4.1.16

Το σάπισε το γαϊδουράκι… αλλά τώρα έχει τύψεις!



Ένας 21χρονος εργάτης γης σε φάρμα του Wisconsin, που συνελήφθη να κάνει παθιασμένο «έρωτα» με μια ταλαίπωρη γαϊδούρα, τελικά θα πάει στη φυλακή, αν και ο δικαστής αρχικά ήταν επιεικής μαζί του, επειδή ο ίδιος ο «μερακλής» ζήτησε να του επιβληθεί αυστηρότερη ποινή!




Στον κτηνοβάτη  Gideon Swartzentruber αρχικά επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή, χρηματικό πρόστιμο $443, μαζί και η υποχρέωση να δεχτεί ψυχοθεραπεία, αφού ομολόγησε την αρρωστημένη πράξη του, η οποία έλαβε χώρα σε αχυρώνα του Neillsville μια κρύα βραδιά του περασμένου Σεπτέμβρη.


Ο εν λόγω ανώμαλος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τον ιδιοκτήτη του άτυχου ζώου, και όπως είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, «έχασε τον έλεγχο των γεννητικών του οργάνων… φούντωσε από πάθος, και παρασύρθηκε»! Το αν έπαιζαν κιθάρες στο βάθος, ή έρρεε άφθονο το κόκκινο κρασί… δεν διευκρινίστηκε. Πάντως υπήρχε πολύ πάθος εκείνο το βράδυ μέσα στην ερωτική αχυρώνα!

Αρχικά ο νεαρός γαϊδουρομπαράς κινδύνευε με 10μηνη φυλάκιση και πρόστιμο $10.000, έχοντας παραδεχτεί την ενοχή του στη δίκη που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο. Τελικά όμως η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν απλά ένα χάδι στο μάγουλο, επειδή μάλλον έπεσε σε εξίσου «φιλόζωο» δικαστή, ενώ δεν προσήλθε για να καταθέσει ούτε το άτυχο ζώο, το οποίο ίσως τώρα και να εγκυμονεί με τον παράνομο καρπό του ζωηρού καουμπόι.
Ο νεαρός όμως, που δεν είχε προσλάβει καν δικηγόρο, βασανιζόμενος προφανώς από τύψεις και ενοχές, δεν δέχτηκε την επιείκεια του δικαστηρίου, και επέστρεψε προχθές στην δικαστική αίθουσα ζητώντας από τον φιλάνθρωπο δικαστή Jon Counsell να ανακαλέσει την χαλαρή ποινή που του επέβαλλε, και να τον στείλει πάραυτα στην φυλακή, χωρίς όμως να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό το αυστηρό αυτομαστίγωμα. Ακούγεται μάλιστα, χωρίς να επιβεβαιωθεί επίσημα, ότι προτίθεται να αποκαταστήσει την τιμή του γαϊδάρου με… γάμο.
Ο δικαστής συμφώνησε στην πρόταση του μετανοημένου νέου, και έτσι τώρα ο ξαναμμένος 21χρονος θα περάσει ένα μήνα κλειδωμένος σε κελί, και μακριά από τετράποδα.

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου