23.3.16

Ο Καμμένος, το πρωθυπουργικό και η... μπάντα…



Δεν ξέρω ποια θα είναι τελικά η τύχη του Γιάννη Μουζάλα - αν δηλαδή θα επικριθεί αναβαθμιζόμενος (από αναπληρωτής υπουργός σε υπουργό) ή θα επιβραβευτεί μετακινούμενος παρά τω πρωθυπουργώ, προκειμένου να μην εμφανιστεί ως ηττημένος ο Καμμένος, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι:
Πρώτον, ο Μουζάλας θα συνεχίσει να διαμορφώνει και να υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική για το μεταναστευτικό, και δεύτερον, ο Καμμένος δεν πρόκειται να ρίξει τον Τσίπρα.




Το τρίτο επίσης που ξέρω είναι ότι τη νέα κωλοτούμπα του Πάνου Καμμένου την πληρώνουμε πολύ ακριβά ως έλληνες φορολογούμενοι πολίτες…



Θύμωσε με τη “Μακεδονία” του Μουζάλα και, για να ξεθυμώσει, πήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος (ναι, ναι αυτό που θα το πουλούσανε γιατί αυτοί δεν ήταν σαν τους άλλους… καθότι λαός κτλ.), έβαλε μέσα μια κουστωδία συμβούλων και συνεργατών του, και πήγε στο Αμέρικα.
Με την ευκαιρία, θα μελετήσει τα τρωτά σημεία της μητρόπολης του καπιταλισμού, ώστε να βοηθήσει τον Τσίπρα που, αφού άλλαξε την Ελλάδα και την Ευρώπη, βάλθηκε να αλλάξει κι όλον τον κόσμο.

Τελευταία φορά που πήγε με αεροπλάνο της γραμμής.


Παρεμπιπτόντως, θα καταθέσει και στεφάνια σε μνημεία πεσόντων, οπότε, επειδή αυτά τα πράγματα δεν ταιριάζουν με μουσικές υποκρούσεις από μεγάφωνα, κουβάλησε μαζί του και ολόκληρη μπάντα, αυτήν του πολεμικού ναυτικού, για να του αποδίδει τιμές ενώ θα στέκεται προσοχή μπροστά στο μνημείο… Συγκλονιστικά πράγματα.
Αν υπολογίσει κανείς ότι μόνο για κάθε ώρα πτήσης το αεροσκάφος κοστίζει 6.000 ευρώ, θα δει ότι μόνο για τις διαδρομές Αθήνα - Σαν Φρανσίσκο, Σαν Φρανσίσκο - Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη - Αθήνα, η δαπάνη θα ξεπερνά τα 120.000. 
Αν προστεθούν σε αυτά ξενοδοχεία, φαγητά, λοιπά έξοδα συν τις αποζημιώσεις εκτός έδρας της αποστολής και της μπάντας, θα δει το κόστος της… κωλοτούμπας του μεγαλοπρεπούς υπουργού Εθνικής Αμύνης.
Δεν θυμάμαι στο παρελθόν να υπήρχε μετακίνηση… μπάντας, για να παίξει εμβατήρια. Δεν κόβω το λαιμό μου καθώς στην Ελλάδα όλα τα έχουμε δει, αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο ακραίο θα το θυμόμουν.
Θα μου πείτε γιατί ο Τσίπρας και οι δικοί του, που δεν επιδεικνύουν ξιπασμένη συμπεριφορά, ανέχονται και δεν αντιδρούν στο στρατολάγνο συγκυβερνήτη. 
Τι να κάνουν, αυτό είναι το κόστος του ΝΑΙ σε όλα. Στηρίζει την κυβέρνηση ο Καμμένος, επιτρέποντας τον ΣΥΡΙΖΑ να οικοδομεί το καθεστώς του, με αντάλλαγμα κάποια υπουργεία -γι’ αυτόν και τους κολλητούς του- και μερικά ρουσφέτια για τα δικά του παιδιά. Ούτε πολιτικές απαιτήσεις ούτε προγραμματική διαπραγμάτευση. 
Και πιστός και ολιγαρκής. Άρα χρήσιμος…

Μιχάλης Αλεξανδρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου