15.6.16

Η Γιδοβασίλη και η έρμη η πατρίδα …



Το "παραιτηθείτε" στη σημερινή συγκυρία είναι ένα αίτημα το οποίο δεν απαντά σε ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και το οποίο κινείται εχθρικά στη χώρα,  δήλωσε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Ιωαννίνων κληθείσα να σχολιάσει την αυριανή συγκέντρωση "Παραιτηθείτε".



Αυτά είπε η κυρία Κυβερνητικός εκπρόσωπος. Δεν απαντά λέει, το κίνημα των παραιτηθείτε στις ανάγκες της κοινωνίας… Μάλιστα κυρία μου. Να μην φωνάξει κανείς για τον 13ο και 14ο που δεν δίνεται παρότι τον τάξατε. Να μην φωνάξει κανείς γιατί αυξάνετε ασφαλιστικές εισφορές, φόρους, προκαταβολές φόρων στους ελευθεροεπαγγελματίες…


Προφανώς εσείς κυρία μου όταν θα γυρίσετε στο ιατρείο σας, θα είστε απλήρωτη από τον ΕΟΠΥΥ για τις αξονικές που κάνετε στους ασθενείς και ταυτόχρονα θα πληρώνετε το 70% σε φόρους και ασφαληστ(ρ)ικές εισφορές, και  θα αλαλάζετε "τι καλή που ήμουν ως μέλος της Κυβέρνησης",  θα πλερώνετε αγόγγυστα όλες αυτές τις εισφορές...γιατί προφανώς τώρα που δεν ασκείτε το ιατρικό επάγγελμα δεν τις πλερώνετε που λέμε εμείς με τα διδακτορικά και έχουμε και γραβάτες. Αλήθεια εκείνη η λυχνία του αξονικού τομογράφου του νοσοκομείου της ιδιαίτερης πατρίδας σας αντικαταστάθηκε;
Να μην μιλήσει κανείς κυρία μου για το κομμένο ΕΚΑΣ, εκείνο που θα αυξάνατε και θα το επεκτείνατε…
Να μην μιλήσει κανείς για την εξίσωση της ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ με την αχρηστία…
Να μην μιλήσει κανείς λοιπόν για την Υγεία που πνέει τα λοίσθια…
Να μην μιλήσει κανείς λοιπόν για την Παιδεία που αντί να αναβαθμίσετε την Δημόσια παιδεία, υποβαθμίζετε την Ιδιωτική… για λόγους κοινωνικής ισότητας μάλλον…. 
Να μην μιλήσει κανείς λοιπόν για την ΕΛΠΙΔΑ που πουλήσατε με το κιλό και τώρα αντί ΕΛΠΙΔΑΣ δίνετε ΣΑΝΟ…
Ενώ το κίνημα των αγανακτισμένων, των κουκουλοφόρων που έσπαζαν τα πάντα, απαντούσε στις ανάγκες της κοινωνίας.
Πως τα λέτε και δεν ντρέπεστε λίγο;
Πως τα λέτε και δεν παρεμβαίνουν Εισαγγελείς;
Πως τα λέτε, πως τα λέτε...
Έρμη Πατρίδα τι σου έλαχε...

Μπιάνκα

ΥΓ-Οι ανάγκες της κοινωνίας σίγουρα δεν εκπροσωπούνται πλέον από εσάς, άσχετα με το τι πιστεύετε. Σας άφησε πίσω η κοινωνία.
Όσο και αν προσπαθείτε να πείσετε ότι είναι πολιτική κίνηση, είναι κίνηση ανθρώπων που έχουν εξαγριωθεί με τα αίσχη σας που αδιάντροπα προσπαθείτε να τα περάσετε ως μεταρρυθμίσεις και ότι δήθεν είναι καλά πράματα για το Λαό. 
Η εξαθλίωση των μεσαίων και ο αφανισμός των φτωχών έχει την ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
Δεν πρόκειται να φύγουμε εμείς από την Πατρίδα μας!
Θα μείνουμε και θα την ανορθώσουμε αλλά ...ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου