22.8.17

Ελεύθερος ο τραμπούκος γιος του Πρέκα…



Την περασμένη εβδομάδα ο γιος του Κώστα Πρέκα συνελήφθη από τις αρχές, όταν ξυλοκόπησε εν ψυχρώ μια γυναίκα τη στιγμή που περπατούσε μαζί με το παιδί της σε πλατεία του Χαλανδρίου.




Ο γιος του πασίγνωστου ηθοποιού τέθηκε για λίγες ημέρες σε εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική, ωστόσο είναι και πάλι ελεύθερος, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso και ο Μίλτος Σακελλαρης…



Μάλιστα κάτοικοι της περιοχής του Χαλανδρίου δήλωσαν στην εφημερίδα, πως ο γιος του ηθοποιού εξακολουθεί να σκορπά τον τρόμο.
Κάτοικος του Χαλανδρίου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Περπατούσε η μητέρα μου στην οδό Θουκυδίδου, την προσπέρασε και γύρισε και τη χτύπησε. Ταράχτηκε. Είναι 82 χρονών. Έχει χτυπήσει και άλλους φίλους μας. Το παιδί είναι άρρωστο. Κυκλοφορεί ημίγυμνος. Άλλοτε είναι περιποιημένος και άλλοτε βρόμικος. Κοιτάζει σαν αγρίμι. Για αυτό δεν κάνουμε μήνυση. Μάθαμε ότι μπορεί ο δήμος να θέση θέμα στην Πρόνοια. Δεν τολμάμε να βγάλουμε βόλτα τα εγγόνια μας. Έχει γίνει πολύ άγριος. Βρίζει συνέχεια. Εγώ τον έχω δει και έχω φύγει άρον άρον. Περνά και δέρνει, ρίχνει σφαλιάρες…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου