25.6.17

To Kill the Child...

Roger Waters









Ο mighty mouse Καμμένος…



Η επικαιρότητα βρίθει σοβαρών θεμάτων. Οι προκλήσεις στην Άγια Σοφιά, το Κυπριακό, το βαρύ 4ο Μνημόνιο κλπ.Όλο αυτό το σκηνικό, όμως, έχει προκληθεί από την διακυβέρνηση Σύριζα- Ανελ της οποίας εκλεκτό μέλος είναι ο Π. Καμμένος.




Εάν ο Καμμένος ήταν ηθοποιός σίγουρα θα πρωταγωνιστούσε σε μια σειρά με γκλάμουρ, όπως το Riviera. Ρώσοι και ευρωπαίοι επιχειρηματίες, πολιτικοί σκάφη, πολυτέλεια, χρήμα κλπ. Θα ήταν πραγματικό ταλέντο παίζοντας τέτοιους ρόλους. Άλλωστε, η εικόνα της ζωής του αλλάζει διαρκώς δίχως κανένα τέλος. Φέρελπις πολιτικός, “μπον βιβέρ' του γιαουρτιού στα σκάφη, πατριώτης πολιτικός και πάνω από όλα ο τιμωρός των διεφθαρμένων, φορώντας την μπέρτα του Mighty mouse...  
  

Ένα θανατηφόρο σούπερ επίτευγμα…



Σύμφωνα με την καναδική εφημερίδα Globe and Mail, Καναδός ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε και σκότωσε έναν μαχητή του ISIS από απόσταση… 3.540 μέτρων!



Ο στρατός του Καναδά δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα αυτό το «επίτευγμα», που αν αληθεύει αποτελεί πρωτάκουστο ρεκόρ του είδους, όμως το δημοσίευμα έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, ειδικών και μη, με επίκεντρο την εξαιρετική διαχρονικά απόδοση των Καναδών ελεύθερων σκοπευτών…

Μια παρέα δημαγωγών και τυχοδιωκτών…



Η ασφάλεια, η τάξη, ο νόμος και η Δικαιοσύνη είναι η βάση πάνω στην οποία δομείται κάθε κοινωνία που θέλει να ευημερήσει. Αποτελούν τη βάση για την εύρυθμη λειτουργία της οικονομίας. Κατά το Σύνταγμα, το Κράτος πρέπει να είναι ο εγγυητής της ισονομίας και της ισοπολιτείας εξασφαλίζοντας όμως και συνθήκες αποφυγής της "ζουγκλοποίησης".




Επί χρόνια τώρα καλλιεργήθηκε στην ελληνική κοινωνία ο "νόμος" της... μαγκιάς. Μεμονωμένες ομάδες "αλληλέγγυων", "αγωνιστών", "ευαίσθητων", "αγανακτισμένων", "πατριωτών" αλλά και κακοποιών ή εν δυνάμει εγκληματιών έχοντας ως... νομιμοποιητική βάση την αντιμνημονιακή ρητορική και την εξαθλίωση της κοινωνίας, δρουν στο όνομα της υπερβαίνοντας τα όρια της στοιχειώδους λογικής αλλά και των νόμων... Μάλιστα, είχαν και έχουν και πολιτική κάλυψη, οπότε θεωρούν ότι είναι και... νομιμοποιημένοι!


Ο Σύριζας καταρρέει…



Καταρρέει και μάλιστα με ολοένα και αυξανόμενο ρυθμό η εικόνα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπως καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις.
Κομβικό σημείο για την τεράστια δημοσκοπική κατρακύλα του κ. Τσίπρα δείχνει να είναι τόσο το αποτέλεσμα του πρόσφατου Εurogroup όσο και η εδραίωση πλέον  στην κοινωνία ότι οι πολιτικές του απέτυχαν, παρά τις υποσχέσεις και τις εξαγγελίες που με τόσο εκκωφαντικό τρόπο διατύπωνε όλους τους τελευταίους μήνες.




Η πτώση του κ. Τσίπρα αποτυπώνεται σε όλες τις έρευνες κοινής γνώμης που τρέχουν τα τελευταία 24ωρα  αναμφίβολα θα πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά τους επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου, για τους οποίους ο πρωθυπουργός αποτελεί το ισχυρό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ συνολικά…