25.5.18

Τον μήνυσαν οι γονείς του για να φύγει από το σπίτι…


Όλοι θα έχετε ακούσει για την περίπτωση του 30χρονου Αμερικανού Michael Rotondo, τον οποίο μήνυσαν οι γονείς του προκειμένου να φύγει επιτέλους από την πατρική εστία και να ζήσει μόνος του.



Κάτι που στην Ελλάδα είναι ανήκουστο, αφού ακόμη κι αν σαρανταρίσει ο «μπούλης», οι γονείς όχι μόνο δεν τον αφήνουν να φύγει, αλλά αν πει πως θα το κάνει θα τον μηνύσουν για να μείνει…


Τέλος πάντων, στην περίπτωση του Αμερικανού μαμόθρεφτου, που περνούσε όλη τη μέρα του ξάπλα στον καναπέ καπνίζοντας «χόρτο»,  το δικαστήριο τον διέταξε να αδειάσει τη γωνιά στους γονείς του και να «ωριμάσει» επιτέλους ζώντας κάπου μόνος του, και πληρώνοντας για πρώτη φορά στη ζωή του ενοίκιο.
Ο ίδιος όμως έχει μια άλλη εκδοχή να παρουσιάσει. Μιλώντας στο Fox News δήλωσε πως προσπαθεί να φύγει απ το σπίτι των γονιών του εδώ και αρκετά χρόνια! Ερωτηθείς γιατί χρειάστηκε δικαστική απόφαση για να το κάνει, απάντησε με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Τόνισε πάντως ότι φοβάται μη καταλήξει άστεγος να κοιμάται στους δρόμους αφού είναι άνεργος. Είπε μάλιστα ότι οι γονείς του προσπάθησαν με διαταγή έξωσης να τον διώξουν από το σπίτι πέντε φορές!
Σε μια άλλη συνέντευξή του, στο CNN αυτή τη φορά, ο εμφανώς διαταραγμένος Rotondo είπε ξανά ότι ήθελε και θέλει να φύγει από το πατρικό του. «Τότε γιατί δεν το κάνεις… χθες»; τον ρώτησε η δημοσιογράφος, με τον Rotondo να απαντάει πως έχει σχέδια να δουλέψει και να στηρίξει τον εαυτό του οικονομικά, χωρίς να βασίζεται στους γονείς του, αλλά αυτό δεν γίνεται έτσι αμέσως… «θέλει τον χρόνο του» είπε. Πόσο χρόνο; Ο ίδιος μίλησε αρχικά για τρεις μήνες και λίγο μετά για έξι.
Παράλληλα ζήτησε από τον κόσμο να σταματήσει να τον κατηγορεί και να τον χαρακτηρίζει ως έναν κακομαθημένο millennial, διότι όπως λέει «αν και ανήκω ηλικιακά σε αυτή την κατηγορία, στην πραγματικότητα δεν ταιριάζω με αυτήν, αφού είμαι πολύ συντηρητικός ως άνθρωπος… οι άλλοι της κατηγορίας είναι πολύ πιο φιλελεύθεροι».
Τέλος, είπε στο TMZ, πως αν δεν πετύχουν τα (αόριστα) επαγγελματικά του σχέδια έχει έναν άλλο κρυφό άσο στο μανίκι για να αποκατασταθεί. Το σάιτ CamSoda, γνωστό τσοντάδικο, που επιτρέπει σε όποιον θέλει να μεταδίδει μέσω livestream την καθημερινότητά του 24 ώρες το 24ωρο και κάθε μέρα, του πρόσφερε, λέει, $1,000 το μήνα για έξι ολόκληρους μήνες, αν συμμετάσχει στο πρόγραμμά του. Τώρα ποιοι είναι αυτοί που θα κάθονται στις οθόνες τους να βλέπουν έναν σελέμη να αλλάζει καναπέδες καπνίζοντας μπάφους, είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα ιστορία.
Και αν δεν πετύχει κι αυτό, τότε του προτείνω να έρθει στην Ελλάδα, όπου αν παίξει τα χαρτιά του σωστά μπορεί μέχρι και σύμβουλος υπουργού να γίνει, αφού μάλλον έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα, και επίσης δεν πήγε ποτέ φαντάρος…
Ή, αν έχει 10-15 τατουάζ, και δηλώσει πέρσοναλ τρέινερ, μπορεί να τον δούμε να ξαπλάρει σε κανένα Power of Love… ποιος ξέρει;

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου