9.12.17

Τι τρέχει τελικά με τον Kevin Spacey;

Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση εναντίον του διάσημου ηθοποιού Kevin Spacey, ο οποίος είναι πλέον γνωστός ως ο απόλυτος «σεξουαλικός θηρευτής».





Το θέατρο Old Vic του Λονδίνου στο οποίο ο Spacey εργάστηκε ως καλλιτεχνικός διευθυντής από το 2004 ως το 2015 δημιούργησε έναν εμπιστευτικό λογαριασμό e-mail στον οποίο μπορεί όποιος έχει κάτι να καταγγείλει για τον ηθοποιό να το κάνει με απόλυτη εχεμύθεια….



Όπως λένε οι αρμόδιοι του θεάτρου, αυτό που συνέβη δεν το περίμεναν με τίποτα, αφού ο εν λόγω λογαριασμός έχει κυριολεκτικά κατακλυστεί από καταγγελίες. Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί πάνω από 20.
Σε δήλωσή τους αναφέρουν ότι μέχρι τώρα υπήρχε μια «λατρεία της προσωπικότητας» όσον αφορά στον Spacey, με αποτέλεσμα τα πάμπολλα θύματα του να μην μιλάνε. Για παράδειγμα, από τις είκοσι και πλέον καταγγελίες για περιστατικά παρενόχλησης εκείνη την εποχή, μόνο ένα είχε αναφερθεί τότε. Σήμερα όμως, ο τοίχος της σιωπής κατέρρευσε και κάθε μέρα αποκαλύπτεται μια ακόμη σεξουαλική ατασθαλία του ταλαντούχου ηθοποιού ο οποίος προς το παρόν παρακολουθεί πρόγραμμα σεξουαλικής απεξάρτησης στην Αριζόνα των ΗΠΑ.
Πάντως η χάρη του έφτασε μέχρι το σημείο να βάλει χέρι και σε «πρίγκιπα», ή μάλλον στον σύζυγο μιας πριγκίπισσας, της Martha Louise της Νορβηγίας.
Το περιστατικό συνέβη το 2007 στο Όσλο, στη διάρκεια συναυλίας για το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, στην οποία ο Kevin Spacey ήταν συμπαρουσιαστής. Εκεί γνωρίστηκε με την πριγκίπισσα και τον σύζυγό της Ari Behn, πρώην μοντέλο.  

Σε συνέντευξή του σε νορβηγικό ραδιοσταθμό, ο 45χρονος Behn που ήταν παντρεμένος με την πριγκίπισσα για 14 χρόνια (πέρσι πήραν διαζύγιο), περιέγραψε πως ενώ συνέτρωγαν με τον ηθοποιό στο επίσημο δείπνο, εκείνος του ζήτησε να πάνε έξω για τσιγάρο ενώ ταυτόχρονα άρχισε να του χαϊδεύει τα γεννητικά όργανα κάτω από το τραπέζι! Ο Behn του είπε «ίσως αργότερα», σημειώνοντας πως εκείνο το διάστημα πριν από 10 χρόνια είχε μαύρα μαλλιά, ήταν πιο νέος, ήταν ακόμη γυμνασμένος, και άρα ο μερακλής Spacey δικαιολογημένα τον έβλεπε σαν μπισκοτολούκουμο.
Έτσι, πέρα από τις είκοσι και βάλε καταγγελίες εναντίον του Spacey που μάζεψε το θέατρο Old Vic, ο Behn είναι πλέον ο 16ος άνδρας που καταγγέλλει τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση, μια αλυσίδα καταγγελιών που ξεκίνησε όταν ο ηθοποιός Anthony Rapp κατηγόρησε τον Spacey για σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μόλις 14 ετών, κάτι που ο Spacey ισχυρίζεται πως δεν θυμάται, αφού μάλλον ήταν ντίρλα μεθυσμένος, όπως είπε.
Τέλος να θυμίσουμε ότι όλες αυτές οι καταγγελίες έχουν οδηγήσει ακόμη και σε ποινική δίωξη του ηθοποιού τόσο στο Λονδίνο όσο και στην Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, ενώ έχει ήδη απολυθεί από την εκπομπή House of Cards του Netflix.
Ας πρόσεχε…


S.A.

Δείτε και αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου