25.4.16

Μη χυθεί αίμα στα τρία μέτρα…



Από τη μία οι πολιτικοί συνοικιακοί τραμπούκοι τύπου Πολάκη και της καθηγήτριας-όνειδος του ΕΜΠ, Θεανώς Φωτίου, δεν έχουν πρόβλημα να απειλούν σαν «σχήμα λόγου» ότι θα στείλουν τρία μέτρα κάτω από το χώμα όποιον διαφωνεί με τις οικονομικοπολιτικές θηριωδίες της κυβέρνησης Τσίπρα.




Από την άλλη όμως φτάνουμε στο άκρον άωτον της γελοιότητας με την απαγόρευση του σούπερ-χιτ-πρόμο «ΧΤΥΠΑ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ», όπου κρατικοδίαιτες Συριζοπούλες τα ’βαλαν με τα Jumbo και την Αντζελα Δημητρίου στο... όνομα της ισότητας των δύο φύλων…

 

Είχαν προηγηθεί και άλλες απαγορεύσεις, ακόμη και εντός Κοινοβουλίου, όταν επικρίθηκαν και διαγράφτηκαν φράσεις του τύπου «φέρσου αντρίκεια», «φοράμε παντελόνια» και τα σχετικά ως... ρατσιστικά.
Τελικά μπορεί να μην είναι απλώς κάποιο από τα ιδεολογικά κολλήματα του Συριζιστάν, αλλά προληπτική λογοκρισία, προ του νέου και ακόμη πιο «έντιμου συμβιβασμού» που ψήνεται για να ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙ-ΣΜΟ στον αιώνα τον άπαντα. Εχει όλα τα χαρακτηριστικά του «χτύπα ύπουλα», χωρίς να χρειάζεται να το προσδιορίσουμε σώνει και καλά σεξιστικά. Ούτε σαν άντρας, ούτε σαν αντρογύναικο, ούτε σαν τρίτο φύλο, ούτε αντρίκεια, ούτε γυναικουλίστικα, που έλεγαν οι παλιοί. Το «συριζαϊκό» ενδεχομένως περιλαμβάνει όλες αυτές τις πτυχές, πέραν του απαγορευμένου πια «χτύπα σαν άντρας».
Τα χαρακτηριστικά της νέας συριζαϊκής επιδρομής κατά του Ελληνισμού είναι τα ακριβώς αντίθετα της ειλικρινούς, έντιμης και αξιοπρεπούς πολιτικής συμπεριφοράς, που κάποτε την έλεγαν αντρίκεια. (Αργότερα, όταν εμφανίστηκαν στην πολιτική γυναίκες που φόραγαν τα παντελόνια εξίσου ταιριαστά, όπως η Θάτσερ, η Γκόλντα Μέιρ και προσφάτως η «βασίλισσα» Μέρκελ, έπαψε να ισχύει κυριολεκτικά. Κυριαρχεί όμως μεταφορικά.) Το βασικό χαρακτηριστικό του «χτύπα σαν ΣΥΡΙΖΑ» είναι ΤΟ ΨΕΜΑ, Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΕΙΛΙΑ στην καλή εκδοχή - όταν δεν συνοδεύονται από την πολιτική αλητεία, τύπου Πολάκη-Φωτίου που καθαγίασε και ο ίδιος ο Τσίπρας προσδιορίζοντας το μέτρο του προσωπικού πολιτικού ήθους του.
Για το καραμπινάτο ΨΕΜΑ δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά-πολλά, αφού επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε κάθε ελληνικό πολιτικό ρεκόρ και έγινε σταλινογκεμπελική επιστήμη. Ποτέ άλλοτε δεν έχουν ειπωθεί τόσα ψέματα μαζεμένα όσα τους τελευταίους 16 μήνες, από τότε δηλαδή που βρέθηκε αυτό το μόρφωμα στην εξουσία.
Για την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και τις κωλοτούμπες θα ’χει πολλά να γράψει η Ιστορία. Δεν έχουν υπάρξει ξανά πολιτικοί που να παρουσιάζουν το μαύρο, άσπρο, με τόση τέχνη και πειστικότητα. Δεν έχουν εμφανιστεί σε δημοκρατικά -και όχι μόνο- καθεστώτα τόσα δημόσια -υποτίθεται- πρόσωπα, που να αλλάζουν τη μία θέση με την εντελώς ανάποδη μέσα στην ίδια μέρα. Απλά ΔΕΝ ξανάγινε.
Για τη ΔΕΙΛΙΑ των κυβερνώντων επίσης δεν έχουν ειπωθεί αρκετά, πλην όμως αμέσως μετά την υπογραφή και την εφαρμογή των προ... συμφωνηθέντων θα ανοίξει ολόκληρη βιβλιογραφία. Το γεγονός ότι όλο το «νομοθετικό» τους έργο πέρασε με... διατάγματα και έκτακτες ρυθμίσεις προκειμένου να αποφεύγουν την Κοινοβουλευτική Ομάδα τους, το ότι εφηύραν τη γυναικουλίστικη θεωρία ότι «πονάνε, αλλά αναγκάζονται να μας βασανίσουν, να προδώσουν και να αθετήσουν», το ότι… μεθοδεύεται επανειλημμένως να περνάνε τα απαγορευμένα μέτρα τους Κυριακές, εορτές και σε κάτι όλως συμπτωματικώς πολύ βολικές απεργίες των ΜΜΕ, είναι μόνο ορισμένες από τις ποιότητες που τους χαρακτηρίζουν. Δειλοί, θρασύδειλοι, αλλά και μοιραίοι συνάμα, μη δυνάμενοι να σηκώσουν κάπως αξιοπρεπώς το ψυχικό αντίτιμο των 30 αργυρίων της προδοσίας, ώστε ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ σαν τον Ιούδα, ξεσπάνε με μανία στα θύματά τους.
Ολων των κοινωνικών θέσεων και κατηγοριών! Μπορεί να προπαγανδίζουν ότι θα επιβαρύνουν μόνο τους «πάμπλουτους» των 1.500 ευρώ και πάνω (!), αλλά, για όποιον πρόσεξε, επί ΣΥΡΙΖΑ έχουμε 9.000 απλήρωτες καθαρίστριες σε όλο τον Δημόσιο Τομέα!!! Το κόμμα που βγήκε με έμβλημα τα γάντια των 400 απολυμένων καθαριστριών της επάρατης Δεξιάς, τις έφτασε τώρα, επί Πρώτης φοράς Αριστερά... στις ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!! Η διαφορά, αν δεν κάνω λάθος, είναι 20 φορές πάνω, όπως συμβαίνει και με όλες τις ΑΔΙΚΙΕΣ που προκάλεσε τούτο το καθεστώς, τις οποίες, αν τις μελετήσεις προσεκτικά με στοιχεία και αριθμούς, θα δεις ότι ξεπερνούν κατά πολύ αυτό το ποσοστό.
Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και... την αυτόματη συμφωνία με το εξωφρενικό μνημόνιο-«κάβα», όπου θα κόβουν μισθούς και συντάξεις ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ όποτε πέφτουν έξω -δηλαδή πάντα-, έχουμε ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ.
Το ερώτημα ΠΩΣ, πότε και αν θα αντιδράσει ο ελληνικός λαός στη ΧΥΔΑΙΑ αυτή συμφωνία Εθνικής Προδοσίας θα απαντηθεί στην πράξη και μένει να το δούμε. Οταν έχουμε ένα καθεστώς που απειλεί δημόσια ότι ΘΑ ΧΩΣΕΙ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗ ΓΗ οποιονδήποτε διαφωνεί, τότε θα πρέπει να προσευχόμαστε ΝΑ ΜΗ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ. Διότι στην προσπάθειά τους να εφαρμόσουν το πιο ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ μοντέλο ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ με τον πιο ολοκληρωτικό τρόπο, και με τα media επίτηδες κλειστά, φτωχοποιώντας για πάντα τον Ελληνισμό και αφανίζοντας κάθε φωνή αντίδρασης για να μας κάνουν χειρότερα και από αποικία, κάποιοι άνθρωποι σίγουρα θα αντιδράσουν. Πολύ διαφορετικά απ’ ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα.
Δεν θα τους αφήσει ο Ελληνας να τον πάνε τρία μέτρα κάτω από τη γη και την Ελλάδα ούτε ένα μέτρο έξω από την Ευρώπη. Στον τόπο θα τους αφήσει.

Θέμος Αναστασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου