28.6.17

Σανό 1, 2, 3, 4…



ΣΑΝΟ 1:  «Θέλετε να δώσετε τα σκουπίδια σε ιδιώτες» είπε απευθυνόμενος στη ΝΔ ο «βαρύς αριστερός» υπουργός εσωτερικών κ. Σκουρλέτης.
Από το 2010, με το νόμο Καλλικράτη, οι δήμοι έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με ιδιώτες για την αποκομιδή των απορριμμάτων. Ήδη σήμερα, κάποιοι δήμοι συνεργάζονται με ιδιώτες. Άρα, καμία ΝΔ δεν θέλει να δώσει σε ιδιώτες την αποκομιδή απορριμμάτων.




Και αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνεί με την ιδιωτικοποίηση πρέπει να ακυρώσει, με ένα νόμο και ένα άρθρο, τον νόμο Καλλικράτη, αλλιώς και ο ίδιος συμφωνεί με την δυνατότητα συνεργασίας με ιδιώτες. Αν ο κ. Σκουρλέτης δεν γνωρίζει το νόμο είναι ανίκανος υπουργός, εάν το γνωρίζει είναι ψεύτης...



ΣΑΝΟ 2: Η κυβέρνηση τους έταξε 2500 προσλήψεις στον τομέα της καθαριότητας των δήμων τη στιγμή που έχει ήδη δεσμευτεί για 7098 προσλήψεις ιατρών, εκπαιδευτικών, αστυνομικών, σωμάτων ασφαλείας και προσωπικού στην εθνική άμυνα.
Αυτό σημαίνει πως από τις 7098 προσλήψεις στους τομείς που αναφέραμε, θα πρέπει να αφαιρεθούν 2500 για την καθαριότητα στους δήμους. Αυτό όμως δεν γίνεται γιατί έχουν δεσμευτεί. Να γιατί  ο «βαρύς αριστερός» υπουργός εξωτερικών κ. Κατρούγκαλος μίλησε για προσπάθεια να ξεπεράσουμε το ποσοστό 1 προς 4 στις προσλήψεις. Να πείσουμε (κοροϊδέψουμε) είπε τους εταίρους πως οι υπάλληλοι των δήμων δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι και άρα να μην προσμετρηθούν στους 7098, αλλά να είναι χωριστές προσλήψεις. 
ΣΑΝΟ 3: Οι συμβασιούχοι υπάλληλοι που έχουν δύο οκτάμηνα στην καθαριότητα είναι πελατεία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (υπολογίστε πότε προσελήφθησαν και πότε εκλέχθηκε η νέα κυβέρνηση). Προσελήφθησαν χωρίς ΑΣΕΠ, άρα με μέσον.
Η τροπολογία που θέλει να φέρει η κυβέρνηση μοριοδοτεί τους υπαλλήλους αυτούς (προϋπηρεσίας 2 οκταμήνων) με 420 μόρια, τη στιγμή που σήμερα, για έναν άλλο διαγωνισμό, ένας πολίτης που έχει προϋπηρεσία 5 χρόνια μοριοδοτείται με 450 μόρια. 
ΣΑΝΟ 4: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τους ταϊζει το ΣΑΝΟ όταν τάζει απαλοιφή ηλικιακού ορίου, διότι αυτό είναι κάτι που ούτως ή άλλως το σύνταγμα το απαγορεύει. 

Το ζιζάνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου