20.10.15

Το δις εξαμαρτείν…



Το πρώτο πακέτο μέτρων χαρακτηρισμένων ως προαπαιτούμενα ψηφίστηκαν αν και όσοι παρακολούθησαν τη συζήτηση στις επιτροπές και στην ολομέλεια ακόμα αναρωτιούνται για το ακριβές περιεχόμενο της συζήτησης.
Και εφόσον δεν κατάλαβαν όσοι παρακολουθούσαν τις αγορεύσεις των αγορητών, της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, είναι προφανές ότι δεν κατάλαβαν και οι βουλευτές τι έλεγαν και εν συνεχεία τι ψήφισαν.




Όσο για το μέσο πολίτη-τηλεθεατή, τον έχοντα σώας τας φρένας, κατάλαβε για πολλοστή φορά μέσα στη τελευταία τετραετία ότι, στην Ελλάδα αλλάζουν ρόλους τα κόμματα αλλά η χώρα παραμένει ίδια και χειρότερη…

ΣΥΡΙΖΑ: Ένα κόμμα-επικοινωνιακό κόλπο…



Καταλάβατε τι συμβαίνει στη χώρα μας τις τελευταίες μέρες; Ψηφίζεται στη Βουλή για τρίτη φορά αυτό που τις προηγούμενες δύο γέμισε την Πλατεία Συντάγματος με οργισμένα πλήθη που έβαζαν φωτιές και έσπαγαν μάρμαρα για τις ζωές που τους έκλεβαν.



Ήταν εκείνες οι ηρωικές ημέρες που άκουγες συχνότερα τις λέξεις προδότες και γερμανοτσολιάδες από τις καλημέρα- καλησπέρα (έτσι κι αλλιώς πολλοί την είχαν κόψει την καλημέρα τελείως), ενώ πού και φορά πρόβαλλαν από την αχλύ των δακρυγόνων οι σεπτές μορφές του Μίκη Θεοδωράκη και του Μανόλη Γλέζου με την οργή του λαού χαραγμένη στο πρόσωπό τους, υποβασταζόμενοι από τους αρχηγούς του αντιμνημονιακού μετώπου.
Έλεγες ότι την επόμενη φορά που θα μαζευτεί κόσμος στο Σύνταγμα θα ήταν για να στηθούν κρεμάλες…


Όταν ο Κοτζιάς ρωτάει τον Μιχαλολιάκο…



Το είδαμε κι αυτό στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ… Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Νίκος Κοτζιάς να στέλνει επιστολή στο φίρερ της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, ζητώντας να του προτείνει ονομασία για το κράτος των Σκοπίων. 





Απόλυτα φυσιολογικό στην Ελλάδα της πρωτοφανούς και απόλυτης παρακμής, αλλά και της καθολικής αριστεροδέξιας παράνοιας.
Ένα ναζιστικό κόμμα το οποίο (φυσιολογικότατα πάντα) είναι τρίτο σε δυναμικότητα στο εθνικό κοινοβούλίο να έχει άποψη για το όνομα μιας άλλης χώρας. Και η άποψη αυτή να κρίνεται ως αναγκαία από μια κυβέρνηση που λέει πως είναι αριστερή...

Η υποχρεωτική χρήση πλαστικού χρήματος δεν είναι μια καλή ιδέα!



Δεν υπάρχει ιδέα από το εξωτερικό που να καταργεί ατομικές ελευθερίες, να διευρύνει τις εξουσίες του κράτους και να αυξάνει την μεταφορά πλούτου από τους ιδιώτες προς την πολιτική τάξη και τους αυλικούς της, που οι Έλληνες πολιτικοί να μην προσπαθήσουν να την εισάγουν στην Ελλάδα.
Η ιδέα για την υποχρεωτική χρήση πλαστικού χρήματος είναι ένα ακόμα σύμπτωμα του συνδρόμου σοσιαλμανίας των πολιτικών μας.


 
Ρεπορτάζ στο “Έθνος”: «Επιχείρηση «πλαστικό χρήμα» υποχρεωτικά και παντού με εγκατάσταση συσκευών χρέωσης καρτών (POS) σε όλα τα επαγγέλματα και στις επιχειρήσεις, ακόμα και στα περίπτερα, από το 2016 ξεκινά το υπουργείο Οικονομικών με κεντρικό στόχο το χτύπημα της φοροδιαφυγής.»…
 

Λάθος μαντίλι φόρεσε ο Κατρούγκαλος!



Το πόρισμα της περίφημης «Επιτροπής σοφών», τα μέτρα που ψηφίστηκαν την περασμένη εβδομάδα και τα οποία επηρεάζουν μεγάλο μέρος των συνταξιούχων αλλά και η γενικευμένη συζήτηση γύρω από τις μειώσεις των συντάξεων, φαίνεται πώς έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα στον Γιώργο Κατρούγκαλο.



Χαρακτηριστική ένδειξη της ψυχικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο υπουργός Εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων, είναι και ο πλημελής τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες, ένα από τα χαρακτηριστικότερα στοιχεία της προσωπικότητάς του: το στιλ του...

Sail...

AWOLNATION