3.2.17

Έτσι εξηγείται το «περίεργο» μαλλί του Ντόναλντ…



Ο εδώ και χρόνια προσωπικός γιατρός του Ντόναλντ Τραμπ έσπασε τη σιωπή του, και προχώρησε σε αποκαλύψεις, που σίγουρα δεν θα ευχαριστήσουν τον νέο Αμερικανό πρόεδρο.



Όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Times, ο Dr. Harold Bornstein κάρφωσε τον πελάτη του, λέγοντας ότι επί πολύ καιρό παίρνει καθημερινά το φάρμακο Propecia, για να μην πέφτουν αλλά και  για να μεγαλώνουν τα μαλλιά του…


Ο γιατρός, που παρακολουθεί τον Τραμπ για περισσότερα από 30 χρόνια, λέει ότι ο πρόεδρος παίρνει καθημερινά από μια μικρή δόση finasteride για να καταπολεμήσει την φαλάκρα. «Έχει ακόμη όλα τα μαλλιά του», λέει, προσθέτοντας πως και ο ίδιος παίρνει αυτό το φάρμακο για τον ίδιο λόγο.
Ένα ζήτημα όμως που προκύπτει, και που μάλλον θα προκαλέσει αντιδράσεις, είναι ότι το Propecia αποτελεί το αντικείμενο μιας ομαδικής αγωγής που έχουν κάνει πολίτες εναντίον της εταιρίας που το παρασκευάζει, αφού όπως λένε δυο από τις ανεπιθύμητες παρενέργειές του είναι η βαριά κατάθλιψη και η απώλεια της σεξουαλικής διάθεσης!!!!
Ο Λευκός Οίκος δεν έχει αντιδράσει στις εν λόγω αποκαλύψεις, και επίσης δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν ο Bornstein είναι ο επίσημος γιατρός του Τραμπ στα πλαίσια του προεδρικού του αξιώματος.  Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο γιατρός δήλωσε πως δεν έχει μιλήσει με τον πρόεδρο, ούτε με κάποιον άλλον από τον Λευκό Οίκο, από την ημέρα της ορκωμοσίας.
Πάντως, πέρα από την ειδική αγωγή για το περίεργο μαλλί του, όπως λέει ο γιατρός, ο Τραμπ παίρνει και αντιβιοτικά εξαιτίας μιας δερματικής πάθησης (rosacea), στατίνες για την χοληστερίνη, και επίσης παίρνει κάθε πρωί από μια παιδική ασπιρίνη για να προφυλάξει την καρδιά του. Αυτό μάλλον, λέει το ρεπορτάζ, ίσως να εξηγεί και το χαμηλό επίπεδο PSA του Τραμπ, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα με την δημοσιοποίηση του ιατρικού ιστορικού του. Να σημειωθεί πως το φάρμακο Propecia, εκτός από την ενίσχυση της τριχοφυίας, χορηγείται επίσης και για παθήσεις του προστάτη, μειώνοντας το PSA.

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου