14.11.16

Έκκεντρες αμερικανικές σεξουαλικές παραξενιές…



Μπορεί το στοματικό σεξ να είναι κάτι το συνηθισμένο σήμερα στις ΗΠΑ, αλλά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε τα παλιά τα χρόνια. Η εν λόγω πράξη ήταν επί αιώνες ένα ακόμη απαγορευμένο ταμπού, ενώ ο όρος «πίπα» (blow job) καθιερώθηκε στη δεκαετία του 1940, και αναφέρονταν κυρίως σε παράνομες ομοφυλοφιλικές πράξεις.



Σε ποιον ή ποιους οφείλεται λοιπόν η «νομιμοποίηση» του στοματικού σεξ; Χάρη σε ποιον ή ποιους είναι σήμερα αυτή μια γενικά αποδεκτή ερωτική πράξη; Κρατηθείτε: Το οφείλουμε στο οργανωμένο έγκλημα… στη μαφία δηλαδή…


Από την ταινία  The Godfather του Mario Puzo, ως την ταινία Deep Throat, που χρηματοδότησε η μαφιόζικη οικογένεια Colombo, το οργανωμένο έγκλημα ήταν αυτό που καθιέρωσε τις πίπες, και τις έφερε απενοχοποιημένες πλέον στις κρεβατοκάμαρες των ετεροφυλόφιλων, όπου παραμένουν σταθερές αξίες έως και σήμερα.
Μια άλλη περίεργη πικάντικη ιστορία, έχει να κάνει με έναν από τους πιο γνωστούς κακοποιούς όλων των εποχών. Μιλάμε για τον διάσημο γκάνγκστερ. Ληστή τραπεζών,  και δολοφόνο, τον δημόσιο εχθρό Νο 1, που στην διάρκεια του μεγάλου κραχ τον έψαχνε ολόκληρη η αμερικανική αστυνομία… τον John Dillinger.



Σύμφωνα λοιπόν με τις διάφορες φήμες, ο εν λόγω ντεσπεράντο είχε και μια ακόμη ιδιαιτερότητα: Έπασχε από πριαπισμό, ή αλλιώς την είχε μεγάλη… δηλαδή τεράστια.
Οι φήμες ξεκίνησαν με αφορμή μια φωτογραφία του νεκρού ληστή, που τραβήχτηκε στο νεκροτομείο, και στην οποία φαίνεται το πόσο ήταν προικισμένος. Η συγκεκριμένη φωτογραφία αναστάτωσε το θηλυκό (και όχι μόνο) κοινό της Αμερικής, καθιστώντας τον νεκρό κακοποιό θρύλο! Μάλιστα, οι φήμες όχι μόνο εξαπλώθηκαν, αλλά και μεγεθύνθηκαν (χα χα), με κάποιους να ισχυρίζονται ότι το τρομερό μόριο του Dillinger κόπηκε, μελετήθηκε, και σήμερα φυλάσσεται μέσα σε ένα δοχείο γεμάτο από φορμόλη στο περίφημο μουσείο Smithsonian. Κάποιοι θρύλοι πεθαίνουν, αλλά κάποιοι άλλοι μένουν για πάντα ζωντανοί…



Τέλος, να μιλήσουμε και για την «αιμομιξία». Θα έλεγε κανείς το ότι να είσαι εργένης πρόεδρος της Αμερικής, και να παντρεύεσαι μέσα στον Λευκό Οίκο, είναι από μόνο του κάτι το ιδιαίτερα αξιοπερίεργο, ασυνήθιστο, και συνάμα σημαντικό.
Όμως ο πρόεδρος Grover “Big Steve” Cleveland το πήγε ένα βήμα πιο πέρα… όχι απλά παντρεύτηκε μέσα στην «γαλάζια αίθουσα» του Λευκού Οίκου το 1886, αλλά η τυχερή νύφη και μέλλουσα πρώτη κυρία ήταν η κόρη ενός κολλητού του που είχε πεθάνει, και την οποία ο ίδιος μεγάλωσε (στα γόνατά του) από τότε που το κοριτσάκι ήταν 11 χρόνων. Μάλιστα, ο «μερακλής» πρόεδρος, που ζύγιζε 160 κιλά και κάπνιζε το ένα πούρο μετά το άλλο, τρώγοντας άπειρα λουκάνικα σε καθημερινή βάση, πριν εκλεγεί είχε και ένα νόθο παιδί. Αυτή η κακή φήμη όμως, που τον συνόδευε ακόμη και όταν μπήκε στον Λευκό Οίκο, έσβησε απότομα όταν αποφάσισε να νοικοκυρευτεί νυμφευόμενος το κορίτσι που ο ίδιος ανέθρεψε. Μάλιστα η συγκεκριμένη κοπέλα εξελίχτηκε σε μια από τις πιο αγαπημένες πρώτες κυρίες των ΗΠΑ, και πρόσφερε στον Cleveland πέντε παιδιά!
Τέλος να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος είναι ο μόνος πρόεδρος στην ιστορία της Αμερικής, που εξελέγη στο συγκεκριμένο αξίωμα δυο μη συνεχόμενες φορές!

S.A.
Ozy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου