17.10.16

Τίνος είσαι συ καλέ; Του Ντόναλντ γιαγιά…



Την ώρα που όλα δείχνουν ότι πάμε σε φοτο φίνις όσον αφορά στις προεδρικές εκλογές της Αμερικής, ένας αστάθμητος παράγοντας προέκυψε ξαφνικά στον προεκλογικό αγώνα των δυο υποψηφίων, και απειλεί να φέρει σαρωτικές ανατροπές στο τελικό αποτέλεσμα.




Πιο συγκεκριμένα, η Αμερική ταλανίζεται τελευταία από δεκάδες αυθόρμητες καταγγελίες διάφορων κακοποιημένων γυναικών (ώριμες στην ηλικία οι περισσότερες), που βρήκαν το θάρρος να βγουν στα ΜΜΕ και να μιλήσουν για τον «σταυρό που κουβαλούσαν» επί δεκαετίες, όντας σεξουαλικά θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του θηρευτή Ντόναλντ Τραμπ...



Το δράμα των εν λόγω γυναικών είναι ανείπωτο, και τα σημάδια στη ψυχή τους (και στο κορμί τους) ανεξίτηλα… τόσο που δεν λένε να σβήσουν μετά από τόσα χρόνια, αφού οι εφιάλτες που έζησαν συνεχίζουν να τις «δέρνουν» ακόμη και σήμερα.
Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση μιας 80αρας σήμερα, πρώην μανεκέν-οικονομολόγου, που μιλάει για την δική της θυματοποίηση, ενθυμούμενη ότι πριν από 42 χρόνια έκλεισε «επαγγελματικό» ραντεβού με τον Τραμπ σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, προκειμένου να μιλήσουν για την μακροοικονομική πορεία των επιχειρήσεων του. Μόνο που η βραδιά εξελίχτηκε διαφορετικά, με τον Ντόναλντ να την «κουτουπώνει», όπως λέει η παθούσα, συνεχώς και αδιαλείπτως επί ένα ολόκληρο δεκάωρο, συνοδεία άφθονου τζιν και βερμούτ… με το πικάπ να παίζει επιτυχίες του Νιλ Ντάιμοντ!
Το πάθημά της ήταν τέτοιο, που ακόμη και σήμερα, αν και πέρασαν πολλές δεκαετίες, δεν μπορεί να το ξεπεράσει. Μάλιστα, όπως λέει, κάθε φορά που τον βλέπει στην τηλεόραση να χαριεντίζεται, της έρχονται αφύσικες ορέξεις, παρόλο που διατελεί σε κλιμακτήριο εδώ και 30 χρόνια…
Ανάλογες καταγγελίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας και από πολλές άλλες γυναίκες θύματα, πλην όμως τόσο ο Τραμπ όσο και  διάφοροι κακοπροαίρετοι τις βάζουν στην άκρη, απορρίπτοντας τες, ως μια αφορμή, όπως λένε,  για «πολιτικό (και οικονομικό) εκβιασμό και προσπορισμό εύκολου χρήματος». «Που ήταν όλες αυτές όλα αυτά τα χρόνια»; αναρωτιούνται οι επιτελείς του Τραμπ. Και εν πολλοίς έχουν δίκιο, αφού το ερώτημα είναι εύλογο.

"Δυο ώρες σερί ασελγούσε πάνω μου" λέει η Ντόλυ απ την Μινεσότα!


Και σαν να μην έφταναν αυτά, τα απόνερα της διαμάχης άγγιξαν και την δική μας χώρα, με διάφορες φήμες να κυκλοφορούν στο σκοτεινό και ανυπόληπτο διαδίκτυο, ότι και  η Κυρά Τασία καταγγέλλει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ το μακρινό 1964 στη διάρκεια πορείας- διαδήλωσης με τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ στο Μπάφαλο των ΗΠΑ. Το γεγονός ότι τότε ο Τραμπ ήταν δεν ήταν 12 χρόνων δεν φαίνεται να πτοεί την καταγγέλλουσα, αφού όπως φέρεται να έχει πει «ήταν μεν μικρός αλλά είχε μια φλόγα στα μάτια… σαν αλληλέγγυος ένα πράγμα»! Για το όλο θέμα αναμένεται κάποια επίσημη τοποθέτηση-διάψευση τόσο από το επιτελείο του Τραμπ, όσο και από το περιβάλλον της κυρά Τασίας, ή από την Ελένη Καλογεροπούλου που έχει άκρες στην ακτιβιστική πλευρά της Αμερικής.
Μια άλλη παρόμοια καταγγελία, πλην όμως δευτερευούσης σημασίας, μας έρχεται από την μακρινή Γουατεμάλα, εκεί όπου ζει τα τελευταία χρόνια η θρυλική πρώην πρόεδρος των Αγάμων Θυγατέρων Γιούλα Μπουρδόλη «διωγμένη και κυνηγημένη από τα σκυλιά της Ραχήλ», όπως λέει. Η ίδια λοιπόν καταγγέλλει ότι το 1968, στην Βόρεια Ντακότα όπου είχε πάει με τον μπαμπά της και την βασίλισσα Φρειδερίκη σε μια παγκόσμια συνάντηση αξιωματούχων της Αγροφυλακής,  «όταν ήμανα ροδαλή μπεμπέκα και με ζουλεύανε ούλοι και ούλες, με κουτούπωσε ο Ντόναλ προσπαθώντας να με καταστήσει έγκυο δια της βίας…. Ευτυχώς βρέθηκε ένας αράπης Αμερικανός ρέιντζερ ο Ντενζέλ και με έσωσεν…». Τι να πει κανείς γι αυτό το κτήνος που θέλει να γίνει πλανητάρχης, πατώντας πάνω στα κορμιά αθώων γυναικών.
Η πιο σημαντική όμως εξέλιξη στο όλο μπερδεμένο αυτό ζήτημα, είναι το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του έγκυρου αμερικανικού ειδησεογραφικού σάιτ, με αριστερό πρόσημο, News For  The Masses, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Σκουρλέτης (ο Σουηδός) αποδεικνύεται νόθος γιος του Ντόναλντ Τραμπ (με μια γυναίκα της φυλής των Μασάι)!
Παραθέτουμε εδώ το κρίσιμο απόσπασμα από το εν λόγω άρθρο, σημειώνοντας όμως ότι ξαφνικά σήμερα το πρωί το συγκεκριμένο λινκ χάθηκε από το διαδίκτυο ως διά μαγείας…
A political storm is brewing in Greece and in Washington, following the latest revelations, based on detailed DNA tests, confirming the fact that the Greek minister mr. Skourletis (the Swede) is said to be the “bastard” child of White House contender Donald Trump.
Mrs Hillary Clinton seized the opportunity and jumped on the bandwagon, accusing Trump of “loose immorality”, something that she considers detrimental in case her opponent enters the White House.
Meanwhile in Greece government sources condemn the news, declaring in all tones that mr Skourletis is of Roma descent (Bulgarian variety), and in no way is he related to Donald Trump.
(News For The Masses.com)
Όπως και να έχει, το Μαξίμου ακόμη δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το φλέγον αυτό ζήτημα, που είναι ικανό να σπείρει θύελλες στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις παρά τις άοκνες προσπάθειες του Κοτζιά να γίνουμε η 51η πολιτεία των ΗΠΑ. Πάντως, πηγές προσκείμενες στον υπουργό μας λένε ότι μακάρι να είναι αλήθεια, διότι αν εκλεγεί ο Τραμπ… θα αναγνωρίσει το τέκνο του, και ίσως μας υιοθετήσει όλους μαζί… τυπώνοντας μας δραχμές ή ακόμη και δολάρια, οπότε δεν θα έχουμε ανάγκη τον Πούτιν και τον Μαδούρο!

Strange Attractor


ΥΓ-Ο Αλέξης δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τέτοιου είδους κακότροπες καταγγελίες, αφού ήδη έχει φροντίσει να διοριστούν όλες ανεξαιρέτως οι γυναίκες που ακούμπησε… Για το γίδι απ τον Γιδά δεν ξέρω. Θα φανεί σε 30-40 χρόνια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου