1.2.16

Συνεχίζουμε να «κερδάμε» παντού!



Οι αγρότες είναι στους δρόμους με τα τρακτέρ τους, οι «γραβατωμένοι» ελεύθεροι επαγγελματίες είναι έτοιμοι για ντου στο Μαξίμου, οι «πρόσφυγες» έχουν πλημμυρίσει την χώρα (δεν λιάζονται πια, αλλά τουρτουρίζουν)… και ο σύριζας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, οργανώνοντας φιέστες για τα μέλη και τους οπαδούς του (όλοι σχεδόν πρώην πασόκοι), με τον Αλέξη να δηλώνει στην Αυγή (που αλλού;) ότι «συνεχίζουμε να κερδάμε» σε όλα τα μέτωπα.




Και μέσα σε αυτό το σουρεαλιστικό σκηνικό, που πάει την χώρα τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά δεκαετίες πίσω, έχουμε και την εκστρατεία συλλογής υπογραφών για να βραβευτούν, λέει, οι νησιώτες μας με το Νόμπελ ειρήνης… οι ίδιοι που η κυρά Τασία ως αρμόδια υπουργός είχε δηλώσει πως πλουτίζουν από την πλημμύρα των «μεταναστών», υπονοώντας μάλλον ότι αλήθευαν όλες εκείνες οι φήμες και οι πληροφορίες πως κάποιοι μάγκες χρέωναν τους δυστυχείς μετανάστες με το πεντάλεπτο για  τις φορτίσεις των κινητών τους, πουλούσαν ένα ευρώ το πορτοκάλι, και άλλοι πλακώνονταν μεταξύ τους  στις αμμουδιές, για να αρπάξουν πρώτοι τα φουσκωτά και τις εξωλέμβιες…



Βέβαια, αν όντως τους δοθεί το Νόμπελ, τότε ο μόνος κερδισμένος θα είναι η κυβέρνηση του σύριζα, που τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο θα έχει κερδίσει διεθνώς τις εντυπώσεις, αφού για τον μέσο Αμερικάνο, Αυστραλό, κλπ που θα το ακούσει, Ελλάδα= Κυβέρνηση= Σύριζα. Χώρια οι διάφορες ΜΚΟ, και οι επαγγελματίες αΧτιβιστές εθελοντές, και χώρια η Σάραντον (την πρότεινε ήδη ο Μουζάλας) ή η Ρέντγκρειβ, που κάνανε τις αρπαχτές τους στα νησιά μας, πουλώντας ανέξοδο ανθρωπισμό, και τώρα στα βαθιά γεράματα θα τσιμπίσουν και το νομπελάκι τους.
Βέβαια, παρ ‘όλες τις χιλιάδες των «εθελοντών», αλλοδαπών και ντόπιων, παρ ‘όλες τις ΜΚΟ που βγάζουν χρήμα με ουρά στις πλάτες των προσφύγων, παρ ‘όλους τους συριζαίους «ανθρωπιστές», πάλι το φίδι θα το βγάλει από την τρύπα ο στρατός μας, στον οποίο ήδη δόθηκαν εντολές να ετοιμάσει «στρατόπεδα συγκέντρωσης», τα οποία θα συντηρεί, θα καθαρίζει, και θα φυλάει. Χώρια του ότι θα σιτίζει όλη αυτή τη λαοθάλασσα που μας επέλεξε για προορισμό. Φαντάζεστε να ενέπλεκε στο οτιδήποτε τον στρατό ο Σαμαράς; Θα τον είχαν κρεμάσει ανάποδα τα παπαγαλάκια της αριστεράς και της προόδου!  
Αγριεύουν τα πράγματα με τους αγρότες...


Και για όσους  συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσε η πολιτική ανοιχτών συνόρων του σύριζα, έρχονται τα δημοσιευμένα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εξωτερικών, που λένε ότι το 2014 εισήλθαν στη χώρα 41.074 μετανάστες, ενώ το 2015 851.319!!!!!  Ο πόλεμος βέβαια στη Συρία διεξάγεται σταθερά από το 2011, άρα τι μεσολάβησε ξαφνικά το 2015 και πολλαπλασιάστηκαν οι αφίξεις; Τι άραγε; Χμμμμ; Ειδικά τον περασμένο Μάρτιο, μετά το «ανθρωπιστικό» άνοιγμα της κυρά Τασίας, που δήλωσε «σας περιμένουμε με αγάπη»!
Μάλιστα, η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι νεαροί άνδρες, και όχι γυναικόπαιδα, όπως μας λένε κάποιοι, ενώ την ίδια περίοδο από την Ισπανία πέρασαν μόλις 3.845 «πρόσφυγες», και από την Ιταλία 153.600. Όσο για την Τουρκία, μας πήρε τα σώβρακα ακόμη μια φορά, έχοντας ήδη εξασφαλίσει 3 δις και ζητώντας άλλα τρία, για να βοηθήσει την κατάσταση, την ίδια ώρα που εμάς μας ετοιμάζουν για αποθήκη ψυχών, για έξοδο από την Σένγκεν, και μας φτύνουν σε όλα τα διεθνή φόρα.
Στα άλλα μέτωπα, έχουμε χιλιάδες διορισμούς, που περνάνε στα ψιλά, αφού τι να πρωτοπρολάβει κανείς; Όπως για παράδειγμα την επιστροφή όλων των επίορκων, και περιττών δημοσίων υπαλλήλων που είχαν απολυθεί επί του κακού Σαμαρά, με την σφραγίδα του κυρίου 12%. Μέχρι και 73 πιλότοι επέστρεψαν σε προσωποπαγείς θέσεις στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, στην οποία είχαν μεταταγεί όταν έκλεισε η Ολυμπιακή, και η οποία υπηρεσία διαθέτει (όταν υπάρχουν καύσιμα) ένα μόνο μικρό δικινητήριο αεροσκάφος για έλεγχο των ραδιοβοηθημάτων με 2-3 χειριστές που προσλαμβάνει με καθεστώς ιδιωτικού δικαίου. Μια υπηρεσία δηλαδή που ΔΕΝ χρειάζεται μόνιμους υπαλλήλους πιλότους, και που όμως διαθέτει τώρα (ξανά) 73!!!!, που τους πληρώνουμε μάλιστα πλουσιοπάροχα.
Μια άλλη κραυγαλέα περίπτωση είναι η επαναφορά (με απόφαση του Τσακαλώτου) 16 πρώην υπαλλήλων της Εταιρίας Ακίνητων Δημοσίου, που είχαν τεθεί σε εφεδρεία το μακρινό 2011. Η συνολική ετήσια δαπάνη που προκύπτει από την επαναπρόσληψή τους αγγίζει τα 369.239, 52 ευρώ. Όσο για τις ειδικότητες αυτών των «απαραίτητων» δημοσίων υπαλλήλων, αυτές είναι λεμβούχοι, χειριστές αναβατήρων, ναύτες, κλητήρες, κλπ.
Να μη ξεχνάμε και τις περιβόητες καθαρίστριες, που όχι μόνο επανήλθαν, αλλά μετατάχθηκαν και σε προσωποπαγείς θέσεις σε εισαγγελίες, πρωτοδικεία, ειρηνοδικεία, κλπ ως … γραμματείς. Τι να πει κανείς; Και να ήταν μόνο αυτό; Μετά από μια σειρά τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων, το κράτος (εμείς) αναγκάζεται τώρα να πληρώνει τόσο τις μόνιμες καθαρίστριες, όσο και τα ιδιωτικά συνεργεία καθαρισμού (αναδρομικά), όσο και τους έκτακτους που είχαν προσληφθεί για την δουλειά, την ίδια ώρα που από καθαριότητα μηδέν, αφού κανείς εξ όλων των ανωτέρω ουσιαστικά δεν καθαρίζει τα κτίρια των εφοριών κλπ εδώ και τρία χρόνια. 



Τέλος, δεν μπορώ να μην αναφέρω αυτό που διάβασα στον κυριακάτικο τύπο, που έρχεται να επιβεβαιώσει την άποψή μου για τα κομματόσκυλα, και τους επιτήδειους συριζαίους πρώην πασόκους, που για μένα είναι ότι χειρότερο έχει να επιδείξει ο τόπος, χειρότερο ακόμη και από τους παράφρονες, πλην όμως γνήσιους, συριζαίους που ξεκίνησαν από το 2-3%. Μιλάω για την φιέστα του Αλέξη στο Τάε Κβον Ντο, στην οποία παραβρέθηκαν χιλιάδες παλιοί πασόκοι, χειροκροτώντας την ΕΛΠΙΔΑ, ενώ την επομένη οι ίδιοι ακριβώς «ιδεολόγοι» χειροκροτούσαν με τον ίδιο ενθουσιασμό τους ομιλητές της εκδήλωσης για την κεντροαριστερά που οργάνωσε η … Άννα Διαμαντοπούλου. Προφανώς, οι τυχοδιώκτες αυτοί, περιμένουν να δουν ξανά από πού θα φυσήξει ο άνεμος για να πάρουν έγκαιρα θέσεις… Μιλάμε για κατάντια, αλλά αφού ο κοΖμάκης τους ψηφίζει, τι να πω εγώ ο ποταπός;

Strange Attractor

ΥΓ- Μια από τις πιο φαιδρές λεπτομέρειες των τελευταίων ημερών είναι ο γιατρός τσι Κρήτης, ο μόνος στην ιστορία του πλανήτη που έβαλε κιλά όντας απεργός πείνας, ο περίφημος Δρ. Κωλοτούμπας, ο οποίος αν και αυτό το διάστημα είναι βουλευτής του σύριζα, συμμετείχε σε πορεία αγροτών κατά της κυβέρνησης, καβάλα σε τρακτέρ, κουνώντας μαύρες σημαίες… συμμετείχε δηλαδή σε αυτό που το ίδιο το κόμμα του χαρακτηρίζει προβοκάτσια από ακροδεξιά και χουντικά στοιχεία!
Άβυσσος η ψυχή του γιατρού της καρδιάς μας, και άβυσσος η ψυχή του κρητικού ψηφοφόρου, που τον επιλέγει συστηματικά, άσχετα με  ποιο κόμμα κατεβαίνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου