3.9.17

Έλεος, ξυπνάτε εκεί στη ΝΔ...



Σχετικά με το άρθρο του Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, θα ήθελα να πω... Έλεος ρε. Δεν καταλαβαίνετε τι γίνεται; Κάποιος να ζητήσει refund για τους μπαμπάδες χιλίων κολλεγιόφλωρων που μετά από χίλια mbas και masters in marketing κλπ στα σαλόνια του Ivy League, τους έχουν ξεφτυλίσει δύο σαραντάρηδες συριζαίοι που δεν είχαν περάσει τα σύνορα μέχρι πρόπερσι.





Σας ορίζουν κάθε βδομάδα την ατζέντα και το θέμα συζήτησης. Σας έχουν πάρει παραμάζωμα, όλα τα γαλάζια πουκαμισάκια σας. Μια βδομάδα θα συζητάτε το άρθρο, μια τον Κοντωνή στην Εσθονία, μια τις διακοπές Τσίπρα, μια τη δήλωση της Αυλωνίτη, μια το ένα μία το άλλο….



Ενα μήνα το δημοψήφισμα, σε δύο μήνες το επόμενο δημοψήφισμα. Τρία χρόνια βαράνε το ταμπούρλο και ακολουθείτε 2000 προοδευτικοί διανοούμενοι και χίλιοι ντενεκέδες γαλάζιας επικοινωνίας και απαντάτε σε ΜΛΚΙΕΣ όλη την ώρα. Ορίστε εσείς την ατζέντα.
Ρε Κυριάκο, έλεος ρε, κατάλαβε τι παίζεται, σας έχουν κάνει κιμά στην επικοινωνία. Καλώς τα παιδιά, καλώς τα… 3-0 σας έχουν. Όρισε εσύ τη συζήτηση. Οχι με αερολογίες "ενδελεχής αξιολόγηση στο δημόσιο", ούτε με κομιλφό στρακαστρούκες "εγώ δεν θα σας πω ψέματα."  Τοο late for this shit. Θέλει δυνατό παιχνίδι πια. Πάρε τις εντυπώσεις. Ο Φόρος σε όλες τις μικρές επιχειρήσεις πέφτει στο 15%. Κλείνω τα δημόσια πανεπιστήμια όλα και δίνω 10 χιλιάρικα σε κάθε φοιτητή να σπουδάσει όπου θέλει. Το διαψεύδεις ταυτόχρονα αλλά έγινε μπαμ. Ασε να απαντάνε αυτοί τώρα.
Εκτάσεις στη Disney δίπλα στους αρχαιολογικούς χώρους. WTF? Άστους να τρέχουν να απαντάνε σε νεοφιλελέ ατζέντα πια. 100 νέα 5 star ξενοδοχεία στην Ελλάδα, ο ΦΠΑ θα μένει στο νησί για υποδομές, σχολεία κτλ. Κάθε χρόνο 1% κάτω το ΦΠΑ. Κλείνω όλη την ΕΡΤ ή την 4πλασιάζω με ξένα κεφάλαια και κάνω Ηollywood τα Επτάνησα μόνο με Επτανήσιους. Όλα τα δημόσια νοσοκομεία τα τρέχει από αύριο το πρωί η Δανία με κόστος 1/5 και μισθούς 30% πάνω.
Δεν με νοιάζει τι θα λες. Απλά λέγε εσύ τα τρελά να απαντάνε οι άλλοι. Είμαστε όλοι κομπάρσοι στην τσόντα του Σύριζα. Καθόμαστε πρώτη θέση στο όργιο και κάνουμε κριτική, "χμμμ δεν βλέπω να εισέρχεται καλά αυτός ο υπουργός", "νέο ταλέντο αυτή η κυρία".
Έλεος, ξυπνάτε εκεί στη ΝΔ. Σας έχουν βάλει να συζητάτε για τον Στάλιν ρε. Για τον Στάλιν. Για το αν τα τανκς στην Πράγα έτσι κι αλλιώς. Το 2017. 15 χρόνια πριν αντικατασταθούν από ρομπότ το 50% των σημερινών θέσεων εργασίας, στην εποχή του universal income και του eternal education συζητάμε για τον Σολζενίτσιν. Προς Θεού Κυριάκο, μην πας πάλι στη ΔΕΘ να πεις 30% το ΕΝΦΙΑ κάτω. Δεν ξέρουν οι γριές και οι μετανάστες τι θα πει τοις εκατό. Δεν πήγαν σχολείο. ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΕΝΦΙΑ. ΣΤΟ ΜΙΣΟ. Κάπνιζα τσιγάρο τώρα το κόβω στη μέση. Αγόραζα ένα καρβέλι ψωμί τώρα μισό. ΣΤΟ ΜΙΣΟ. Αυτό ξέρουν.
Έλεος. Όχι άλλο marketing από χαλβάδες. Ανδρέα Παπανδρέου, θα συζητήσεις τώρα;

Chris Kaskavelis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου