12.3.17

Ο Μπαλαούρας, το σπέρμα, και η … προκοπή του τόπου!



Πως το είπε ο Μπαλαούρας; Δούλεψε, λέει, στα νιάτα του ως βοηθός σπερματεγχύτης, προκειμένου να μαζέψει λεφτά και να αγοράσει μηχανάκι!
Αυτό θα πει να έχει κανείς στόχους στη ζωή του και να διαθέτει όραμα… όχι αστεία. Την ώρα δηλαδή που άλλοι της γενιάς του έπιναν ανέμελοι φραπέδες, ή οι πιο συνειδητοποιημένοι εξ αυτών κολλούσαν αφίσες του Κουλούρη και του Κατσιφάρα, αυτός λέρωνε τα χέρια του με αίμα και με σπέρμα για να αγοράσει την ΦΛΟΡΕΤΑ των ονείρων του. Απλά απορώ πως δεν έγινε ακόμη υπουργός με τέτοια εμπειρία σε σπέρμα, με τόσα προσόντα, και με τέτοια επιστημονική κατάρτιση.




Άλλοι, χωρίς καν πτυχίο, έγιναν μέχρι και υπουργοί Παιδείας! Άλλοι πάλι, που απλά πέρασαν έξω από το ΤΕΙ Ιχθυοκαλλιέργειας του Μεσολογγίου σήμερα χαράσσουν την στρατηγική πολιτική της χώρας… Τον Μπαλαούρα γιατί τον αφήνουν εκτός; Τι παίζει; Μήπως δεν είναι αρκετά αριστερός; Μήπως δεν είναι πρώην πασόκος και άρα αρκούντως άφθαρτος; Μήπως βάζει βέτο ο Πάντζας, που όπως μαθαίνω είναι ο σκιώδης αρχηγός του σύριζα,  στην ανέλιξή του;
Με αυτές τις απορίες ξημεροβραδιάζομαι όταν δεν έχει Σαρβάιβορ,  και δεν βγάζω άκρη…


Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι κακόβουλοι (πάντα υπήρχαν) που διαδίδουν ότι ο εν λόγω οραματιστής δεν ήταν ακριβώς σπερματεγχύτης αλλά σπερματοδέκτης, ή δότης σπέρματος (δεν κατάλαβα ακριβώς), ή όπως μου είπε στο ινμπόξι η Γιούλα Μπουρδόλη (που σε όλα είναι μέσα) διετέλεσε και γνωστός ορνιθοβάτης στα νιάτα του! Μάλιστα είχε δώσει εξετάσεις για την Αγροφυλακή αλλά δεν πέρασε, αφού ήταν «δημοκράτης», όπως έλεγε ο ίδιος. Η Γιούλα μου λέει όμως ότι είχε γράψει λάθος στη κόλλα ακόμη και το όνομά του… Βλακείες όμως, που δεν τις ασπάζομαι ουδόλως, και που μάλλον εμπίπτουν στα πλαίσια των φακ νιουζ που θα έλεγε και ο έτερος διανοούμενος (αγγλομαθής) Πετρόπουλος. Πάντως, κάποιοι που γνωρίζουν από μέσα τα του σύριζα, μου λένε πως ο Μπαλαούρας είναι όντως αγωνιστής του σπέρματος, και ότι όπως συχνά επαναλαμβάνει ο ίδιος «στράγγιξε τα τέτοια του για την προκοπή του τόπου»!
Είπα προκοπή του τόπου και θυμήθηκα εκείνον τον κλαψομούνη υπουργό, πρώην πασόκο κι αυτόν, που προχθές οργάνωσε χαλαρή εκδήλωση σε λαϊκό συνοικιακό μαγειρείο, προκειμένου να ξεδιπλώσει το όραμά του για το μέλλον, παρουσία χιλιάδων ψηφοφόρων του, που κρέμονταν από τα χείλη του (πότε να τελειώσει την πάρλα για να φάνε). 




Δεν ξέρω αν πρόκαμε, διότι στη συνέχεια κατέφτασαν τα κοψίδια, οι τζιγεροσαρμάδες, και οι ρετσίνες, και το όλο σκηνικό θερμάνθηκε απότομα, με τα πιρούνια να παίρνουν φωτιά,  και με τον κατά τα άλλα σοβαροφανή  υπουργό να ανεβαίνει μερακλωμένος στο τραπέζι, να ρίχνει τις ζεμπεκιές του, και στο τέλος να τραγουδάει αντάρτικα unplugged! Θυμήθηκε μάλιστα, μου λένε, περιστατικά που έζησε από τότε που τον κυνηγούσε η χούντα (αν και γεννημένος το … 1969). Τέλος πάντων… αφού βρίσκονται χαϊβανοντολμάδες που τους ακούνε και τους ψηφίζουν, ποιος είμαι εγώ να κρίνω otherwise; Εκτός κι αν οι παριστάμενοι πήγαν εκεί μόνο για τους μεζέδες και όχι τόσο για την πολιτική ανάλυση του ιδεολόγου υπουργού.
Μια άλλη παρόμοια εκδήλωση του σύριζα έγινε και στη Κοζάνη, μόνο που κάτι έπαιξε εκεί και  τελικά δεν πήγε καλά από πλευράς λαϊκής προσέλευσης. Παρέστησαν μόλις 6 άτομα, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο Τζίμης ο άστεγος, που κοιμάται μέσα στην αίθουσα τα βράδια, και ο άλλος ο Αμπντούλ, πρόσφυγας πολέμου από το Αλγέρι, που πήγε για να δοκιμάσει τα κρουασάν. Προφανώς κάποιοι ντόπιοι προβοκάτορες, ίσως σαμαρικοί, μπέρδεψαν επίτηδες τον κοσμάκη όσον αφορά στην ώρα της εκδήλωσης και γι αυτό δεν υπήρξε ο συνήθης συριζέικος λαϊκός παλμός. Εκτός βέβαια κι αν εκείνη την ώρα μιλούσε πουθενά αλλού η Ραχήλ, η οποία αποτελεί ίνδαλμα στην ευρύτερη περιοχή, και ψηφίζεται μετά μανίας, ασχέτως με ποιο κόμμα κατεβαίνει. Χου νόουζ;



Στο μέτωπο πάντως της αξιολόγησης, που ήμουνα νιος και γέρασα κι ακόμη να τελειώσει, ο Τσαλακώτος συνεχίζει να ανθίσταται σθεναρά στις ορέξεις της Ρουμάνας ντομινατρίξ που θέλει αίμα. Και αν δεν κατέβει το αφορολόγητο στα 1.000 ευρώ, ο Ευκυλοίδης δεν υπογράφει τίποτα, αφού όπως λέει σε στενούς κύκλους ο Αλέξης: «υπάρχει ακόμη λίπος». Σε αυτό συμφωνεί και ο συγκαμένος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα παράτησε τις φωτογραφήσεις και απλά συντονίζει τα αμυντικά μας ζητήματα, αναθεωρώντας και εκσυγχρονίζοντας  ο ίδιος προσωπικά τα διάφορα στρατιωτικά σχέδια έκτακτης ανάγκης, αφού όπως μου λένε, έχει πλούσια στρατιωτική πείρα και τεχνογνωσία από τότε που υπηρέτησε ένα εξάμηνο (συνολικά) ως Ι5 στον Λυκαβηττό με ειδικότητα καντηλανάφτη. Όπως και να έχει, προσωπικά αισθάνομαι ασφαλής που σε τούτη την κρίσιμη συγκυρία για τα ελληνοτουρκικά, με τους Μεμέτηδες να μας απειλούν από παντού, ο Ελληνοπρεπής Μπάνος βρίσκεται αγέρωχος στο τιμόνι της άμυνάς μας, σε πλήρη εγρήγορση, και άρα δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Κερδάμε δηλαδή παντού. Χώρια που το ξανθό γένος των Ολλανδών (αυτό μάλλον εννοούσαν οι γέροντες) μας στηρίζει έναντι της Τουρκίας, την οποία προσκυνά ο ομόδοξος Πούτιν.

Εκείνο μόνο που φοβάμαι είναι η εκλογική κατάρρευση του σύριζα, που αποτυπώνεται στις διάφορες δημοσκοπήσεις των ξεπουλημένων ΜΜΕ, και που αν τυχόν αληθεύει τότε ΔΕΝ βλέπουμε εκλογές πριν από το 2019. Κι αυτό διότι ο Αλέξης δεν θα τολμήσει να μας πάει στις κάλπες αν δεν δει το κόμμα του να τσιμπάει μονάδες. Όσο πέφτουν τα ποσοστά του, όσο δηλαδή συνέρχονται από την πνευματική βυθιότητα οι γιαλαμάδες, που χρόνια τώρα στηρίζουν με την ψήφο τους το μόρφωμά του Πάντζα, τόσο οι συριζαίοι βεντουζώνονται στις καρέκλες τους, έτοιμοι να υπογράψουν ακόμη και την ιδιωτικοποίηση της Ακρόπολης, προκειμένου να μη χάσουν τα προνόμια και την κουτάλα της εξουσίας.
Εξάλλου, όπως προκύπτει από τα δημοσιευμένα πόθεν έσχες των βουλευτών, τα 2/3 των συριζαίων εθνοπατέρων δήλωναν ετήσιο εισόδημα από 3 έως 5 χιλιάδες ευρώ το 2015. Άρα κορόιδα είναι να χάσουν τον παχυλό βουλευτικό μισθό (χώρια όλα τα άλλα) και να επιστρέψουν στην ανεργία και στις αφισοκολλήσεις; Που να δουλέψουν άλλωστε; Στα φράγματα, που έλεγε ο Γλέζος; Στα διόδια; Στις συλλογικότητες, που δεν πληρώνουν καν; Ή στις ΜΚΟ που ήδη είναι γεμάτες από ομοϊδεάτες τους; Μόνη λύση είναι να γίνουν κι αυτοί σπερματεγχύτες, αλλά το βλέπω δύσκολο. Ήδη οι περισσότεροι του κλάδου, που έχει γονατίσει και αυτός, έχουν φύγει από καιρό στο εξωτερικό. Μάλιστα, όπως μαθαίνω, στο Σουδάν διαπρέπουν καμιά σαρανταριά από δαύτους… όλοι με λαμπρές σπουδές και με εξειδικεύσεις στον τομέα τους. Μόνο ο Μπαλαούρας έμεινε πίσω, για την προκοπή του τόπου … και για την ΦΛΟΡΕΤΑ που λέγαμε!

Strange Attractor

ΥΓ-Ένας άλλος βασικός λόγος που δεν βλέπω εκλογές πριν από το 2019 είναι ο ξένος παράγων. Και δη αυτός των δανειστών. Γιατί να ρίξουν τον Αλέξη; Που θα βρουν πιο μνημονιακό και πιο υποταγμένο Έλληνα πολιτικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου