3.1.16

Γκέι φιλί, πρόσφυγες, ποινικοί, ο «φερετζές του Συριζαίου»…



Αναζητώντας τα θετικά πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ για το 2015 καταλήγεις στο εξής ένα... με το ζόρι: Το... σύμφωνο συμβίωσης που αφορά τους γκέι συνανθρώπους μας, έστω κι αν ήρθε κάπως αργά. Μια που τώρα πια έχεις δεν έχεις σύμφωνο για τα κληρονομικά, δεν κινδυνεύεις τόσο από τους... στρέιτ συγγενείς του αγαπημένου σου, αλλά από την αμφισεξουαλική Εφορία.
Μόλις συνειδητοποιήσουν οι συμπαθείς γκέι πόσο θα τους έρθει ο φόρος κληρονομιάς, κατοχής, πολυτελείας θα επαναστατήσουν σε τέτοιο βαθμό που θα φωνάζουν: «Εγώ ομοφυλόφιλος; Σας διαβεβαιώ, κύριε έφορε, είμαι πιο γυναικάς κι απ’ τον Σπαλιάρα. Τόσο που δεν θα μ’ έβαζε σε έργο του ούτε ο Παπακαλιάτης!».




Υπ’ αυτή την έννοια, ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε ακόμη και το κάτι θετικό να έχει μια πλευρά τόσο αρνητική, ώστε να ισχύει το ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΚΟΥ. Από καλό... καλάμια. Εκτός από το ότι... κατά λάθος ανακηρυχθήκαμε ο πιο φιλόξενος και φιλάνθρωπος λαός του κόσμου, καθώς, ενώ οι κακοί πλούσιοι Φινλανδοί κλείνουν τα σύνορά τους σε μερικές εκατοντάδες πρόσφυγες, εμείς τους υποδεχόμαστε κατά χιλιάδες μες στην καλή χαρά φορώντας -για το welcome!- και χριστουγεννιάτικα σκουφάκια μαζί με τα μαγιό…



Η εορταστική αμφίεση των εθελοντών ναυαγοσωστών (που πράγματι αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων) απεικονίζει και τον ελληνικό… σοφό παραλογισμό: Ακόμα και την πιο μεγάλη συμφορά, αυτή του Μεταναστευτικού, τη βιώσαμε ως ευκαιρία αλληλεγγύης, κάτι που -στα σοβαρά τώρα- μας ξεχωρίζει από τους άλλους βόρειους ή και γειτονικούς λαούς. Παρά το μαύρο χάλι που έχουν τα οικονομικά τους, οι Ελληνες δώσαν ένα πιάτο φαΐ και ένα χέρι βοηθείας στους αναξιοπαθούντες που πνίγονται στα παράλιά μας, παρότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ΑΛΛΟΙ ωφελήθηκαν και με το παραπάνω από την ανεγκέφαλη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταναστευτικό. Ε, ναι, πασ μη ελλην βαρβαροσ, απεδειχθη!
Κι αυτή την αρετή της μοναδικής ελληνικής Ψυχής που ουδέποτε αναγνώρισε, έτρεξε να οικειοποιηθεί πολιτικά ο «κόκκινος σαλτιμπάγκος», ασχέτως αν ζημιώθηκε η Ελλάδα συνολικά. Κήρυξε... γενικό προσκλητήριο δυστυχισμένων, όπως αποδεικνύει το γεγονός ότι από το 1.000.000 ξένους που μπήκαν στην Ευρώπη πέρυσι, οι 820.000 πέρασαν από τα τελείως τρύπια ελληνικά σύνορα.
Μέχρι και από το Μαρόκο έρχονται διασχίζοντας τη μισή υφήλιο για να περάσουν στη Λέσβο, επειδή ΦΥΣΙΚΑ κάποιοι φυλάνε τα απέναντι σύνορα της Ισπανίας ή της Ιταλίας μετά την τραγωδία στη Λαμπεντούζα. Είναι ΤΕΡΑΤΑ και ρατσιστές οι Ισπανοί; Είναι ΚΤΗΝΗ και δολοφόνοι μωρών οι Ιταλοί; Οχι, απλώς προστάτευσαν τα κράτη και τις κοινωνίες τους, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ έδωσαν... κίνητρα για να μετακινηθούν προς τα δω όλης της Γης οι απελπισμένοι.
Εκαναν δισεκατομμυριούχους τους Τούρκους δουλέμπορους και ακόμη χειρότερα ανήγαγαν χωρίς να το θέλουν σε... ΡΥΘΜΙΣΤΗ και μοναδικό κερδισμένο από την όλη υπόθεση την Τουρκία του Ερντογάν! Πώς γίνεται με μία και μόνο μπαλιά να βάλεις τρία αυτογκόλ; Μόνο Συριζαίοι θα μπορούσαν να το πετύχουν αυτό.



Οπότε τίθεται εκ των πραγμάτων το ερώτημα: ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ, αν κρίνουμε από το πόσο ανθρώπινα οι δικοί μας υποδέχτηκαν τους ναυαγούς των φουσκωτών, ή πας μη Ελλην... όχι και τόσο κοροΐδο, αν λάβουμε υπόψη το ότι ΟΛΟΙ οι άλλοι λαοί της Ευρώπης έκαναν το ακριβώς αντίθετο;
Επαιρναν όσα μέτρα μπορούσαν για να σταματήσουν το μεταναστευτικό κύμα ή να το στρέψουν αλλού την ώρα που εμείς φωνάζαμε με την ΤΑΣΙΑ του ΑΛΕΞΗ... ΕΔΩ-ΕΔΩ, ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ!
Τι από τα δύο ισχύει τελικά; Είμαστε εμείς οι πολιτισμένοι και όλοι οι άλλοι... βάρβαροι; Ή μήπως είμαστε επιπόλαιοι και οι άλλοι πιο υπεύθυνοι και σοβαροί, που κατάλαβαν κάποια στιγμή ότι το Μεταναστευτικό δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στη βάση του συναισθηματισμού και μόνο; Διότι φυσικά, όταν έχεις απέναντί σου μια μάνα με δυο μωρά που πνίγονται, θα πέσεις, με κίνδυνο να χάσεις τη ζωή σου, να βοηθήσεις - κι ας... επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός.
Αν όμως το σκηνικό αυτό επαναλαμβάνεται ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ και γνωρίζεις ότι ΔΕΝ είναι τυχαίο αλλά στημένο εκ προμελέτης από σκοτεινά συμφέροντα, τότε πρέπει να ξυπνήσεις. 

Εκμεταλλεύτηκαν την ΑΝΘΡΩΠΙΑ του Ελληνα για να επιβραβευτεί η βρωμιά του Τουρκαλά! Στην πράξη αυτό πέτυχαν. Κατάφεραν μάλιστα να στρέψουν εναντίον μας και όλη την κοινή γνώμη της Δύσης, η οποία μας τα ’χε που μας τα ’χε φορτωμένα για το ζήτημα του χρέους, τα ’παιξε τελείως και σάλταρε όταν διαπίστωσε ότι γέμιζε από ανήμπορους ξένους οι οποίοι περνούσαν χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ από την Ελλάδα. Μεταξύ αυτών και φονιάδες τρομοκράτες του Μπατακλάν.
Ετσι φτάσαμε στο σημείο να ζητούν... να βγούμε κι από τη Σένγκεν, εκτός από το... «σύνηθες» πια GREXIT. Σύνηθες έως ότου γίνει ασύνηθες.
Και μετά μου λες, κυρία Σοφία (Βούλτεψη), ότι σε πείραξε το φιλί των ώριμων γκέι στο θεωρείο της Βουλής. Αχ, μακάρι να ήταν αυτό το μοναδικό μας πρόβλημα επί ΣΥΡΙΖΑ - κι ας τους... έπαιρνε και το ποτάμι, με την καλή έννοια. Να τους λούζαμε και να τους παντρεύα­με με χορούς και τιμές σαν τους βαπτιζόμενους στον Ιορδάνη. Ας μην τσιμπάμε σαν χάννοι στα συριζαϊκά επικοινωνιακά κόλπα, όπως αυτό με το σύμφωνο συμβίωσης ή την αποφυλάκιση των χιλιάδων ποινικών, τα πανηγύρια με τους λαθραίους και τη δήθεν στράτευση των γυναικών.
Ολα αυτά μαζί, το γκέι φιλί, οι καλώς ή κακώς αποφυλακισθέντες, οι λαθρομετανάστες, ακόμη και η παραμόρφωση της Ιστορίας όπως έγινε με τη Γενοκτονία των Ποντίων, είναι ο «φερετζές του Συριζαίου» για να λιώσει ΑΝΕΛΕΗΤΑ τον μέσο Ελληνα στα γρανάζια του Τρίτου Μνημονίου που επέβαλε. Πολιτικάντικος αντιπερισπασμός καφενείου που δυστυχώς γουστάρουμε.
Στις ουρές αυτοί για τα συσσίτια, στις ουρές εμείς για πινακίδες, νόμο Κατσέλη και μέχρι του χρόνου, ποιος ξέρει, ακόμη και για ένα πιάτο φαΐ. Κι όμως, τσιμπήσαμε! Οπότε... πάρε τώρα την επιστολή για το κόκκινο δάνειο, κι άμα ξεσπιτωθείς... τράβα στη FRONTEX, χτύπα τους την πλάτη και πες τους: Κι εγώ ξένος είμαι πια στον τόπο μου μετά από έναν χρόνο Πρώτη φορά Ψευδοαριστερά, δεν δικαιούμαι τίποτα;

Θέμος Αναστασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου