16.3.17

Ζητιάνοι αξιοπρέπειας…



Πριν δυο χρόνια δημιουργήθηκε η ψευδής αίσθηση (όπως αποδείχθηκε) του ότι : ερχόμαστε εμείς οι καλοί, οι άσπιλοι, οι αμόλυντοι να ξεβρωμίσουμε το τοπίο, να διώξουμε τους κακούς ξένους, να διώξουμε τους Γερμανοτσολιάδες, να, να, να...να ξαναδώσουμε στον Ελληνα την χαμένη του αξιοπρέπεια.




Ετσι όλοι περίμεναν την 13η και 14η σύνταξη, περίμεναν να μην ψάχνει ο κόσμος στα σκουπίδια, περίμεναν τον βασικό στα 751, περίμεναν να ...βρέξει λεφτά ή έστω κέρματα. Οι "νέοι σωτήρες" υπόσχονταν, άλλωστε το τάξιμο δεν κοστίζει, το δόσιμο κοστίζει. Υπόσχονταν τα πάντα στους πάντες, ανέξοδα, χωρίς κοστολόγηση, με έμβλημα το "εμείς οι καλοί και οι άλλοι οι κακοί"...


Πέρασαν δύο χρόνια. Δυο χρόνια που και ο τελευταίος Ελληνας έζησε στο πετσί του και κατάλαβε, τι σημαίνει ψέμα και ανεύθυνος λαϊκισμός.
Δύο χρόνια που ο μέσος Ελληνας κατάλαβε ότι με ξένα κόλυβα δεν μπορείς να κάνεις εσπερινό, ακόμα και αν στο υποσχόταν προεκλογικά ο μεγάλος ηγέτης Αλέκσης, ο υμνητής των Μαδούρο του πλανήτη.
Εμαθε ο μέσος Ελληνας πόσο επικίνδυνος είναι ο Αλέκσης και πόσο θα πληρώνει για τα επόμενα 100 χρόνια, τον λαϊκισμό του από την μια και από την άλλη κατάλαβε αυτός ο απλός Ελληνας ότι κακώς πίστεψε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...
Εται η εικόνα επιδεινώθηκε. Παιδιά λιποθυμούν ακόμα στα σχολεία, άνθρωποι ψάχνουν για φαγητό στους κάδους και είναι πολλοί περισσότεροι, 13η και 14η δεν ήρθαν όπως περίμεναν, άνθρωποι συνεχίζουν να αυτοκτονούν, άνθρωποι καίγονται με μαγκάλια γιατί δεν έχουν πετρέλαιο, αφού και αυτό ξανά μανά αυξήθηκε, ο ΦΠΑ αυξήθηκε κατά 11 μονάδες, τα νησιά επιβαρύνθηκαν με μετανάστες που τους βαφτίσαμε όλους πρόσφυγες, γιατί εμείς οι ΤΣΙΡΙΖΑΙΟΙ είμαστε καλοί άνθρωποι και τους θέλουμε όλους στον τόπο μας, δεν μας πειράζουν άλλωστε, λιάζονται και μετά εξαφανίζονται...
Ζήσαμε να δούμε Υπουργούς να κλαίνε ενώ έχουν υπογράψει το ξεπούλημα του τόπου, ένα ξεπούλημα που στη γλώσσα των ΤΣΙΡΙΖΑΙΩΝ δεν είναι ξεπούλημα, είναι ευλογία Θεού (του Θεού που δεν πιστεύουν αλλά τι σημασία έχει,  όταν τον χρειαζόμαστε τον επικαλούμαστε, για να πιστέψουν τα γίδια που μας ψήφισαν ότι είμαστε και πιστοί Χριστιανοί).
Είδε ο μέσος Ελληνας στην αρχή τον Βαρουφάκη, να του μιλά την Ελληνική με χρησμούς όπως η Πυθία (βλέπε δημιουργική ασάφεια), να τραβά μια διαπραγμάτευση 6 μήνες και στο τέλος να φορτώσουν στον Ελληνικό Λαό ένα τρίτο Μνημόνιο που ήταν άχρηστο
Είδε ο μέσος Ελληνας ότι αν έχεις εισοδήματα γιατί δουλεύεις σαν σκυλί θα φορολογείσαι για αυτά και θα πληρώνεις μη ανταποδοτικές εισφορές για τη σύνταξή σου, μαζί θα φτάνουν στο 70% plus (όπως θα μας έλεγε και ο Αγγλομαθής Αλέκσης)
Είδε ο μέσος Ελληνας, να βγαίνουν κάποιοι υπουργοί και βουλευτές της Κυβέρνησης στην τηλεόραση και τελειώνοντας τις τοποθετήσεις τους, αυτός ο μέσος Ελληνας σταυροκοπιέται και αναφωνεί "Ιησούς Χριστός νικά τι είπε πάλι".
Και κυρίως αυτός ο μέσος Ελληνας με ποσοστό 41,5%, δήλωσε ότι θα προτιμούσε να έχει παραμείνει η Κυβέρνηση Σαμαρά. Του Σαμαρά που αυτός ο μέσος Ελληνας, κατηγορούσε τότε ως δοσίλογο και γερμανοτσολιά.
Γιατί κατάλαβε ο μέσος Ελληνας ότι η πολιτική που επέλεξε να ακολουθήσει ο πρώην Πρωθυπουργός, ήταν η σωστή πολιτική, με στόχους και μετρήσιμα μεγέθη και σταδιακά θετικά αποτελέσματα. Δύσκολη πολιτική επιλογή αλλά αποδείχθηκε η μόνη σωστή.
Αυτή είναι δικαίωση του Αντώνη Σαμαρά, του μοναδικού ίσως Πρωθυπουργού που πολεμήθηκε τόσο πολύ και από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και από τους ΑΝΕΛ, αλλά κυρίως από πολλούς και πολλές, μέσα στο ίδιο του το κόμμα.  Ποτέ κανένας εν ζωή Πρωθυπουργός δεν έχει αποκατασταθεί, όχι από την Ιστορία, αλλά από τον απλό Λαό. 
Η Αποκατάσταση του Σαμαρά  γράφτηκε ενώ αυτός ακόμα τρέχει στο δρόμο και στηρίζει την παράταξη της Ν.Δ. Την παράταξη που δεν τον στήριξε καθολικά την στιγμή που έπρεπε.
Με την Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ, ένας ολόκληρος Λαός έγινε Ζητιάνος Αξιοπρέπειας.
Η μαυρίλα που έχει πέσει στον ουρανό της Πατρίδας, είναι αποτέλεσμα της "διαπραγμάτευσης του Αλέκση και της παρέας του" και κανενός άλλου. Οχι άλλη διαπραγμάτευση, έλεος, μην διαπραγματεύεστε γιατί ότι φέρνεται είναι χειρότερο του προηγούμενου, όχι άλλο, φτάνει.
Αυτός ο Λαός αν δεν ψήφιζε τους ΣΑΝΕΛ το 2015 τώρα θα ήταν εκτός Μνημονίων. Αυτός ο Λαός λοιπόν, ας κοιτάξει τον καθρέπτη του, ας ζητήσει ένα συγνώμη από την Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και από τον ίδιον και ας πάρει την ορθή απόφαση έστω και τώρα, ας διώξει αυτή την Κυβέρνηση, ακόμα υπάρχουν ελπίδες, έστω και τώρα την ύστατη στιγμή.
Αυτή θα είναι κίνηση πραγματικής Εθνικής Αξιοπρέπειας.
Ολα τα άλλα θα φτιάξουν

Μπιάνκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου