18.10.17

Έχει κι αλλού πειραγμένους πολιτικούς…

Λέμε κι εμείς ότι έχουμε ή είχαμε  δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες βουλευτές-νομοθέτες που είναι για δέσιμο, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα την ζουρλή, που έγινε μέχρι και πρόεδρος της Βουλής, την Ραχήλ (την καγκελάριο), τον σπινθηροβόλο Στρατούλη, την διανοήτρια Βαγενά, ακόμη και τον Καπερνάρο που ήθελε να φτιάξουμε διαστημικό σταθμό στους Γαργαλιάνους για να αναπτύξουμε τον διαστημικό μας τουρισμό, χώρια όλους τους υπόλοιπους ημίτρελους στυλ Ζουράρι,  Αυλωνίτου, Μπάρκα, Μπαλαούρα, κ.ά. 




Παράλληλα έχουμε και κοτζάμ κόμμα που πιστεύει στους αεροψεκασμούς από πλευράς μασόνων, και που όχι μόνο είναι στη βουλή, αλλά συγκυβερνά κιόλας. Με πρόεδρό του τον γλωσσομαθή και πάνω απ’ όλα αιλληναρά, με κεφαλαίο το Α Μπάνο, ο οποίος ζει το όνειρο αλλάζοντας καθημερινά κάθε είδους στρατιωτικές στολές, και τουιτάροντας κάθε είδους ανορθόγραφη παπαριά….



Έλα όμως που η «φρενοβλάβεια» των πολιτικών  δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο της μπανανίας μας αλλά συμβαίνει κι αλλού. Είναι αυτό που λένε κάποιοι, ότι «συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες». Ακόμη και στην «αυτοκράτειρα» Αμερική.
Εκεί όπου σύμφωνα με την εφημερίδα Miami Herald , μια υποψήφια με τους Ρεπουμπλικάνους για το κογκρέσο επιμένει ότι βρίσκεται σε διαρκή τηλεπαθητική επαφή με εξωγήινους από τότε που ήταν 7 χρονώ κοριτσάκι, και την είχαν απαγάγει τρεις «ξανθοί γιγαντόσωμοι διαστημάνθρωποι». Για το αν την βίασαν ή όχι, δεν αναφέρει τίποτα. Πρόκειται για την Bettina Rodriguez Aguilera, η οποία εξιστόρησε τις απόκοσμες εμπειρίες και επαφές  της σε δυο διαφορετικές συνεντεύξεις, επιμένοντας στην «αλήθεια» τους.
Μάλιστα περιέγραψε με ιδιαίτερη ακρίβεια την απαγωγή της, λέγοντας ότι το διαστημόπλοιο στο οποίο την μετέφεραν οι εξωγήινοι είχε στρόγγυλα καθίσματα, και χειριστήρια κατασκευασμένα από κρυστάλλους quartz, ενώ όπως λέει την πήγαν σε ένα άγνωστο μέρος ταξιδεύοντας μέρες μέσα στο σκοτεινό διάστημα.
Η συγκεκριμένη, και  μάλλον σαλεμένη, πολιτικός έχει διατελέσει αντιδήμαρχος στην πόλη Doral της Φλόριντα, και τώρα έχει βάλει σκοπό να εκλεγεί στο κογκρέσο, όπου αν βγει θα εκπροσωπεί την πολιτεία της διαδεχόμενη την Ileana Ros-Lehtinen που αποφάσισε να αποσυρθεί από την πολιτική. Επίσης, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο γαμπρός της «απαχθείσας», ο  Jarrod Agen, είναι σήμερα ο επιτελάρχης του αντιπροέδρου  των ΗΠΑ.
Ανάμεσα στα διάφορα κουλά που έχει πει δημοσίως για τις επαφές της με τους ξανθούς νταβραντισμένους εξωγήινους, η Aguilera δηλώνει πως της έχουν εκμυστηρευτεί διάφορες χρήσιμες πληροφορίες, όπως π.χ. ότι η Αφρική αποτελεί το ενεργειακό κέντρο του πλανήτη μας, ότι υπάρχουν θαμμένα σε μια σπηλιά στη Μάλτα κάπου 30.000 κρανία εξωγήινων, και ότι ο Θεός δεν υπάρχει αλλά είναι απλά μια συμπαντική ενέργεια. Επίσης, οι εξωγήινοι, λέει, της έχουν μιλήσει έγκαιρα για την Isis, αν και δεν της διευκρίνισαν αν πρόκειται για την ισλαμική οργάνωση ή την αρχαία θεά των Αιγυπτίων. Ίσως να το διασαφηνίσουν σε κάποια μελλοντική απαγωγή της. Ίσως να της μιλήσουν και για τον Τσίπρα… ποιος ξέρει;
Η υποψήφια γερουσιαστής πάντως δεν αισθάνεται άβολα όταν μιλάει για τις εμπειρίες της με τα ΟΥΦΟ, υπενθυμίζοντας ότι στο παρελθόν τόσο ο πρόεδρος Κάρτερ όσο και ο πρόεδρος Ρέιγκαν είχαν αναφέρει πως είχαν δει ΑΤΙΑ. Και όπως λέει: «είμαι χριστιανή και πιστεύω στον Θεό, αλλά όπως και οι περισσότεροι Αμερικάνοι θεωρώ ότι υπάρχει νοήμων ζωή και κάπου αλλού ανάμεσα στα δισεκατομμύρια των πλανητών και των γαλαξιών του σύμπαντος» (μόνο στην ελληνική βουλή δεν υπάρχει, προσθέτω ο ποταπός).
Αυτή λοιπόν είναι η Bettina Rodriguez Aguilera, που όπως όλα δείχνουν στο εγγύς μέλλον θα νομοθετεί στις ΗΠΑ, με έναν διάσημο δικηγόρο του Μαϊάμι που θέλει να παραμείνει ανώνυμος να λέει στην εφημερίδα «η πολιτική σκηνή της πόλης μας ήταν πάντα πειραγμένη, αλλά στην περίπτωση της Aguilera ανεβαίνουμε σε νέο επίπεδο»…


S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου