27.3.17

Κατρακύλα δίχως τέλος…



Είμαι πλέον πεπεισμένος πως ο Αλέξης Τσίπρας οδηγεί την χώρα στην καταστροφή, προσποιούμενος τον σκληρό και ανυποχώρητο διαπραγματευτή.
Η στάση που τηρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι επικίνδυνη για την οικονομία και το μέλλον της χώρας.




Απ’ όλες τις πλευρές (ΕΕ, ΔΝΤ, κομισιόν, ΕΚΤ και φυσικά οι αγορές) στέλνονται μηνύματα που αποδεικνύουν, πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει κανένα σχέδιο και προωθεί ψευτοεπαναστατικά και ιδεοληπτικά πρότζεκτ προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις. Φωνάζουν, πως το οδυνηρό τέλος της Ελλάδας είναι πλέον πολύ κοντά...



Φυσικά, το πολιτικό ανάστημα του Αλέξη στην διεθνή σκακιέρα έχει κοντύνει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα κανείς να μην τον λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του, ακόμη και οι λεγόμενοι σύμμαχοί του στην ΕΕ, Γάλλοι και Ιταλοί.
Η ελληνική οικονομία δείχνει κάθε μέρα που περνάει να βυθίζεται σε μια ατέρμονη ύφεση. Οι τράπεζες αναγκάζονται μετά από 2 και πλέον χρόνια να ενεργοποιήσουν το λεγόμενο ELA (μηχανισμό ρευστότητας), για να αντιμετωπίσουν τη διαφυγή δισεκατομμυρίων από την ανασφάλεια που προσφέρει απλόχερα η ομολογουμένως χειρότερη κυβέρνηση της τελευταίας 40ετειας.
Την ίδια στιγμή η Συριζαίοι ενισχύουν το κομματικό κράτος τους με προσλήψεις και παράνομες μονιμοποιήσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Τα νοσοκομεία καταρρέουν και η δημόσια υγεία σαπίζει κάθε μέρα που περνά. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, μην μπορώντας να σηκώσουν το βάρος των… αριστερών φόρων.
Επενδύσεις και αποκρατικοποιήσεις παρότι ψηφίζονται από Συριζαίους βουλευτές και υπουργούς στη συνέχεια μπλοκάρονται από τους ίδιους, εις το όνομα της αριστερής τους ιδεοληψίας.
Την ίδια στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας κορδώνεται πως η ανάπτυξή είναι δεδομένη και το θαύμα της ελληνικής οικονομίας είναι γεγονός. Ουσιαστικά κοροϊδεύει τον ίδιο του τον εαυτό, μπας και πείσει και τους… συντρόφους του.
Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό και φυσικά τα χειρότερα έρχονται…

Γιώργος Πολύμερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου