26.3.17

FBI...

Psychic Ills






Αναρωτιέμαι…



Η δεύτερη αξιολόγηση έχει ξεκινήσει να κάνει παρέα με την ελπίδα που έρχεται κι αυτή… Πρέπει, λογικά, σε λίγες ημέρες να πλησιάζουμε σε ακόμα μία επέτειο περίπου 6 μηνών από τότε που ανακοινώθηκε ότι «είμαστε πάρα πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης…», κι αναρωτιέμαι αν θα ανακοινωθεί κάποια ανάλογη ‘επετειακή εκδήλωση’ μιας και το συνηθίζει η συγκεκριμένη κυβέρνηση, όταν υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθεί και να επιλύσει!




Και παρά τα όσα συμβαίνουν καθημερινά, και τα όσα προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Ελληνικός λαός έχουμε και τις κορυφαίες «ερευνητικές» προσεγγίσεις και προβληματισμούς της νεολαίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α όπου εις το όνομα της κοινωνιολογικής έρευνας σημαντικών ζητημάτων εξισώνεται ο ακτιβισμός με την κλοπή, τον βανδαλισμό και τη συμμετοχή νέων ανθρώπων σε ανάλογες εγκληματικές πράξεις!


Σαρβάιβορ, κι ας τρώγωμεν και πέτρες…



Γελάω με όσους νιώθουν την ανάγκη να δηλώσουν στο ΦΒ πως ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ. Παιδιά χαλαρώστε! Είσαστε όλοι μέρα μέσα στο ΦΒ, ασχολείστε με τα λερωμένα βρακιά των χειρότερων παραπολιτικών ειδήσεων, ανεβάζετε ή κοινοποιείτε σαχλαμαρίτσες, μας πρήζετε στην ξινίλα και τις συμβουλές βγάζοντας τον μικρό σας φασιστάκο βόλτα, ορισμένοι τρέφεστε μανιωδώς από τα συνωμοσιολογικά σαϊτ και τα σάιτ που σε σώζουν από τον καρκίνο αν φας κάθε μέρα τζίνγκο με αλόη και πατσαβούρες...ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Η ΔΗΛΩΣΗ "ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ" ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ;




Αυτοί που πραγματικά δεν βλέπουν σαρβάϊβορ δεν έχουν ανάγκη να το δηλώσουν. Αυτοί που έχουν την ανάγκη να το δηλώνουν...ας το δούνε καλύτερα...
 

Δεν είμαστε εμείς τα γίδια και οι ψεκασμένοι…



Λίγο μετά τις εκλογές τον Μάιο του 2012, μια φίλη στη ζωή και στο Facebook επαινούσε τον ελληνικό λαό για τον «σεισμό» που προκάλεσε. Έλπιζε ότι στις εκλογές του Ιουνίου το «θαύμα» θα μπορούσε να ολοκληρωθεί. Το βράδυ των εκλογών, προφανώς στεναχωρημένη από το αποτέλεσμα, αποφάνθηκε ότι τελικά «αυτά αξίζουν οι Έλληνες».



Τρία χρόνια μετά, τη νύχτα του δημοψηφίσματος, φίλος και υποστηρικτής του ΝΑΙ δήλωνε στα social media ότι θα μεταναστεύσει άμεσα γιατί δεν μπορεί να συμβιώνει με όσους ψήφισαν ΟΧΙ (σημ. ακόμα εδώ είναι)...


Η Γ-ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης καλεί σε «αντίσταση» εναντίον του… Surviror!



Δριμεία επίθεση εναντίον του ριάλιτι τηλεπαιχνιδιού Surviror εξαπολύει μέσω ανακοίνωσής της η Γ-ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, που μεταξύ άλλων κάνει λόγο για «τηλεοπτικά σκουπίδια» και καλεί τους συναδέλφους της τάξης να δώσουν μάχη ενάντια σε αυτά.



Ειδικότερα, στην ανακοίνωση με τίτλο «Βλέπαμε ...Survivor κύριε! Αντίσταση στα τηλεοπτικά σκουπίδια», αφού σχολιάζει πως ανάμεσα στους εκατομμύρια τηλεθεατές του σόου συγκαταλέγονται και εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές, «ακόμη και παιδιά του Δημοτικού», σπεύδει να διευκρινίσει πως οι συγκεκριμένες παρατηρήσεις δεν συνιστούν «δασκαλίστικη γκρίνια που δεν διαβάζουν τα μαθήματά τους εκείνη την ώρα»…

Τα ψέματα «πάνε σύννεφο»...



Έτσι όπως η κυβέρνηση έχει φέρει τα πράγματα –στην χειρότερη εκδοχή που μπορούσαν να εξελιχθούν– έχουμε να περισώσουμε εκτός από τους μισθούς και τις συντάξεις, και τη εθνική μας αξιοπρέπεια αν όχι την εδαφική μας ακεραιότητα…  Παρόλα αυτά, πρωθυπουργός, υπουργοί και Πρόεδρος της Βουλής εξακολουθούν να κοροϊδεύουν. «Η αξιολόγηση θα κλείσει άμεσα, σε 24 ώρες», μας ενημερώνουν ανώνυμα Μαξίμου και κυβερνητικοί αξιωματούχοι – Μάϊο βλέπουν πιθανή συμφωνία οι άνθρωποι στις Βρυξέλλες.




«Τα βρήκαμε σε εργασιακά και ασφαλιστικό», διαβεβαιώνει πηγή του ΥΠΟΙΚ – «παραμένουν τ’ αγκάθια» λένε οι Ευρωπαίοι συνομιλητές. Και ο Πρόεδρος της Βουλής (σου λέει ευκαιρία είναι τώρα που το παραμύθι πάει σύννεφο) βάζει το ΑΠΕ να «αποκαλύψει» ότι δεν μονιμοποίησε μόνος του υπαλλήλους της βουλής… αλλά σε συνεργασία με τα κόμματα της αντιπολίτευσης – ψέματα, φώναξαν Παπαθεοδώρου και Ψαριανός!