21.12.17

Big Log...

Robert Plant





Χάσαμε τους ταγούς μας… χάσαμε και τον Λουράντο!

Όλες αυτές οι θεαματικές κωλοτούμπες που έκανε ο Σύριζα στα δυόμιση χρόνια διακυβέρνησης του είχαν ως βασικό αποτέλεσμα την απογοήτευση και το μούδιασμα όλων εκείνων των αφελών που πίστεψαν στα φληναφήματά του, και κυρίως το ξεγύμνωμα και την απαξίωση των ταγών του λαού, δηλαδή των πανίσχυρων άλλοτε συνδικαλιστών.




Οι οποίοι (κυρίως για ιδιοτελείς λόγους) στοιχήθηκαν πίσω από το τσίρκο των σούργελων, παρασύροντας τον λαό που «εκπροσωπούσαν» στο βάραθρο της οικονομικής δυσπραγίας…




Πέρα από τον μικρόκοσμό μας…

Αν ξεφύγουμε λίγο από τον δικό μας μικρόκοσμο και την πολιτική και οικονομική μιζέρια που βιώνουμε (λόγω συριζανέλ), και αν κοιτάξουμε τον υπόλοιπο κόσμο, θα δούμε πως δυο είναι τα κύρια γεγονότα που καθορίζουν το μέλλον της ευρύτερης περιοχής στην οποία ζούμε.




Πρώτον η τεράστια συζήτηση (και αναμπουμπούλα) που προέκυψε από την δεδηλωμένη πρόθεση του Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Μια δήλωση που προκάλεσε αναταραχή στην Μέση Ανατολή, στην οποία ήδη κυριαρχεί το χάος, με την Συρία να ζει τον πιο αιματηρό εμφύλιο πόλεμο όλων των εποχών, την Αίγυπτο να βιώνει την τρομοκρατία, και την βία να επικρατεί στην Υεμένη, το Ιράκ, την Λιβύη, το Σουδάν, ακόμη και την Ιορδανία…

Αθάνατος (ελληνικός) ιδιωτικός τομέας…

Εντοπίστηκαν τυποποιημένα προϊόντα που έφεραν επισήμανση «εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο» με τις εμπορικές επωνυμίες «ΕΛΙΑΓΡΟΣ» και «BEVELINI», και «ΦΑΡΟΣ» και «ΛΙΑΤΙΚΟ»




Σε επιθεώρηση δύο εγκαταστάσεων της εταιρείας Ελαιουργική Ιωνίας ΑΕΕΒΕ, ανακοίνωσε ότι προχώρησε η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου για την καταπολέμηση της νοθείας και την προστασία της αυθεντικότητας του ελληνικού ελαιολάδου, ύστερα από ενημέρωση του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς και σε συνεργασία με αυτό...



Εμφύλιος στα συριζοτρόλ!

Τις τελευταίες μέρες στο Twitter μαίνεται ένας άτυπος εμφύλιος πόλεμος. Σε αυτόν συμμετέχουν τα γνωστά έμμισθα συριζοτρόλ και κάποια πρώην «συντρόφια» τους που εσχάτως «αυτομόλησαν». Το γιατί το έκαναν αυτό, άγνωστο. Το πιο πιθανό είναι να έληξε κάποια σύμβαση μετακλητού την οποία απολάμβαναν. Για να κάνουμε λιγάκι χιούμορ ας υποθέσουμε πως απλώς έχουν τύψεις.



Επικεφαλής των όψιμων αυτών «ανταρτών» είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Εddie
@N0nServ1am ο οποίος από εκεί που εξυμνούσε (κεκαλλυμένα- έτσι το κάνουν οι επαγγελματίες προπαγανδιστές) τον Αλέξη Τσίπρα ανακάλυψε ξανά τις χαρές της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου, «δίνοντας» παράλληλα τους πρώην συναδέλφους του. Εκείνοι φυσικά, του απάντησαν με τον γνωστό συριζαίικο τρόπο: σεξουαλικές βρισιές και χαρακτηρισμοί του τύπου «Αδωνοτρόλ» (!) και «Κουμμούνι» (!!!)


Τσίπρας σε παραλήρημα…

Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στο Περιφερειακό Συνέδριο Δυτικής Αττικής, απέδειξε για μιαν ακόμα φορά πως ζει στον δικό του κόσμο. Επειδή, αυτός και η παρέα του την περίοδο 2012-2014 αγωνιζόταν να καταστρέψουν την Ελλάδα, φαίνεται πως δεν αντιλήφθηκαν, το έργο που επιτελούσε η κυβέρνηση Σαμαρά.




Έτσι, προχθές μίλησε στο κομματικό ακροατήριο-- γιατί αυτά τα Συνέδρια έχουν μετεξελιχθεί σε κομματικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ—για τον Α. Σαμαρά, λέγοντας πως πρέπει να απολογηθεί «για την οικονομία που την έστειλε στα βάθη, για την ζούγκλα στα εργασιακά και για την καταστολή, που έγινε καθημερινό φαινόμενο»…