21.3.17

Παπαρολόγοι δημοσιογραφούντες (της Αριστεράς)…



Γνωστός σεσημασμένος αριστερολόγος της Ελευθεροτυπίας, ένας από τους πολλούς μικρόνοες που μας φόρτωσαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα το παίζουν κοψοχέρηδες και καλά (δε θυμάμαι τι χατίρι δεν του έγινε κι’ αυτουνού), κάνει για άλλη μια φορά αυτό που τόσο καλά ξέρει η αριστερά: πετάει λάσπη στην αστική Δημοκρατία.




Θέμα του αυτήν την φορά; Το πλέον αγαπημένο θέμα των εξωκοινοβουλευτικών λαϊκιστών, τα προνόμια των Βουλευτών! Κρατάω ένα κομμάτι από το λίβελό του σε γνωστό site που φιλοξενεί τον κάθε πικραμένο (Χουκλοβέργηδες και ΣΙΑ):
"Βουλευτιλίκι και δικαστιλίκι είναι εξουσίες του πολιτεύματος, με τεράστιες υποχρεώσεις και ευθύνες απέναντι στους πολίτες και τη Δημοκρατία."…



Παραδέχεται δηλαδή πως το άρθρο του είναι προβοκατόρικο. Γιατί δεν μπορείς από τη μία να μιλάς για υπερβολικά προνόμια και από την άλλη να λες ότι το αξίωμα του Βουλευτή έχει τεράστιες ευθύνες. Άρα, τι; Θέλουμε αμερικάνικο μοντέλο; Με χρηματοδότηση από λόμπι και εταιρίες; Πείτε το ευθέως.
Φυσικά, ο εν λόγω γυρολόγος της αριστεράς δε θέλει να πει ένα καλό λόγο για το Σαμαρά και τις μειώσεις και εξορθολογισμούς που έγιναν επί ημερών του στη χρηματοδότηση του Βουλευτικού αξιώματος. Ούτε φυσικά να χτυπήσει στα ίσια τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά του φταίει στο σύνολό του ο Κοινοβουλευτισμός!
Όπως οι περισσότεροι εν Ελλάδι ασχετολογούντες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται γράφει για πράγματα χωρίς να τα έχει ζήσει από μέσα. Ας ψάξει να μάθει ποιοι Βουλευτές είναι ΚΑΘΕ εβδομάδα στην εκλογική τους περιφέρεια και ποιοι την αφήνουν να πνίγεται για να κάνουν ρεβεγιόν στο Κολωνάκι.
Ας μάθει ποιοι χρησιμοποιούν τα χρήματα που λαμβάνουν για σύγχρονη μηχανοργάνωση και διαδικτυακή παρουσία και ποιοι κρατάνε site της πλάκας με tabs "Υπό κατασκευή" και μόνο υλικό τις οδηγίες του... σαϊτατζή "εδώ προσθέστε υλικό".
Ας μάθει ποιοι αγλέουρες της συνομοταξίας του πετάξανε μαγουλάκια ροδαλά και ξεβρώμισε το χνώτο τους και ποιοι έχουν προκαλέσει στους εαυτούς τους ακόμα και προβλήματα υγείας από το τρέξιμο.
Κλείνοντας, να υπενθυμίσω ότι με νόμο των Σαμαροβενιζέλων οι αιρετοί πληρώνανε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ εισφορά αλληλεγγύης και ο ΣΥΡΙΖΑ το ακύρωσε πέρυσι, παρά την αντίθεση της ΝΔ. Για να μην γράφετε μακακίες οι "δημοσιογράφοι".

Δημήτρης Ζώτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου