18.10.17

All We Ever Wanted Was Everything...

Bauhaus






«Ψήνεται» το νέο πακέτο…



Η ίδια ιστορία: το ΔΝΤ δημοσιοποιεί τις «προβλέψεις» του και εκτιμά ότι το «πρωτογενές πλεόνασμα» το 2018 θα είναι 2,2% του ΑΕΠ. Μέχρι το 3,5% που είναι ο συμφωνημένος στόχος, μένει ένα ποσοστό που ποσοτικοποιημένο οδηγεί σε νέα μέτρα ύψους περίπου 2,4 δισ. ευρώ.
 




Παίρνουν την πάσα οι αντιπολιτευόμενες εφημερίδες κι αρχίζουν την «κινδυνολογία» για την «ανίκανη» κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: «νέα μέτρα ζητά το ΔΝΤ»! Εμείς δεν ζητάμε νέα μέτρα, λέει το ΔΝΤ, εμείς απλά παρουσιάζουμε τις προβλέψεις! Σωστά, τα νέα μέτρα θα τα ζητήσει η τρόικα, όταν έρθει η ώρα.
 


Μα καλά… δεν ντρέπονται;

Την ώρα που το Εφετείο Αθηνών κρατούσε στη φυλακή τα χαϊδεμένα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ Ηριάνα και Περικλή και η ρωσική τηλεόραση παρουσίασε ένα πολύκροτο ντοκιμαντέρ για το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή ο Αλέξης Τσίπρας περνούσε το κατώφλι του Λευκού Οίκου! Εάν πιστεύετε ότι τα τρία γεγονότα είναι άσχετα μεταξύ τους πλανάστε…





Εάν την ίδια απόφαση έπαιρνε ένα Εφετείο επί ΝΔ τότε τα υπόλοιπα χαϊδεμένα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ χτες θα έκαιγαν την Αθήνα! Τώρα, απλώς ξεδώσανε στα πληκτρολόγια! Όπως θα την έκαιγαν επίσης εάν στο Λευκό Οίκο χτες δεν ήταν ο Αλέξης Τσίπρας αλλά ένας άλλος πρωθυπουργός που θα συμφωνούσε την αναβάθμιση της βάσης της Σούδας και την παραγγελία- μαμούθ 2,4 δις. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των F-16! Τόσο απλά…


Η Αυστρία μας δείχνει το μέλλον της Ευρώπης;

Εδώ και αρκετά χρόνια η Ευρώπη αλλάζει πρόσωπο. Όχι τόσο εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που ξέσπασε το 2008 και οδήγησε στον κλυδωνισμό του ευρώ, τον κίνδυνο διάλυσης της ΕΕ, αλλά και στην οικονομική δυσπραγία των λαών της (ειδικά του Νότου), όσο στην αθρόα «πληθυσμιακή αλλαγή» που συντελέστηκε, και που οφείλεται στην μαζική μετανάστευση Μουσουλμάνων (κυρίως) «προσφύγων» και μη.
Μια μετανάστευση που οφείλεται εν μέρει στην περίφημη «αραβική άνοιξη» που οδήγησε στην εμφύλια σύρραξη στη Συρία, και που επιδεινώθηκε μετά το 2015, με την παρέα του Τσίπρα να ανοίγει διάπλατα τα «ευρωπαϊκά σύνορα» στον κάθε πικραμένο, παίζοντας το παιχνίδι του Ερντογάν, που άλλο που δεν ήθελε.




Αυτή η σταδιακή μετάλλαξη της Ευρώπης, που έπαψε προ πολλού να είναι αμιγώς λευκή και χριστιανική, οδηγεί σιγά σιγά σε μια ακόμη μετάλλαξη, αυτή τη φορά πολιτική, προς μια Ευρώπη συντηρητική, εθνικιστική, ξενοφοβική, και ίσως ακροδεξιά...


Έχει κι αλλού πειραγμένους πολιτικούς…

Λέμε κι εμείς ότι έχουμε ή είχαμε  δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες βουλευτές-νομοθέτες που είναι για δέσιμο, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα την ζουρλή, που έγινε μέχρι και πρόεδρος της Βουλής, την Ραχήλ (την καγκελάριο), τον σπινθηροβόλο Στρατούλη, την διανοήτρια Βαγενά, ακόμη και τον Καπερνάρο που ήθελε να φτιάξουμε διαστημικό σταθμό στους Γαργαλιάνους για να αναπτύξουμε τον διαστημικό μας τουρισμό, χώρια όλους τους υπόλοιπους ημίτρελους στυλ Ζουράρι,  Αυλωνίτου, Μπάρκα, Μπαλαούρα, κ.ά. 




Παράλληλα έχουμε και κοτζάμ κόμμα που πιστεύει στους αεροψεκασμούς από πλευράς μασόνων, και που όχι μόνο είναι στη βουλή, αλλά συγκυβερνά κιόλας. Με πρόεδρό του τον γλωσσομαθή και πάνω απ’ όλα αιλληναρά, με κεφαλαίο το Α Μπάνο, ο οποίος ζει το όνειρο αλλάζοντας καθημερινά κάθε είδους στρατιωτικές στολές, και τουιτάροντας κάθε είδους ανορθόγραφη παπαριά….