13.8.15

Do you feel like we do?

Peter Frampton



Η Ζωζώ, η Ραχήλ, και ο … Φρόιντ!



Σύμφωνα με τον μπάρμπα Αλέκο Φλαμπουράρη, η κυβέρνηση χρειάζεται έναν Φρόιντ για να αντέξει τη Ζωή. Προφανής η αιχμή για την ψυχιατρική αντιμετώπιση ενός κυβερνητικού προβλήματος και μόνο, αν και γνωρίζουμε ότι ο Φρόιντ συνέδεε τα πάντα με την σεξουαλική υγεία των ασθενών του.



Εικάζουμε λοιπόν πως είτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλά προβλήματα στον συγκεκριμένο τομέα είτε ο μπάρμπα Αλέκος λέει μια ακόμη από τις παπάτζες στις οποίες διέπρεψε τους τελευταίους μήνες. Είναι άλλωστε ο εμπνευστής της πολιτικής του φραπέ, που θα πληρώσει τους δανειστές με αέρα και που θα στείλει την τρόικα για μπάνια και η συμφωνία…από Σεπτέμβριο.


Εισαγόμενο και εγχώριο χάος…



Ιερή αγανάκτηση προκάλεσε στα φιλάνθρωπα αισθήματα κοινού και κριτικών το χαστούκι που έδωσε ο αστυνομικός στον ταλαίπωρο μετανάστη. Και επαναλάμβαναν τη φάση χθες τα κανάλια, για να καταλάβουμε ότι και μαχαίρι κρατούσε, και η ανατροπή έγινε εντός της μεγάλης περιοχής, άρα δικαίως επεβλήθη η εσχάτη των ποινών.



Πώς είναι δυνατόν, κάποιος να χάνει την ψυχραιμία του στη χώρα όπου όλοι την κρατούν με νύχια και με δόντια;
Πώς είναι δυνατόν, κάποιος επαγγελματίας να παραβεί τους κανόνες σε μια χώρα, όπου οι κανόνες του επαγγελματισμού περνούν μαζί με το μητρικό γάλα από γενιά σε γενιά; Και τι κάνουν οι φυλές των Εξαρχείων;

Σήμερα είναι η ώρα της «Αντιπολίτευσης»…



Μία αλήθεια που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκρυψε τα χρόνια της κρίσης δημαγωγώντας, συκοφαντώντας, βλάπτοντας και  παραπλανώντας τον ελληνικό λαό!




Την ώρα που η κυβέρνηση μετά από λίγους μήνες στην εξουσία καταφέρνει, να ανοίξει την ΕΡΤ και να κλείσει όλες τις τράπεζες, χρεοκοπώντας όχι μόνο  κάθε μικρομεσαίο επιχειρηματία, αλλά σβήνοντας παράλληλα και την ελπίδα σε έναν λαό, που πίστεψε στα ψέματα της, αλλά και σε έναν άλλο δρόμο τον οποίο εκείνη έταξε, διαφορετικό…


30.000 είναι πολλοί…



Οι «υπογραφές» στο Facebook  αντιπροσωπεύουν περισσότερους από 30.000 ανθρώπους. Αν εκείνοι βγουν στο Σύνταγμα και η πρόεδρος στο προαύλιο της Βουλής, θα δει την πλατεία σκεπασμένη από άρνηση και δυσφορία προς το πρόσωπό της.



Πότε ήταν η τελευταία φορά που πολιτικός αποδοκιμάστηκε τόσο εμφατικά;
Πότε η απόρριψη μετρήθηκε σε τόσο μεγάλο όγκο, ως το τελευταίο κεφάλι;
Όχι, δεν πιάνονται οι εκλογές. Εκεί, κάποια στιγμή, οι περισσότεροι βγαίνουν «μαύροι» από την κάλπη…

Να θυμίσω στην "Νέα Δημοκρατία" ότι…



Να θυμίσω στην "Νέα Δημοκρατία" ότι:
Ο κ. Μεϊμαράκης ΔΕΝ είναι εκλεγμένος πρόεδρος, αλλά υπηρεσιακός-μεταβατικός  έως ότου ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ, κάποιος γνήσιος πρόεδρος, με ευρεία αποδοχή.



Να τονίσω, ότι ένας ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ πρόεδρος δεν δικαιούται να καλεί πίσω στο κόμμα, "καμένα χαρτιά" του παρελθόντος (Λιάπης, Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης, Λιάπης, Ψωμιάδης κτλ.) ... την στιγμή μάλιστα, που οι ίδιοι οι Δεξιοί ΞΕΡΝΑΝΕ στο άκουσμα των ονομάτων τους…

Πολύ χαλαρός ο Μεϊμαράκης…



Πληθαίνει η γκρίνια στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, για την «πλαδαρή» πολιτικά στάση του, προσωρινού, αρχηγού της Βαγγέλη Μειμαράκη σε σχέση με το εφιαλτικό Μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου.




Δεκάδες βουλευτές αλλά κορυφαία στελέχη του κόμματος θεωρούν εσφαλμένη αλλά και πολιτικά καταστροφική για το κόμμα, την στάση της ακατανόητης «μετριοπάθειας» που δείχνει η σημερινή του ηγεσία απέναντι σε πολιτικούς γκάγκστερ  όπως είναι ο Τσίπρας και ο Καμμένος .
Οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι δεν ορρωδούν ουδενός.