16.2.16

Ο Στάλιν και ο Γκέμπελς θα ήταν περήφανοι για την Εθνοσωτήριο!



O ορισμός της κιτρινίλας και του γκεμπελισμού των συριζανέλ:
Αντιδρούν οι δικηγόροι και το σύνολο των ελευθεροεπαγγελματιών, είναι οι μεγαλοαστοί, το κίνημα της »επώνυμης» γραβάτας, οι πλούσιοι αστοί και οι φοροφυγάδες που χρόνια τώρα πίνουν το »αίμα» του φτωχού λαού.



Αντιδρούν οι αγρότες,, που ενώ ανέβαιναν πριν λίγο καιρό στα τρακτέρ μαζί τους, τώρα είναι οι ακροδεξιοί, τσιφλικάδες – κοτζαμπάσηδες, οι απατεώνες και οι φοροφυγάδες. – Αντιδρούν οι δημοσιογράφοι, εργαζόμενοι, στελέχη καναλιών, ο κόσμος όλος για την δικτατορική αντίληψη της σωστής δημοσιογραφίας κατά Παππά ευαγγέλιο, τώρα είναι όλοι τους το σύστημα της διαπλοκής των »άλλων» τα παπαγαλάκια των κακών μνημονιακών, που δεν θέλουν να »αλλάξει» η Ελλάδα.



Αντιδρούν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που βλέπουν κάθε μέρα να πεθαίνει κόσμος από τις ελλείψεις στην εντατική κυρίως, αλλά και τα αναλώσιμα που πλέον ΔΕΝ υπάρχουν, και όλοι τους »βαπτίζονται» συνδικαλιστικές ηγεσίες του προηγούμενου »καθεστώτος».
Ζητάει ο απλός κόσμος ένα καλύτερο αύριο και βαφτίζονται από τα ρεμάλια τους, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΣΤΟΙ, φοροφυγάδες, που δεν δίνουν δεκάρα για τον συνάνθρωπο.
Τους φωνάζουμε πως η χώρα έχει γίνει ένα απέραντο πάρκινγκ λαθρό-μεταναστών, που διαλύει την Πατρίδα μας, με ολέθριες συνέπειες στα σύνορα μας, τα κεκτημένα δικαιώματα διακίνησης δεκαετιών, μέχρι την εδαφική μας ακεραιότητα, χώρια τις ασθένειες που φέρανε μαζί τους ήδη, μας βαφτίζουν ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Τους λέμε πως είναι επικίνδυνοι για την οικονομία, πως δολοφονούν κάθε κύτταρο του ιδιωτικού τομέα προς όφελος της Βουλγαρίας, της Κύπρου, της Ρουμανίας και των Σκοπίων, μας αποκαλούν δοσίλογους και μας καταλογίζουν έλλειμμα Πατριωτισμού.
Εφαρμόζουν πιστά το δόγμα του Γκέμπελς, πες πες ψέματα και κάτι θα μείνει ενώ διαιρούν τον κόσμο, γεμίζοντας δηλητήριο τις ψυχές των Ελλήνων μιλώντας για ΤΑΞΙΚΟ ΜΙΣΟΣ, από όσους τολμάνε να μην τους υποστηρίζουν.
Με λίγα λόγια όποιος ΔΕΝ είναι μαζί τους, είναι ΕΧΘΡΟΣ τους. Εχθρός της »Δημοκρατίας» που αυτοί μόνο ονειρεύονται και ΑΥΤΟΕΠΑΙΡΟΝΤΑΙ πως εκπροσωπούν.
Όποιος δεν είναι δηλαδή με τους καταστροφείς της Ελλάδας, σε όλους τους τομείς είναι εναντίον ΤΟΥΣ, και πρέπει να εξοντωθεί. Δεν ορρωδούν προ ουδενός.
Όμως έχουνε υπολογίσει λάθος. ΠΟΤΕ δεν θα τους αφήσουμε να γίνουμε Σταλινική Δημοκρατία όπως ονειρεύονται. ΠΟΤΕ.

George Tsoukaladakis
Το Παρατηρητήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου