20.2.16

Ποιος Γκαίμπελς; Ο Λάκης!!!!



Είχα χρόνια να τον παρακολουθήσω. Έβλεπα φυσικά ανά διαστήματα την εμετική του προπαγάνδα από βιντεάκια που κυκλοφορούσαν. Αποφάσισα να δω το χθεσινό Τσαντίρι κυρίως για να μπορέσω να καταλάβω τι στοχεύει η συγκυβέρνηση. Καλή η Γεροβασίλη αλλά όταν σφίξουν τα γάλατα θες το μεγάλο δεκάρι,τον ηγέτη που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του και θα την οδηγήσει στη νίκη. Και αυτός είναι μόνο ο Λάκης.



Και ήταν ο γνωστός Λάκης. Μέλημα του να πείσει το κοινό πως ο Σόιμπλε έχει σχέδιο να στείλει την Ελλάδα στη δραχμή και να εξοντώσει τους Έλληνες. Η αιτιολόγηση του σκεπτικού του ήρθε με αποκλειστικά ρεπορτάζ από τις εκπομπές του Τράγκα (Ω ναι). Επειδή όμως ακόμα και ένας τηλεθεατής του Λαζόπουλου μετά από μια μερίδα σανοκεφτέδες θα είχε την απορία για ποιο λόγο να επιθυμεί να μας εξαθλιώσει ο Σόιμπλε ο Λάκης δεν άφησε περιθώριο στον σανοφάγο τηλεθεατή…


O Σόιμπλε τα κάνει όλα αυτά γιατί «Όταν ο άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μία καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα».Μεγάλε Γκαίμπελς η ψυχή σου μπορεί πλέον να βρει την γαλήνη της.
Ο Λάκης ο Λαζόπουλος απεφάνθη. Οι άνθρωποι με αναπηρία αποκτούν εμμονές και ψυχώσεις γιατί είναι ανάπηροι. Αν ζούσατε την ίδια εποχή θα του σκούπιζες τα παπούτσια Γιόζεφ.
Εκτός από την ναζιστική ευγονική για τους ανάπηρους όμως ο Λαζόπουλος δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε με την κεντρική ιδέα του ναζισμού.
Την συλλογική ευθύνη και τα παρακλάδια της.Μας είπε λοιπόν πως δεν είναι τυχαίο που ο Χριστοφοράκος έδινε μίζες σε πολιτικούς καθώς ο πατέρας του ήταν δοσίλογος επί κατοχής. Η ετυμηγορία του Λάκη βασίστηκε σε ρεπορτάζ Γιώργου Τράγκα και δίνει νέα βαρύτητα στην θεωρία της οικογενειακής ευθύνης.
Ο Αδόλφος χαμογελάει χαιρέκακα.
Μας είπε επίσης πως οι αγρότες ξεσηκώθηκαν ενάντια στην Γερμανία. Όχι Λάκη, οι αγρότες στην πλειοψηφία τους ξεσηκώθηκαν εναντίον της κυβέρνησης που εκπροσωπείς επειδή τους φλόμωσε στο παραμύθι. Ναι κάποιοι καίνε στα μπλόκα ευρωπαϊκές και γερμανικές σημαίες αλλά εσύ δεν ξέρεις τίποτα για αυτό ε; Ούτε έχεις ποτίσει αντιευρωπαϊκό δηλητήριο τα σανοφάγα δίποδα που σε χειροκροτούν έτσι δεν είναι;
Στη συνέχεια βγαλμένος από τα πιο υγρά όνειρα του κάθε ακροδεξιού μας είπε πως οι Γερμανοί (Αφού διευκρίνισε πως δεν υπάρχει Ευρώπη αλλά Γερμανία μόνο) αφού δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν την Ευρώπη με τα όπλα το κάνουν μέσω τοκογλυφίας. Ο γνωστός εθνικολαϊκιστικός χυλός που τάισε το αντιμνημόνιο 5 χρόνια τώρα.
Το κορυφαίο ήταν όμως όταν άρχισε να τα βάζει με την «διαπλοκή των καναλιών».Σύμφωνα με τον Λαζόπουλο τα κανάλια ανήκουν στην ομάδα Σόιμπλε. Όχι όμως μόνο τα κανάλια αλλά και σύσσωμο το Διαδίκτυο. Γιατί ως γνωστόν μόνο ο Λάκης ο Λαζόπουλος έχει το ηθικό ανάστημα να τα βάλει με την διαπλοκή. Αυτός δεν έκανε ποτέ εκπομπή από κεντρικό τηλεοπτικό σταθμό ούτε πληρώθηκε εκατομμύρια ευρώ από σταθμό που οι ιδιοκτήτες του είναι μερικοί Γερμανοί και ένας υπόδικος. Ούτε πήγε ποτέ μερικά εκατομμύρια στις τράπεζες των τοκογλύφων στο εξωτερικό. Ούτε τον πιάσανε ποτέ σε περίεργα κότερα ε;
Αυτός ήταν σε γενικές γραμμές ο χθεσινός Λάκης. Βγαλμένος από τις πιο ανατριχιαστικές περιόδους της σύγχρονης ιστορίας παίζει τα ρέστα του αυτός και η συγκυβέρνηση που στηρίζει. Πιασμένοι χέρι χέρι σε ένα εθνικολαϊκιστικό τανγκό το οποίο όταν τελειώσει κανείς δεν ξέρει αν θα μας οδηγήσει σε δραχμή και δελτίο τροφίμων. Σίγουρα πάντως θα οδηγήσει σε μια φτωχότερη χώρα με φτωχότερους και ολοένα πιο απογοητευμένους πολίτες.
Λάκη ελπίζω να μην έρθει η μέρα που θα θερίσεις ό,τι έσπειρες. Γιατί Λάκη αυτός ο όχλος που σε χειροκροτά αποχαυνωμένος και γελάει με τα ηλίθια αστεία σου σήμερα όταν δει τον όλεθρο μιας χρεοκοπίας θα σου ζητήσει τα ρέστα και να σαι σίγουρος πως δεν θα στο ζητήσει πολιτισμένα αλλά θα θέλει να ξεσκίσει τις σάρκες σου.
Μέχρι τότε πάντως εμείς (Η ομάδα Σόιμπλε) θα κάνουμε τα πάντα για να μην ξεσκίσουν την προβληματική δημοκρατία οι παρανοϊκοί των οποίων τα αυτιά χαϊδεύεις (με το αζημίωτο) εδώ και δεκαετίες.

Νεολίμπεραλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου