29.7.15

Cradle Song...

Shriekback




Αυτοί θα υλοποιήσουν το πρόγραμμα;



Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν κατάφερε να σκίσει τα μνημόνια, αλλά έβαλε τη χώρα στο πιο σκληρό και βάρβαρο μνημόνιο που είχε ποτέ να υλοποιήσει χώρα - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 
Κυβέρνηση παιδική χαρά...

Ένα αρχιτεκτονικό έκτρωμα θα λέγαμε το οποίο αν και πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα ο Τσίπρας δεν διαθέτει τις ικανότητες να το εφαρμόσει. Και να τις διέθετε έχει ήδη δηλώσει πως δεν το πιστεύει. Άρα πως θα το υλοποιήσει;


Ο Σύριζα ως «καταστρόϊκα»…



Εν τέλει, ο Γιάννης Βαρουφάκης αποκαλύπτει τον Αλέξη Τσίπρα. Δηλώνει πως, σύμφωνα με εντολή του τελευταίου, από τον περασμένο Δεκέμβριο, προετοίμαζε μυστικό σχέδιο για το πώς θα ελέγξει κρυφά τις καταθέσεις όλων των Ελλήνων έτσι ώστε να μπορεί, μέσα σε μία μέρα, να μετατρέψει το νομισματικό σύστημα της χώρας και να περάσει από το ευρώ στη δραχμή, χωρίς να το γνωρίζουν οι ίδιοι οι πολίτες της χώρας.



Παρότι ο Βαρουφάκης διαθέτει πλούσια φαντασία, είναι μυθομανής και διακρίνεται για τις μπαρούφες του (εξ ου και το τόσο ταιριαστό γι’ αυτόν όνομά του, που φαίνεται πως κρατάει από κάποια μακρά οικογενειακή παράδοση), είμαι πεισμένος πως αυτό το σχέδιο ήταν πραγματικό, στο πλαίσιο βέβαια  πάντα της συριζαίικης πραγματικότητας…


Ο εθισμός στον ολοκληρωτισμό…



Στην πενηντάχρονη δημοσιογραφική μου πορεία μπορώ να πω ότι η γνωριμία μου με τον ολοκληρωτισμό και την απεχθή φυσιογνωμία του είναι βαθύτατη.
Γι αυτό και κυριολεκτικά σιχαίνομαι τους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν. 



Πρόκειται για άτομα διεστραμμένα και με μεγάλες δόσεις ψυχρής βαρβαρότητας στον εσωτερικό τους κόσμο. Είναι όλοι τους δυνητικοί ιεροεξεταστές και απάνθρωποι δήμιοι.
Είναι τα πιο αποκρουστικά απόβλητα, που μόνον η ανοχή της δημοκρατίας τούς επιτρέπει να ζουν στον κόσμο των ανθρώπων... 

Αδυναμία πληρωμής του server στη Β. Κορέα λόγω των capital controls, δηλώνει το iskra.gr



Δυσκολίες λόγω των περιορισμών των διασυνοριακών συναλλαγών που έχουν επιβληθεί με τα capital controls φαίνεται πως αντιμετωπίζει το iskra.gr, σύμφωνα με δηλώσεις των διαχειριστών του.



Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα, η οποία απηχεί τις απόψεις της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι σε θέση να πληρώσει τα κόστη του server της, ο οποίος βρίσκεται στην Β. Κορέα, με αποτέλεσμα η ίδια η λειτουργία της να βρίσκεται σε κίνδυνο…