8.1.17

Από την ίδια φωλιά…



Πολύ κουβέντα για τον Σώρρα. Κατόπιν εορτής όπως πάντα.
Από τότε με το νερό του Καματερού, από τότε με την αγία Αθανασία του Αιγάλεω, τα ίδια πάντα με κάθε αλήτη θαυματοποιό που υπόσχεται σε αφελείς λύση στα προβλήματά τους, είτε με το θαυματουργό νερό, είτε με τη δερματογραφική αποκάλυψη της μοίρας τους.




Ελληνικές κυβερνήσεις και Κράτος σε διαχρονική αδυναμία να προφυλάξουν από απατεώνες όσους πολίτες για κάποιους λόγους δεν μπορούν να αυτοπροστατευθούν...



Ποιος όμως θα μας προστατεύσει αν δεν αυτοπροστατευθούμε από την οργανωμένη πολιτική απατεωνία των συγγενών του Σώρρα; Tης Ζωής που θα διέγραφε εκατοντάδες δις του επονείδιστου χρέους, του Γλέζου που θα μας έφερνε καμιά διακοσαριά δις από το κατοχικό δάνειο, του καλοθρεμμένου κουκουέ έμπορα της επανάστασης και της λαϊκής κινητοποίησης Κουτσούμπα και του ναζί αρχισυμμορίτη έμπορα του εθνικοσοσιαλισμού Μιχαλολιάκου;
Ποιος θα μας προστατεύσει αν δεν αυτοπροστατευθούμε από τον σαλτιμπάγκο των καταλήψεων Τσίπρα,  που θα τρόμαζε τους «ευρωπαίους τοκογλύφους» ότι θα παίρνουμε πια δανεικά από τον Πούτιν και θα τους έβαζε να συνωστίζονται ποιος θα μας πρωτοδανείσει;
Σε έναν λαό που όλα αυτά είναι μέρος της καταθλιπτικής κανονικότητάς του δεν είναι παράξενο να επιπλέει ένας αλήτης που με 600 δις στην τσέπη(!) πληρώνει με ανύπαρκτα κωλόχαρτα τα χρέη μας, έναντι του ταπεινού αντίτιμου 50 αληθινών ευρώ!
Ούτε είναι παράξενο δικαστικός λειτουργός να αποφαίνεται ότι τα 600 δις δεν αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχουν.  Δεν είναι παράξενη ούτε καν η εισαγγελική διαταγή προκαταρκτικής εξέτασης για το αν καλώς κάνει διοικητής κρατικού ασφαλιστικού οργανισμού να μην αποδέχεται την αποπληρωμή ασφαλιστικών χρεών με κωλόχαρτα Σώρρα!
Τίποτα πια δεν είναι παράξενο. Ούτε καν η Αχτσιόγλου να δηλώνει με σοβαρότητα ότι μέσα στο ’17 θα λυθούν όλα τα προβλήματα με την απονομή των συντάξεων.
Ούτε καν να πληρώνουμε τον Πολάκη μόνο και μόνο για να βρίζει καθημερινά όποιον δεν συμφωνεί με τους κυβερνητικούς συναλήτες του.
Ούτε καν ότι ο κομμουνιστής μεγαλοαπατεώνας Καλογρίτσας, μετά την αποκάλυψη του τεράστιου σκανδάλου παράνομης χρηματοδότησής του από την τράπεζα του κομμουνιστή υποψήφιου γραμματέα του ΚΚΕ Γιάννη Δραγασάκη, ξημέρωσε ιδιοκτήτης του «ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ», της Νέας Αυριανής με τη δημοσιογραφική βούλα (ρε πούστη μου) του Βαξεβάνη! 

Οπότε γιατί να είναι παράξενο που έχουμε πρωθυπουργό τον Τσίπρα;
Γιατί να είναι παράξενο να βλέπουμε τα μασκαρέματα του Καμένου πότε σε τουρκοφάγο υπερπατριώτη  και πότε σε καλοθρεμένο «βατράχι»;
Γιατί να είναι παράξενο που στείλαμε πατενταρισμένους νεοναζί συμμορίτες στο ευρωκοινοβούλιο;
Γιατί να είναι παράξενο που υπάρχει ένα μπετοναρισμένο 55% ψεκασμένων που πιστεύει ότι θα περνούσε καλύτερα αν δεν είχαμε ποτέ μπει στην ευρωζώνη;
Γιατί να είναι παράξενο που η πλειοψηφία των Ελλήνων νομίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κανονικό κόμμα;
Γιατί να είναι παράξενο που όλος ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το μπερντέ σε ευρώ έξω και την επανάσταση σε δραχμές μέσα;
Γιατί να είναι παράξενο που η πλειοψηφία των Ελλήνων λίγο θέλει για να υποκύψει στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ και να πει «δε γαμιέται ας γυρίσουμε στη δραχμή να τελειώνει πια αυτό το καθημερινό μαρτύριο»!
Αντίθετα η πλειοψηφία των Ελλήνων θεωρεί πολύ παράξενη τη συμπόρευση προς τη δραχμή και τον ολοκληρωτισμό, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.                                                          
Τη συμπόρευση κομμουνιστών και ναζιστών. Πολύ παράξενο!
Η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν καταλαβαίνει και ούτε πρόκειται, ότι όλοι αυτοί οι ιπτάμενοι γάιδαροι είναι (πάντα ήταν και πάντα θα είναι) από την ίδια φωλιά.

Θεόδωρος Ζαρέτος

ΥΓ. Η καγκουροφάλαινα που πέρασε από το παράθυρο του γραφείου μου στον 3ο όροφο δεν αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει. Άρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου