτρων.



Κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με τους φιλελεύθερους που ονειρεύονταν, το πρώτο διάστημα της συγκυβέρνησης Σύριζα - Αν.ελ., τον Τσίπρα να πραγματώνει τις μεταρρυθμίσεις που αυτοί επιθυμούσαν.
Και μάλιστα τον προέτρεπαν…