28.12.16

Να τελειώνουμε με τους αριστερούληδες στην Ελλάδα…



Τελευταία ακούω αναλύσεις από όλους και μια ανασκόπηση της μεταπολίτευσης.
Από πολιτικούς μέχρι απλούς πολίτες, όλοι έχουν διάθεση να μιλήσουν.
Σαν να φτάνει στο τέλος της και θέλουν να δουν όλοι τι ήταν αυτή η μεταπολίτευση πια, σαν επικήδειος.




Οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών με καταιγιστικό ρυθμό, μας έχουν απορρυθμίσει από την μία, από την άλλη μας πολιτικοποιούν εντονότερα.
Η νιρβάνα η δικομματική τόσων δεκαετιών έλαβε τέλος. Περιμέναμε καρτερικά την εναλλαγή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ποιος κολλητός θα έχει εξουσία να μας φτιάξει. Αριστερά πράγματα και νοοτροπία. Το όλο πολιτικό γίγνεσθαι λειτουργούσε αριστερόστροφα…



Η κακή αρχή έγινε με τη νομιμοποίηση του ΚΚΕ το 1974 και την εθνική συμφιλίωση. Σημασία δεν έχουν οι πράξεις μόνο, αλλά και οι συνειρμοί. Έμαθε ο κόσμος να δέχεται την αριστερά, όπως πάνε να κάνουν τώρα εντέχνως για την ΧΑ. Και τι έγινε μωρέ, λίγο ακροδεξιοί είναι (που δεν είναι), λίγο εθνικοσοσιαλιστές της κακιάς ώρας, καλούληδες όμως γιατί χαρίζουν και 5 γάλατα στον Άγιο Παντελεήμονα και μετά 5 ώρες γυμναστήριο.
Μετά άρχισαν οι κρατικοποιήσεις επί Καραμανλή και διάφορα άλλα που προετοίμασαν τον ερχομό του ΠΑΣΟΚ, του οδοστρωτήρα της Εθνικής Δεξιάς κουλτούρας. Μέχρι και η ΝΔ πασοκοποιήθηκε και μάλιστα από τον πιο δεξιό ηγέτη της, τον Αβέρωφ, για να μην μείνει πίσω από την μόδα.
Ακολούθησε η παρακμή, η Σημιτική λαίλαπα του υπαρκτού δεξιού σοσιαλισμού.
Ο πιο πατριώτης και πιο δεξιός ηγέτης της μεταπολίτευσης ήταν ο Κώστας Καραμανλής εκ Πατησίων και όχι ο Κωνσταντίνος της μεταπολίτευσης εκ Παρισίων. Να καταρρεύσει επιτέλους κι αυτός ο μύθος.
Τα μνημόνια έκαναν και επιτάχυναν αυτό που έπρεπε. Την δημιουργία συνείδησης και αποδοχή ότι πολιτικά πλέον είμαστε ένα αριστερό πορνείο της Habana de Cuba. Γνήσιο, καθαρό, μη αποσταγμένο ρούμι για αριστερά μεθύσια.
Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με κάθε τι αριστερό σε αυτή την χώρα, αλλιώς να γίνουμε αποικία του Μπολιβάρ.
Να τελειώνουμε με δημοσιογράφους αριστερούς, επικοινωνιολόγους της ΚΝΕ, δημοσιογράφους-επιχειρηματίες-ευρωβουλευτές της ΚΝΕ επίσης κι όλους τους Κνίτες που νομιμοποιήθηκαν την δεκαετία του 70 και πότισαν αρρώστια το πολιτικό σύστημα και μας το παίζουν δεξιοί.
Να τελειώνουμε με το ΚΚΕ που δεν δέχεται την Ευρώπη, αλλά βγάζει ευρωβουλευτές.
Να τελειώνουμε με τα πολιτικά μορφώματα της κεντρώας κουλτούρας με τα σακίδια και τα t shirt.
Να τελειώνουμε με την κεντροδεξιά χωρίς δεξιά.
Να τελειώνουμε με όλους τους αλήτες τους αριστερούς του 10%, (τόσοι είναι μη νομίζετε), που κάνουν άνω κάτω την χώρα μας, επειδή οι υπόλοιποι δεν μιλάμε. Που θέλουν να μας κάνουν Έλληνες χωρίς θρησκευτικό όρκο, χωρίς ιστορία και παιδεία, ανθρωπιστές όλων των ισλαμιστών σφαγέων.
Ο μόνος τρόπος είναι να πάτε όλοι στην κάλπη στις επόμενες εκλογές. Η αποχή είναι δεξιά και μας τελείωσε. Είμασταν λίγο κουραμπιέδες οι δεξιοί. Το παραδέχομαι. Δεν είμαστε πλέον. Οι επαναστάσεις ξεκινούν από την αστική τάξη πάντα. Άντε για να τελειώνουμε...

Νίκος Ζόμπολας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου