9.12.16

It Should Have Been You...

The Waterboys





Μια ακόμα εξαπάτηση…



Ο Τσίπρας παραμένει πιστός στη στρατηγική της αέναης εξαπάτησης. Μετά τη συντριπτική ήττα του Eurogroup -όπου, έναντι μιας μικρής μείωσης των επιτοκίων, με ορίζοντα το 2060, εισέπραξε ένα δρακόντειο πρόγραμμα πρωτογενών πλεονασμάτων 3,5% τον χρόνο (δηλαδή 6 δις ετησίως) τα οποία θα μεταφραστούν σε νέους φόρους και αναπόφευκτες περικοπές συντάξεων και μισθών για να μπορέσουν «να βγουν»- προχώρησε σε ένα νέο εγχείρημα.




Χρησιμοποιώντας ένα πλεόνασμα δημιουργημένο από την υπερφορολόγηση και την περικοπή των συντάξεων, αποφάσισε να επιστρέψει 630 εκατομμύρια ευρώ, υπό μορφή χριστουγεννιάτικου μπουναμά, στους συνταξιούχους -οι οποίοι, φέτος, είδαν τις συντάξεις τους να μειώνονται δραματικά- καθώς και να αναστείλει την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.  Οι στόχοι του, προφανείς…

Ο πολιτικός μεγαλοϊδεατισμός του Αλέξη…



Χειρότερα δεν θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα για τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του. Τα δημοσκοπικά ποσοστά είναι συντριπτικά υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Η διαφορά στην παράσταση νίκης είναι θηριώδης.
Σχεδόν όλοι, ακόμη και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούν πως η αξιωματική αντιπολίτευση έχει κλειδώσει την πρωτιά στις επόμενες εκλογές. Τα ποσοστά δημοτικότητάς του κατρακυλάνε. Από ισχυρό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ, κινδυνεύει να γίνει αδύναμος κρίκος. Από την πρώτη θέση, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη.






Ωστόσο, αυτά είναι μάλλον τα εύκολα. Υπάρχει η δεύτερη αξιολόγηση που όταν κλείσει -όχι αύριο όπως ήταν προγραμματισμένο- θα έχει ως αποτέλεσμα και νέα επαχθή μέτρα χωρίς ταυτόχρονα να δίνεται, όπως ανέμενε ο πρωθυπουργός, οριστική λύση στο πρόβλημα του χρέους. Υπάρχουν τόσα δυσμενή για φόρους, συντάξεις και εισφορές, που θα αρχίσουν να ισχύουν από το νέο έτος...


Κτηνοβασία και … συνδικαλισμός!



Στο Ohio των ΗΠΑ, όπως και σε άλλες 8 πολιτείες, η κτηνοβασία είναι νόμιμη. Κάποιοι όμως, θέλουν να την απαγορεύσουν. Γι αυτό και η βουλή της πολιτείας πέρασε προχθές ένα νομοσχέδιο δια του οποίου θα απαγορεύεται το σεξ με τα ζωάκια, όπως και η πώληση ή εκμετάλλευση αυτών με σκοπό το σεξ.



Τώρα, ο κυβερνήτης της πολιτείας John Kasich έχει δέκα μέρες στη διάθεσή του για να υπογράψει τον νόμο, ή να ασκήσει βέτο ακυρώνοντάς τον…

Και αθάνατος και … καρπερός!



Όπως αναφέρουν «κύκλοι» του περιβάλλοντος του διάσημου γερόλυκου του ροκ, Mick Jagger, ο αγέραστος αυτός θρύλος έγινε ξανά … μπαμπάς! Στα 73 του χρόνια.




Μάλιστα, δήλωσε παρών στην γέννηση του παιδιού του σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, όπου μαζί με την μητέρα, την 28χρονη μπαλαρίνα Melanie Hamrick γιόρτασαν την άφιξη του γιου τους…

Όλη η αλήθεια για τον «απολογισμό Τσίπρα»!



Ο πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξεως του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Πανούσης, ο οποίος κατήγγειλε ήδη από πέρσι «αριστερό παρακράτος» και αποπέμφθηκε κακήν κακώς, έστειλε σήμερα «ανοικτή επιστολή» στον Αλέξη Τσίπρα με τίτλο «Σήμα κινδύνου», και με την οποία τον συμβουλεύει να φύγει μόνος του [να (αυτό)θυσιαστεί] «πριν τον στήσουν στον τοίχο οι διαψεύσεις του και [πριν] τον πυροβολήσουν πισώπλατα οι σύντροφοί του…»!




Σωστή η παραίνεση Πανούση…Αν και ίσως, λίγο αργά πια… Τον Τσίπρα τον έχουν ήδη «στήσει στον τοίχο» οι πολλαπλές και αλλεπάλληλες και δραματικές «διαψεύσεις» του. Ο Πανούσης, λοιπόν, ξεκινά την «ανοικτή επιστολή» προς Τσίπρα ως εξής, με ένα στίχου του Δ. Πιστικού:
«Το θέμα μας είναι όταν έρθει η ώρα να γίνει απογραφή
να είσαι βέβαιος πως όσα αφήνεις πίσω είναι καλύτερα από όσα βρήκες
Δ. Πιστικός, 
Δεν είναι αυτό το θέμα μας…»…


Έως εδώ ήταν...



Η χώρα στα χέρια των δανειστών κυριολεκτικά. Η εξουσία στα χέρια μιας παρέας αριστερών και κάποιων πολιτικών "ηθοποιών". Μια "αριστερά" (ούτε οι ίδιοι την καταλαβαίνουν) που, όπως πιστεύω, θα μας ταλαιπωρήσει μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Μέχρι τότε που θα εξαγγείλουν εκλογές. Τον υπόλοιπο χρόνο θα τον σπαταλήσουν σε αριστερές ανοησίες και καθολική εφαρμογή του τρίτου μνημονίου. Τίποτε άλλο. 




Μέχρι και οι "53" (που τους έχουν δήθεν να κρατάνε τις "ιερές πλάκες" του αριστερού πιστεύω) δεν τους αντέχουν. Αντιλαμβάνονται την έκταση της γελοιότητας. Και αναγκάζονται να παραστήσουν τους αιρετικούς... μήπως σώσουν την κατάσταση...