26.6.17

Έχουμε πόλεμο. Όλοι στα χαρακώματα!



Έχουμε πόλεμο. Όχι αψιμαχίες με λιανοτούφεκα αλλά κανονικές μάχες με όλους τους. Και οι πολιτικές μάχες στις οποίες διαπλέκονται επιχειρηματίες, νταβατζήδες, εγκληματίες αλλά και κυνικοί υπουργοί ή πρωθυπουργοί και βουλευτές και πολιτικά στελέχη που θα σκότωναν τη μάνα τους για να κρατήσουν τις καρέκλες τους, είναι οι χειρότερες.




Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα καταλάβει την εξουσία και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ουδέποτε μπορούσαν να ονειρευτούν τέτοια μεγαλεία. Ίσως σε κάποιον άλλον… ψεκασμένο πλανήτη ο Καμμένος να ήταν ακόμη και πρωθυπουργός.
Κατέλαβαν την εξουσία και δεν πρόκειται να παραδοθούν εύκολα. Από κόμματα του… 0%, από καταληψίες και μαρξιστάκια της κακιάς ώρας, από αποτυχημένους δεξιούληδες, μπούληδες της πολιτικής δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο. Γι’ αυτό και κάθε μέρα δίνουν μάχη μέχρις εσχάτων για να πείσουν τον κόσμο…



Γι’ αυτό και πλέον παίζουν τα ρέστα τους με κάθε κόστος, με κάθε τίμημα. Ακόμη και με τις συναλλαγές με κατάδικους, ακόμη και με τη χρήση παρακρατικών μέσων, ακόμη και με ύβρεις και απαξίωση. Αύριο θα ζήσουμε κοινοβουλευτικές στιγμές μοναδικής… ομορφιάς. Τα συστημικά μέσα που στηρίζουν την συγκυβέρνηση έχουν λυσσάξει. «Θα γίνουν αποκαλύψεις, θα διαλυθεί η ΝΔ, θα πέσει ξύλο».
Στα τηλεοπτικά πάνελ οι Συριζαίοι έχουν ξεσαλώσει. Προκλητικοί, αυθάδεις, επιθετικοί, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για όσα εγκλήματα έχουν κάνει, τα βάζουν με τη Νέα Δημοκρατία ή με όποιον τολμά να ασκήσει κριτική. Ένας κάποιος βουλευτής Βέττας απαίτησε να μην συνομιλήσει με τον Άδωνη Γεωργιάδη γιατί είναι λέει… Ταμτάκος. Και ο παριστάμενος βουλευτής της ΝΔ δεν τον τίναξε στον αέρα. Αλλά και πολλοί ακόμη Συριζαίοι δείχνουν μια πρωτόγνωρη τάση για τηλεοπτικό μπούλινγκ χωρίς βέβαια να απαντούν επί της ουσίας για τα λάθη τους στην οικονομία, τη διαπλοκή με συγκεκριμένους επιχειρηματίες, τις ωμές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, το ψέμα και την απάτη.
Έχουμε πόλεμο και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Νεοδημοκράτες βουλευτές και τα στελέχη τους. Δεν πρέπει να κρύβονται οι πρωτοκλασάτοι και πρέπει να βγαίνουν να απαντούν και να τους τσακίζουν στην κριτική. Δεν μπορεί να βγαίνει μπροστά μόνο ο Μητσοτάκης και ο Γεωργιάδης, πρέπει όλοι να πάρουν τα… μπαζούκας και να διαλύσουν την Τσιπροκαμμένη γραμμή άμυνας. Όλοι πρέπει να πάψουν να είναι παθητικοί δέκτες της κάθε ανόητης και προκλητικής συμπεριφοράς των Συριζαίων και των ψεκασμένων.
Ας αφήσουν τις ευγένειες και τους καλούς τρόπους κι ας κατέβουν λίγο στο πεζοδρόμιο. Δεν χρειάζεται να γίνουν σαν κι αυτούς αλλά πρέπει να τους αντιμετωπίσουν με όλα τα όπλα που διαθέτουν. Δεν πρέπει να τους αφήσουν σε χλωρό κλαρί, δεν πρέπει να πάρουν ανάσα τώρα που καταρρέουν.
Η ΝΔ οφείλει στη χώρα και στην ίδια την παράταξη να ισχυροποιήσει την παρουσία της παντού. Στις πλατείες, στα καφενεία, στα τηλεοπτικά πάνελ, στα ραδιόφωνα και στα social media.
Τέλος το βόλεμα, η νηφαλιότητα και η άνευρη αντιμετώπιση των εχθρών. Οι μάχες κερδίζονται με συγκρούσεις από όσους βγαίνουν μπροστά, όχι από εκείνους που μένουν στα μετόπισθεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου