16.9.16

Ο τρωικός πόλεμος και ο … Καλογρίτσας!



Πολύς ντόρος έγινε αυτές τις μέρες εξαιτίας του ότι ο Καλογρίτσας δήλωσε ως εγγύηση κάποια βοσκοτόπια στην Ιθάκη, που όμως ανήκουν σε φίλο του μεγαλοτσομπάνη, και ο οποίος του τα δάνεισε επί τούτου, προκειμένου να ανοίξει νέο κανάλι, και να υμνεί τον Σύριζα, όπως διατείνονται τα τσουτσέκια των σαμαροβενιζέλων.
Σιγά το πράγμα. Σιγά το σκάνδαλο… Λες και δεν πέρασε απ τη χώρα σαν λαίλαπα ο Παπαχρήστου…




Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου, ο εν λόγω τσομπάνης τα έχει αυτά τα βοσκοτόπια στην οικογένειά του εδώ και αιώνες, και μάλιστα έχει και επίσημα χρυσόβουλα από κάποιο μοναστήρι στην Βοσνία, που το επιβεβαιώνουν. Λέγεται μάλιστα ότι όλο το σόι του κατάγεται απ ευθείας από τον ίδιο τον Οδυσσέα, δεν είναι δηλαδή τίποτα μπουρτζόβλαχοι,  και ότι στην πραγματικότητα είναι όλοι τους  Ασκεναζίτες (εσκενάζι) ρεπτίλιανς, με βασιλικό αίμα. Αιλλυναράδες πάππου προς πάππο, που θα’ λεγε κι ο Νότης. Εξάλλου αυτοί μας κυβερνούν χιλιετίες τώρα… Ξυπνάτε γίδια.


Οπότε, όλα έρχονται και δένουν αρμονικά. Διότι τέτοια γίδια που είμαστε, χρειαζόμαστε έναν καναλάρχη αρχιτσέλιγκα για να μας μαντρώνει τηλεοπτικά.
Αν όμως ο τσέλιγκας αυτός δεν κατάγεται από τον Οδυσσέα, και η όλη ιστορία του είναι μούφα, αν είναι δηλαδή είναι απλά ένας ακόμη μαϊμού σφετεριστής της τεράστιας πολιτισμικής και οικονομικής περιουσίας της Ιθάκης, τότε τι να πω; Πέφτω από τα σύννεφα.
Μάλιστα, κάνω και περίεργες σκέψεις. Φανταστείτε να μάθαινε ο Οδυσσέας ότι κάποιες χιλιάδες χρόνια μετά, τα βοσκοτόπια του θα ανήκαν στον… Καλογρίτσα! Θα πάθαινε κάποιο τραμπάκουλο, έτσι δεν είναι; Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να έμενε αμανάτι στην Τροία, να δήλωνε πρόσφυγας πολέμου, και να ζούσε με τα επιδόματα του Πάρι…
Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα γνωρίζαμε καν τον Όμηρο, αφού δεν θα υπήρχαν τα έργα του. Και εκείνος δηλαδή  θα ήταν ένας ακόμη άσημος (μαϊμού) τυφλός, που θα ζούσε με τα επιδόματα του κράτους στην Σμύρνη ή όπου αλλού πιστεύεται ότι έζησε. Σαν τον Κουρουμπλή ένα πράγμα, χωρίς όμως την πολιτική και μεστή σκέψη που προβάλλει ο άφθαρτος υπουργός της αριστερής ελπίδας.
Και αν όντως ίσχυε κάτι τέτοιο, τότε ο Μπαλτάς και ο Φίλης δεν θα χρειάζονταν να εκτίθενται σε ανοίκειες επιθέσεις από τους σαμαροβενιζέλους, αφού δεν θα υπήρχε λόγος για να διδάσκονται τα παιδιά μας αρχαία ελληνικά, ούτε θα μιλούσε κανείς για αριστείες και άλλα τέτοια παλαβά, χάρη στα οποία έγιναν διάσημοι στους φλούφληδες οι αρχαίοι μας πρόγονοι, και γι αυτό όμως δεν ξέμεινε κανένας από δαύτους. Οπότε, το όραμα του Σύριζα για την παιδεία θα ξεδιπλώνονταν χωρίς τρικλοποδιές από τους μπροδώτες του έθνους.

Εν πάση περιπτώσει όλα αυτά είναι τριτεύοντα. Μεγαλύτερη σημασία για το μέλλον της χώρας έχει η τεκτονική ανατροπή που σημειώθηκε χθες βράδυ με αφορμή το μπουκάρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ στο σπίτι του αρχισυμμορίτη της διαπλοκής Στουρνάρα. Αυτουνού δηλαδή που τον πληρώνουμε πολλές χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα για να μας σαμποτάρει το όραμα, την ώρα που παλικάρια σαν τον Καρανίκα ή τον άλλο, τον γκόμενο της Σβίγκου ντε, αναγκάζονται να περνούν με μόλις 4 χιλιάρικα μηνιάτικο  παρά το ότι δουλεύουν και προσφέρουν έργο 24 ώρες το 24ωρο.
Τι συνέβη; Μια εξέλιξη, που μόλις αποφασίσουν να την διαδώσουν τα βοθροκάναλα της διαπλοκής, θα γίνει σεισμός μεγέθους 7 ρίχτερ. Τι σεισμός; Τσουνάμι… κυκλώνας Malakas και  βάλε.
Διότι όπως μου λένε έμπιστες πηγές, σε μια ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρα του δολιοφθορέα κεντρικού τραπεζίτη, βρέθηκαν πακέτα με χιλιάδες φρεσκοτυπωμένα φυλλάδια του κινήματος του Αρτέμη του Σώρρα! Βρέθηκαν και μεμβράνες αντιγραφής. Βρέθηκε και πολύγραφος. Βρέθηκε ακόμη και η γραφομηχανή στην οποία γράφτηκαν, που τώρα εξετάζεται στο εγκληματολογικό της αστυνομίας. Βρέθηκαν, μου λένε, και φωτογραφίες σέλφι του Στουρνάρα με τον Τράγκα, τον Καζάκη, τον Βαξεβάνη, και την … Μποφίλιου!
Ο κακός χαμός δηλαδή. Με κίνδυνο ο Στουρνάρας να γίνει τώρα ο νέος Παπαχρήστου… το όνειδος της πατρίδας. Καλά τον είχε ψυλλιαστεί η Ζωζώ, που ήθελε να τον σύρει αλυσοδεμένο στα υπόγεια της Κουμουντούρ για ανακρίσεις…
Και όσο για τα παπαγαλάκια του Σαμαρά που έχουν να λένε ότι όπως ο Ανδρέας την πάτησε με τον Κοσκωτά, έτσι και ο Αλέξης θα την πατήσει με τον Καλογρίτσα, αυτά είναι ευχολογήματα των αμετανόητων γερμανόδουλων. Ο Αλέξης όχι μόνο δεν θα πέσει ποτέ, αλλά θα ζήσει να γιορτάσει και τα 50 χρόνια πρωθυπουργίας, όπως ο φίλος του ο Φιντέλ.

Τέλος κλείνοντας, να βάλουμε και ένα ακόμη ζήτημα στην σωστή του διάσταση. Αφορά στον Νότη, τον οποίο φήμες θέλουν να έχει χειροτονηθεί ιερέας της αρμένικης παλαιοημερολογίτικης σχισματικής εκκλησίας, προκειμένου να απαλλαγεί από την πληρωμή ΕΝΦΙΑ, φόρου ιδιοκατοίκησης, διοδίων, κλπ. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού πάνω απ όλα ο Νότης είναι Αίλλυνας με κεφαλαίο το Α, και με την αρχαιοελληνική παγανιστική πολυθεϊστική έννοια. Ένας ημίθεος σαν κι αυτόν δεν μπορεί να υποταχτεί σε έναν μόνο Θεό… γι αυτό σταματήστε να διαδίδετε ανοησίες.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου