13.8.17

Μας κυβερνούν τα Εξάρχεια και οι μπαρόβιοι τους…



Δυο ειδήσεις που τσίμπησα από τον κυριακάτικο τύπο (Πρώτο Θέμα), και που αποτελούν μαθήματα ζωής, ίσως σημαντικότερα από εκείνα των πανεπιστημίων, αφού αυτά μας δείχνουν ψυχρά και ωμά την υποκρισία των σημερινών κυβερνόντων, και μας πάνε στον πυρήνα της ανθρώπινης ψυχής… στα βάθη δηλαδή της κοροϊδίας και της ιδιοτέλειας.




Διαβάστε λοιπόν:
Μεγάλη συζήτηση έγινε προ ημερών αναφορικά με την τοποθέτηση του πρώην ιδιοκτήτη του μπαρ ΦΛΟΡΑΛ στα Εξάρχεια Γιώργου Θαλασσινού στη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ…


Να πούμε πάντως πως ο συγκεκριμένος δεν ήταν ο μόνος άνθρωπος των μπαρ που πήρε θέση, ούτε φυσικά ο περίφημος Καρανίκας. Ο Πάνος Σκουρλέτης διόρισε και εξακολουθεί να έχει σύμβουλο την ανηψιά του Μαργαρίτα Σύρκου, επίσης πρώην εργαζόμενη ως σερβιτόρα στο εν λόγω μπαρ.
Κι αν κάποτε έλεγαν ότι «η δημοσιογραφία σε πηγαίνει παντού», τώρα φαίνεται ότι οι σωστές καριέρες στα μπαράκια χτίζονται….
Και μια δεύτερη εξίσου διδακτική είδηση:
Τελικά δεν γίνεται Μαξίμου χωρίς Παπασταύρου. Διαβάζω στο ΦΕΚ της περασμένης εβδομάδας ότι διορίζεται σε θέση ειδικής συμβούλου ση Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού η Ερωφίλη Παπασταύρου, η οποία μόλις μια μέρα πριν απολύθηκε από γραμματέας του υπουργού Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου.
Έκανα μια μικρή έρευνα για να διαπιστώσω ποια είναι αυτή η υπάλληλος που δεν πρόλαβε να απολυθεί και την προσέλαβαν στο πρωθυπουργικό γραφείο. Βρήκα λοιπόν ότι η συγκεκριμένη είχε κάνει ολόκληρη διατριβή στο ΕΜΠ(;) με θέμα τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, τονίζοντας ότι ο άτυχος 15χρονος έπεσε θύμα «των προσπαθειών των εκάστοτε κυβερνήσεων αλλά και των δυνάμεων καταστολής να επιβληθούν στο άβατο των Εξαρχείων»!
Επίσης, τον Ιούλιο του 2015 και ενώ είχε ήδη προσληφθεί ως μετακλητή υπάλληλος στο υπουργείο Οικονομίας, υπέγραψε κείμενο συμπαράστασης σε συλληφθέντες διαδηλωτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΟΚΔΕ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση Τσίπρα «μνημονιακή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»,  τασσόμενη στο πλευρό όσων λένε «ΟΧΙ μέχρι το τέλος»!
Μπορεί τελικά η κυβέρνηση να μην επέμεινε στο ΟΧΙ μέχρι τέλους, αλλά με μισθό 2.000 ευρώ τον μήνα κάτι τέτοιες μικρολεπτομέρειες τις παραβλέπεις…

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου