27.4.18

Η Ελένη η Λουκά αναλαμβάνει τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό!


Ομολογώ ότι ο τίτλος του άρθρου είναι κάπως αισιόδοξος. Δυστυχώς, η ώρα να ηγηθεί της ελληνικής διαστημικής προσπάθειας η Ελένη η Λουκά δεν ήρθε ακόμα. Ευτυχώς, η ώρα αυτή δεν είναι πια τόσο μακριά αν σκεφτεί κανείς ότι εδώ και κάποιες ώρες επικεφαλής του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού είναι ο άνθρωπος που στο μπλογκ του μπορεί κάποιος να βρει ενα σπουδαίο κείμενο το οποίο τιτλοφορείται «Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης, ο Σοφός Άγιος της Τεχνολογίας» και στο οποίο μπορούμε να διαβάσουμε αυτό:





«Κανένας Άγιος μέχρι σήμερα από το Συναξάρι της Ορθοδόξου Εκκλησίας δεν έχει τόση μεγάλη σχέση με τη σύγχρονη τεχνολογία όση ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης.  Η σοφία που με τη χάρη του Θεού είχε αποκτήσει ο Άγιος Πορφύριος ήταν μοναδική αλλά και ο τρόπος και τα θαύματα που έκανε όταν ήταν στη ζωή ή μετά το θάνατό του ήταν τόσο σημαντικά που άφηνε εμάς τους «τεχνολόγους αλόγους» όπως σωστά λέει η αγία μας Εκκλησία»…



Δεν υπάρχει εγκληματικότητα στον παράδεισο…

Είναι πλέον γνωστό στους πάντες, ακόμη και στους πούρους συριζαίους, και όχι μόνο στους πρώην πασόκους εξ αυτών, ότι η χώρα μας έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι όσον αφορά στη λαθρομετανάστευση και στην εγκληματικότητα. Δυο πράγματα που συνδέονται άμεσα, αν αναλογιστούμε ότι τα περισσότερα ειδεχθή εγκλήματα διαπράττονται από αλλοδαπούς κακοποιούς (Αλβανούς, Γεωργιανούς, Τσετσένους, Αλγερινούς, κλπ).



Οι περισσότεροι εκ των οποίων ανάθεμά με αν έχουν χαρτιά ή νόμιμη παραμονή στη χώρα, αφού μάλλον είδαν φως και μπήκαν, ειδικά μετά το «ανθρωπιστικό» άνοιγμα των συνόρων από πλευράς της κυβέρνησης των συριζανέλ.
Κάθε μέρα περνάνε χιλιάδες «πρόσφυγες πολέμου» από τα διάτρητα σύνορά μας, και το κλου είναι ότι οι χώρες από τις οποίες προέρχονται ΔΕΝ έχουν πόλεμο. Εκτός κι αν ξέρει κάτι ο Κοτζιάς και δεν μας το λέει…