10.11.15

Εκεί που σταματάει η λογική…



… αρχίζει ο σύριζας και το καθεστώς υπαρκτού σουρεαλισμού που μας έφερε!

Ασύλληπτη ανακοίνωση από το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του κόμματος εν όψει της 24ωρης γενικής απεργίας της 12ης Νοεμβρίου!




Ωχριά ακόμα και η έκφραση «θέατρο του παραλόγου» μπροστά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία καλεί σε μαζική συμμετοχή στη γενική απεργία της Πέμπτης, 12 Νοεμβρίου, ενάντια «στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές», που «συνεχίζονται ακόμα πιο δυναμικά»!

Ερωτευμένοι με τους δήμιους μας…



Η παγκόσμια οικονομική κρίση ξεκίνησε το 2008 (αν δεν κάνω λάθος) με τα άπειρα στεγαστικά δάνεια των Αμερικανών, που ως φούσκα έσκασαν στα μούτρα τους, και στη συνέχεια με τα διάφορα τοξικά τραπεζικά προϊόντα, που ο ένας κοιτούσε να ξεφορτωθεί στον άλλο, με αποτέλεσμα να διαλυθεί όλο το οικοδόμημα σαν χάρτινος πύργος.




Η Αμερική όμως, σαν σοβαρό και οικονομικά ισχυρό κράτος, και με λίγη βοήθεια από την ποσοτική χαλάρωση (έχει δικό της νόμισμα) συνήλθε, την ώρα που η κρίση μεταδόθηκε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού πλήττοντας τράπεζες, ομίλους, και κυρίως κράτη όπως η Ιρλανδία, η Ισλανδία, η Πορτογαλία, κ.ά.
Ήταν η εποχή που εμείς αγρόν (και Καγιέν) αγοράζαμε, με μοναδικό μας νταλκά το  που θα πιούμε τα Τσίβας μας, και σε ποιον σκυλά θα ρίξουμε τις γαρδένιες το βράδυ. Άλλωστε, όπως μας έλεγαν οι τότε ταγοί μας λεφτά υπήρχαν…


Ξυπνάτε γίδια!



Όποιος διαβάσει τον τίτλο και νιώσει προσβεβλημένος ας πιει… ξίδι.
Απευθύνεται σε όλα τα γίδια που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο γιατί δεν ήξεραν.



Ξαναψήφισαν τον Σεπτέμβριο αν και γνώριζαν και συνεχίζουν να πιάνονται κορόιδα από τα επικοινωνιακά παιχνίδια που παίζουν στο Μαξίμου.
Φαίνεται, πάντως, ότι είτε εκουσίως είτε ακουσίως κάνουν καλή δουλειά στα υπόγεια. Σίγουρα καλύτερη από αυτή που έκαναν οι διάφοροι επικοινωνιολόγοι που υπηρέτησαν τη Νέα Δημοκρατία.

Ο μάγκας με το τρίκυκλο…



Σε πήρε πάλι το μάτι μου στο Σύνταγμα το βράδυ που χτύπησαν τον Κουμουτσάκο. Όχι, δεν ήσουν απ’τους δράστες της επίθεσης. Εσύ ούρλιαζες απλώς "Αλήτες, Προδότες, Πολιτικοί!" και φρόντιζες να βρίσκεσαι μέσα στα πλάνα. 




Σε γοητεύει, σε μαγεύει η τηλεόραση. Ακόμα και τα βωθροκάναλα. Σου κόλλησε το χούι δέκα χρόνια τώρα, όταν πήγες στα προκριματικά εκείνου του reality, εκείνου του talent show, και σου είπε ο ηχολήπτης πως έχεις φωνή καμπάνα και θα σε πάρουν οπωσδήποτε και θα γίνεις φίρμα. Η επιτροπή όμως σε έκοψε επειδή δεν είχες άκρες στο σύστημα, ούτε ήσουν π.....ς, ούτε έτοιμος να αποκηρύξεις πατρίδα και θρησκεία και να προσκυνήσεις τους μασόνους που κυβερνάνε τον πλανήτη. Εσύ τότε δεν είχες ιδέα πώς λειτουργεί ο κόσμος –παιδί σχεδόν, μόλις είχες απολυθεί απ’το στρατό. Απογοητεύτηκες, πικράθηκες, δεν ασχολήθηκες ξανά με το τραγούδι…


Μας ψεκάζουν αφού…



Επειδή τελευταία ξανακυκλοφορεί ευρέως μια πειραγμένη φωτογραφία από δήθεν συγκέντρωση πιλότων της πολιτικής αεροπορίας, που διαμαρτύρονται για τους… ψεκασμούς εξ αέρος, αναδημοσιεύουμε ένα σχετικό αρθράκι του 2012.




Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερο ακούμε από διάφορους να μας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα περιβόητα Chemtrails.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δημοφιλή θεωρία συνομωσίας, που κάνει θραύση στο διαδίκτυο, και όχι μόνο…

Ο Αλέξης και το θηρίο...



Ο​​ κ. Τσίπρας βλέπει τώρα τα σαγόνια του κτήνους του λαϊκισμού και δεν του αρέσει. Το χάιδεψε, όμως, αυτό το κτήνος, το τάισε κάμποσο και στο τέλος το καβάλησε για να φτάσει στην εξουσία. Είναι μεθυστικό το καβάλημά του. Ανεβαίνεις πάνω του και πάει με χίλια, σαν να φυσάνε πίσω του οι πιο αδάμαστοι και ισχυροί άνεμοι της Ιστορίας.
Οποιος λογικός και μετριοπαθής βρεθεί στο διάβα του τρομάζει και κάνει στην άκρη να μην τον πατήσει.




Το κτήνος, όμως, δεν χορταίνει ποτέ. Πολλοί το καβάλησαν στο παρελθόν, κανείς δεν επιβίωσε. Αντε να του εξηγήσεις ότι ο φράχτης στον Εβρο είναι τελικά άκρως απαραίτητος και πως τα σύνορά μας δεν μπορούν να γίνουν ξέφραγο αμπέλι. Ή να του μάθεις ότι οι ιδιωτικοποιήσεις δεν είναι ανάθεμα, γιατί ο ελληνικός λαός θα πεινάσει εάν δεν μπουν στη χώρα φρέσκα, ξένα κεφάλαια. Αντε πάλι να το πείσεις με νούμερα ότι το ασφαλιστικό δεν βγαίνει χωρίς περικοπές στις, ήδη μικρές, συντάξεις…

Τέταρτο μνημόνιο;



Το πρόβλημα είναι απλό! Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει τεθεί σε μαθητές της τελευταίας τάξης του δημοτικού: χρειάζεστε 1 ευρώ για να αγοράσετε τυρόπιτα στο διάλειμμα από το κυλικείο. Δεν τα έχετε και δεν μπορείτε να τα δανειστείτε. Τι θα συμβεί; Η απάντηση είναι προφανής: «Θα πεινάσω»!




Η κυβέρνηση πιστεύει ότι χωρίς χρήματα θα εξακολουθήσει να είναι στη θέση της. Οτι θα μπορεί να πληρώνει μισθούς και συντάξεις. Σαν να λέμε ότι τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός και τα χρήματα τα γεννούν τα ATMs...