27.11.16

Ο Ρώσος πολίτης… Steven Seagal!



Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος ηθοποιός του κόσμου, αλλά οι ταινίες του παρακολουθούνται μετά μανίας από εκατομμύρια θαυμαστές του, ιδιαίτερα στη Ρωσία.



Μιλάμε για τον Steven Seagal, ο οποίος όπως και κάποιοι άλλοι «υπερήλικες» συνάδελφοί του, αλλά και αθλητές, αποφάσισε στα ύστερά του να γίνει πολίτης της Ρωσίας!


Ο  Seagal, γνωστός για τις άπειρες «φθηνιάρικες» ταινίες δράσης του, όπως και για τις δεξιότητές του στην πολεμική τέχνη Αϊκίντο, έλαβε αυτές τις μέρες τη ρωσική υπηκοότητα, όπως είχε κάνει το 2013 ο Γάλλος ηθοποιός Gerard Depardie, και το 2015 ο πυγμάχος  Roy Jones Jr.
Μάλιστα, ο σιτεμένος Γκραν Σενσέι παρέλαβε το νέο διαβατήριό του από τα χέρια του ίδιου του Πούτιν, στη διάρκεια μιας σεμνής τελετής την περασμένη Παρασκευή. Όπως λέγεται, ο ηθοποιός είναι στενός φίλος του Ρώσου προέδρου, ο οποίος δεν έχει χάσει ταινία του. 



Το 2013, σε συνέντευξή του στο RT, ο Seagal χαρακτήρισε τον Πούτιν ως «έναν από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες, αν όχι τον μεγαλύτερο εν ζωή»! Οι δυο άνδρες μοιράζονται δυο κοινά ενδιαφέροντα: Την αγάπη τους για τις πολεμικές τέχνες, και την απέχθειά τους για τον τρόπο που η Δύση αντιμετωπίζει την Μόσχα.
Στη τελετή που λέγαμε, ο Seagal παρέλαβε το διαβατήριό του με μια βαθιά υπόκλιση αλά αϊκίντο, με τον Πούτιν να τον συγχαίρει, και να σημειώνει πως αυτή η κίνησή του (να γίνει Ρώσος) ίσως βοηθήσει στην περαιτέρω αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ. Από την πλευρά του, ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε πως αποτελεί ιδιαίτερη τιμή γι αυτόν να βρίσκεται στην πατρίδα της γιαγιάς του, στην οποία οι ταινίες του είναι δημοφιλέστατες, όπως και ο ίδιος…

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου